Fulgore Δημοσ. 5 Μαϊου Δημοσ. 5 Μαϊου Επιτέλους, 2TB pcie 4(με καλές ταχύτητες)κάτω από 90ευρώ χωρίς μεταφορικά. Black Friday σου λέει μετά. 1
geopapa Δημοσ. 5 Μαϊου Δημοσ. 5 Μαϊου 7 hours ago, alexmm said: Οπως αναμενόταν, LUN25 το σημερινο. Παρηγγειλα ενα Google TV Streamer μολις τωρα στα -50 απο Ελλάδα περίπου καλή τιμή όντως. Αν καποιος το χρειάζεται , αξίζει 1
raikou Δημοσ. 5 Μαϊου Δημοσ. 5 Μαϊου εμενα παντως δε με αφηνει να φτιαξω λογαριασμο. ειτε δεν ερχεται ποτε ο κωδικος otp ή λεει unusual activity, εχω δοκιμασει διαφορετικα ονοματα και κινητα.
panmitz Δημοσ. 5 Μαϊου Δημοσ. 5 Μαϊου 2 ώρες πριν, vaggospro είπε Κάποιο power bank που να αξίζει υπάρχει; Συνήθως δε στέλνουν Powerbank - και γενικά ό,τι αφορά μπαταρίες - από το Amazon. Πιστεύω λόγω περιορισμών ασφαλείας. 1
vaggospro Δημοσ. 5 Μαϊου Δημοσ. 5 Μαϊου 18 minutes ago, panmitz said: Συνήθως δε στέλνουν Powerbank - και γενικά ό,τι αφορά μπαταρίες - από το Amazon. Πιστεύω λόγω περιορισμών ασφαλείας. Ναι έχεις δίκιο, μετά το είδα.
kofer Δημοσ. 5 Μαϊου Δημοσ. 5 Μαϊου 52 λεπτά πριν, raikou είπε εμενα παντως δε με αφηνει να φτιαξω λογαριασμο. ειτε δεν ερχεται ποτε ο κωδικος otp ή λεει unusual activity, εχω δοκιμασει διαφορετικα ονοματα και κινητα. Μήπως έχεις VPN; Δοκίμασε να φτιάξεις στο amazon.com 1
Γιαν10 Δημοσ. 5 Μαϊου Δημοσ. 5 Μαϊου Διάβασα στα T&C; A different promotional code is generated daily, valid from 9:00 AM to 11:59 PM, and is limited to 25,000 units per day. After using one of these codes, the customer is no longer eligible for other codes generated during the remainder of the Promotional Period. Παρόλα αυτά χρησιμοποίησα τον χθεσινό κωδικό για να αγοράσω κάτι και σήμερα χρησιμοποίησα τον νέο κωδικό και περάσανε κανονικά.. θέλω να φαντάζομαι πως αν έπαιζε άκυρο θα είχε cancellation και όχι έξτρα χρέωση
raikou Δημοσ. 5 Μαϊου Δημοσ. 5 Μαϊου (επεξεργασμένο) 34 λεπτά πριν, kofer είπε Μήπως έχεις VPN; Δοκίμασε να φτιάξεις στο amazon.com τα δοκιμασα ολα, δεν ερχεται με τιποτα σε ελληνικο νουμερο. με ειχαν κανει μπαν μαλλον Επεξ/σία 5 Μαϊου από raikou
mikegad Δημοσ. 5 Μαϊου Δημοσ. 5 Μαϊου 10 ώρες πριν, BrocasHelm είπε με το -15 (πιάνει και τα μεταφορικά για να πάει στο όριο των 129!) εγώ αυτό το -15% δεν το βλέπω πουθενά. Γνωρίζει κανείς αν πρέπει να κάνω κάτι?
vaggospro Δημοσ. 5 Μαϊου Δημοσ. 5 Μαϊου 27 minutes ago, mikegad said: εγώ αυτό το -15% δεν το βλέπω πουθενά. Γνωρίζει κανείς αν πρέπει να κάνω κάτι? Είχε promo και γινόταν αυτόματα στο checkout αν είχες συμπληρώσει το ποσό των 129€, τώρα δεν το βλέπω ουτε εγώ. Μάλλον έληξε.
Lewnidas1995 Δημοσ. 6 Μαϊου Δημοσ. 6 Μαϊου (επεξεργασμένο) κατι κανω λαθος και δεν μπορω να εξαργηρωσω κωδικο με τιποτα 😕 ακυρο, τα παιρνει μονο του και το ειδα καταλαθος Επεξ/σία 6 Μαϊου από Lewnidas1995
t@s Δημοσ. 6 Μαϊου Δημοσ. 6 Μαϊου τον τσίμπησα τον "Γαλλικο" samsung t7 Shield 1T στα 81€ !! μια χαρά
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα