iouliani Δημοσ. 3 Μαϊου Δημοσ. 3 Μαϊου Η κόρη μου σκέφτεται να μείνει στην Κυψέλη. Βρήκαμε ένα σπίτι για αγορά ανάμεσα σε Καναρη και Ντύλαν. Όσοι γνωρίζετε την περιοχή πιστεύετε πως μπορεί να μείνει μια κοπέλα εκεί; Θα μπορεί να γυρίσει μετά τις 11 το βράδυ χωρίς ταξί; Οι συγκοινωνίες βοηθάνε;
Uptheirons Δημοσ. 3 Μαϊου Δημοσ. 3 Μαϊου (επεξεργασμένο) Δεν θα επενδυα σε περιοχες του κεντρου για μονιμη κατοικια. Υποβαθμιζονται διαρκως. Και το λεω εγω, παιδι του κεντρου που μεγαλωσα Πατησια σε ησυχη γειτονια (κατω απο την Πατησιων στο υψος της Γαλατσιου). Ακομα και τωρα με πιανει νοσταλγια να ξαναγυρισω εκει στο πατρικο μου οταν μεγαλωσουν τα παιδια. Ειχα σκεφτει και να ανακαινισω το σπιτι για να μενουν οι κορες μου σαν φοιτητριες επειδη σαν location ειναι κορυφη. Ολα στα ποδια τους. Αλλα η ιδεα μια νεαρη κοπελα να ξεκλειδωνει την εισοδο αργα τη νυχτα και καποιος να της την πεφτει απο πισω με φρικαρει.. Να εξετασετε και το θεμα των γειτονων. Πληρωνουν, συντηρουν την πολυκατοικια ή θα φτιαξετε εσεις ενα σπιτι παλατι αλλα η πολυκατοικια θα ειναι χαλασμα? Την περιοχη την γνωριζω. Πηγαινα σχολειο Κυψελη στις καλες εποχες. Δουλευα και Φωκιωνος στα καφε μολις τελειωσα το σχολειο. Τοτε τελη του '90 με αρχες 2000 ήδη είχε αρχισει η παρακμη. Κυκλοφορειστε λιγο εκει. Πηγαινετε για καφε, για ποτο, δειτε λιγο απο κοντα την ζωη στην περιοχη αυτη. Γιατι οφειλω να πω οτι και στα Πατησια, στην γειτονια μου οι μεταναστες που μενουν εκει ειναι οικογενειαρχες και νοικοκυρηδες. Ενσωματωνονται με τους ρυθμους που τους επιτρεπει και η ζωη..Σιγουρα δεν θα το ακουσεις αυτο απο καποιον που μενει πχ στον Αγιο Παντελεημονα. Εκει εχει μαζευτει αλλη κατηγορια μεταναστων. Προσωπικα θα εξεταζα και περιοχες οπως Ανω Πατησια και Λαμπρινη. Επεξ/σία 3 Μαϊου από Uptheirons 1
iouliani Δημοσ. 3 Μαϊου Μέλος Δημοσ. 3 Μαϊου 4 λεπτά πριν, Uptheirons είπε Δεν θα επενδυα σε περιοχες του κεντρου για μονιμη κατοικια. Υποβαθμιζονται διαρκως. Και το λεω εγω, παιδι του κεντρου που μεγαλωσα Πατησια σε ησυχη γειτονια (κατω απο την Πατησιων στο υψος της Γαλατσιου). Ακομα και τωρα με πιανει νοσταλγια να ξαναγυρισω εκει στο πατρικο μου οταν μεγαλωσουν τα παιδια. Ειχα σκεφτει και να ανακαινισω το σπιτι για να μενουν οι κορες μου σαν φοιτητριες επειδη σαν location ειναι κορυφη. Ολα στα ποδια τους. Αλλα η ιδεα μια νεαρη κοπελα να ξεκλειδωνει την εισοδο αργα τη νυχτα και καποιος να της την πεφτει απο πισω με φρικαρει.. Να εξετασετε και το θεμα των γειτονων. Πληρωνουν, συντηρουν την πολυκατοικια ή θα φτιαξετε εσεις ενα σπιτι παλατι αλλα η πολυκατοικια θα ειναι χαλασμα? Θα εξεταζα και περιοχες οπως Ανω Πατησια και Λαμπρινη. Με τρομάζει η περιοχή γενικότερα. Φίλοι μου με οικογένεια που έμεναν πριν δέκα χρόνια εκεί τη λατρεύουν αλλά ήταν οικογένεια και όχι ένα άτομο μόνο του. Θα κοιτάξω τις προτάσεις σας για Άνω Πατησια και Λαμπρινη. Στα Άνω πατησια ποιες υποπεριοχές θα επιλέγατε;
Uptheirons Δημοσ. 3 Μαϊου Δημοσ. 3 Μαϊου Πλατεια Παπαδιαμαντη ειναι καλη περιοχη. Κοντα στην Αγιας Λαυρας. Κοντα στην Γαλατσιου που εχει τα παντα και κοντα στην Πατησιων που περνανε λεωφορεια και τρολει προς ολες τις περιοχες. Και κοντα στον σταθμο του ηλεκτρικου των Ανω Πατησιων που σε παει παντου καθως υπαρχει συνδεση με μετρο. Πιο περα πας για Λαμπρινη και πιο βορεια πας για Γαλατσι. Γενικα μετα την Καυτατζογλου (καθετος δρομος της Πατησιων. Κατω απο την Πατησιων λεγεται Καυτατζογλου και πανω απο την Πατησιων γινεται Γαλατσιου) ειναι καλα. Εννοειται οτι πανω απο την Πατησιων ειναι καλυτερα. Εφοσον μιλαμε για αγορα να εξετασει το θεμα του παρκινγκ και των σχολειων για το μελλον. Στην Κυψελη πχ θελει σιγουρα ενοικιαση μηνιαιου παρκινγκ και ιδιωτικο σχολειο αν θελει τα πραγματα να ειναι πολιτισμενα για το παιδι. Παντως το ξαναλεω σαν location οι περιοχες αυτες δεν συγκρινονται οσον αφορα τις υπηρεσιες και τα ΜΜΕ που εχεις στα ποδια σου. Πηγα σε συμβολαιογραφο Πλ. Αμερικης, πηγα με τα ποδια στο ΚΕΠ στην Φωκιωνος κι επειδη ειχε πολυ κοσμο πηρα το λεωφορειο και πηγα Αγιας Λαυρας σε αλλο ΚΕΠ. Βγαινοντας πηρα λεωφορειο για ΔΟΥ Γαλατσιου. Χρονος 30' . Που αλλου ολα αυτα?
iouliani Δημοσ. 3 Μαϊου Μέλος Δημοσ. 3 Μαϊου 18 λεπτά πριν, Uptheirons είπε Πλατεια Παπαδιαμαντη ειναι καλη περιοχη. Κοντα στην Αγιας Λαυρας. Κοντα στην Γαλατσιου που εχει τα παντα και κοντα στην Πατησιων που περνανε λεωφορεια και τρολει προς ολες τις περιοχες. Και κοντα στον σταθμο του ηλεκτρικου των Ανω Πατησιων που σε παει παντου καθως υπαρχει συνδεση με μετρο. Πιο περα πας για Λαμπρινη και πιο βορεια πας για Γαλατσι. Γενικα μετα την Καυτατζογλου (καθετος δρομος της Πατησιων. Κατω απο την Πατησιων λεγεται Καυτατζογλου και πανω απο την Πατησιων γινεται Γαλατσιου) ειναι καλα. Εννοειται οτι πανω απο την Πατησιων ειναι καλυτερα. Εφοσον μιλαμε για αγορα να εξετασει το θεμα του παρκινγκ και των σχολειων για το μελλον. Στην Κυψελη πχ θελει σιγουρα ενοικιαση μηνιαιου παρκινγκ και ιδιωτικο σχολειο αν θελει τα πραγματα να ειναι πολιτισμενα για το παιδι. Παντως το ξαναλεω σαν location οι περιοχες αυτες δεν συγκρινονται οσον αφορα τις υπηρεσιες και τα ΜΜΕ που εχεις στα ποδια σου. Πηγα σε συμβολαιογραφο Πλ. Αμερικης, πηγα με τα ποδια στο ΚΕΠ στην Φωκιωνος κι επειδη ειχε πολυ κοσμο πηρα το λεωφορειο και πηγα Αγιας Λαυρας σε αλλο ΚΕΠ. Βγαινοντας πηρα λεωφορειο για ΔΟΥ Γαλατσιου. Χρονος 30' . Που αλλου ολα αυτα? 18 λεπτά πριν, Uptheirons είπε Πλατεια Παπαδιαμαντη ειναι καλη περιοχη. Κοντα στην Αγιας Λαυρας. Κοντα στην Γαλατσιου που εχει τα παντα και κοντα στην Πατησιων που περνανε λεωφορεια και τρολει προς ολες τις περιοχες. Και κοντα στον σταθμο του ηλεκτρικου των Ανω Πατησιων που σε παει παντου καθως υπαρχει συνδεση με μετρο. Πιο περα πας για Λαμπρινη και πιο βορεια πας για Γαλατσι. Γενικα μετα την Καυτατζογλου (καθετος δρομος της Πατησιων. Κατω απο την Πατησιων λεγεται Καυτατζογλου και πανω απο την Πατησιων γινεται Γαλατσιου) ειναι καλα. Εννοειται οτι πανω απο την Πατησιων ειναι καλυτερα. Εφοσον μιλαμε για αγορα να εξετασει το θεμα του παρκινγκ και των σχολειων για το μελλον. Στην Κυψελη πχ θελει σιγουρα ενοικιαση μηνιαιου παρκινγκ και ιδιωτικο σχολειο αν θελει τα πραγματα να ειναι πολιτισμενα για το παιδι. Παντως το ξαναλεω σαν location οι περιοχες αυτες δεν συγκρινονται οσον αφορα τις υπηρεσιες και τα ΜΜΕ που εχεις στα ποδια σου. Πηγα σε συμβολαιογραφο Πλ. Αμερικης, πηγα με τα ποδια στο ΚΕΠ στην Φωκιωνος κι επειδη ειχε πολυ κοσμο πηρα το λεωφορειο και πηγα Αγιας Λαυρας σε αλλο ΚΕΠ. Βγαινοντας πηρα λεωφορειο για ΔΟΥ Γαλατσιου. Χρονος 30' . Που αλλου ολα αυτα? Φίλη μου συμβολαιογράφος στην Αθήνα μου λέει πως οι υποβαθμισμένες περιοχές ξεπουλάνε σε επενδυτές τους οποίους δεν τους ενδιαφέρει ποιος είναι ο γείτονας και αν μπορεί η κόρη τους να επιστρέψει βράδυ σπίτι μόνη. Δεν ξέρω αν αυτές οι κινήσεις αλλάξουν ποτε αυτό το στάτους που δημιουργήθηκε στο κέντρο της Αθήνας. Προσωπικά δε θα έμενα στην Κυψέλη. Θα ψάξω και στα άνω Πατησια. Σας ευχαριστώ πολυ για τις προτάσεις σας.
Uptheirons Δημοσ. 3 Μαϊου Δημοσ. 3 Μαϊου Πολυ σωστα τα ειπε η συμβολαιογραφος. Εκτος απο το πατρικο μου εχω αλλο ενα διαμερισμα στα Πατησια αγαπημενου προσωπου που απεβιωσε και μου το αφησε. Διπλα στους γονεις μου. Ειχαμε πει στον μεσιτη για πωληση και για ενοικιαση. Οτι προκυψει. Για πωληση ειχαν ερθει απο Ισραηλ επενδυτες και πραγματικα δεν ξεραμε τι θα μπει μεσα και θα ειναι και διπλα στους γονεις μου..Το νοικιαζεις σε 1-2 και μαζευονται 10 μεσα στο σπιτι. Κι αυτοι βεβαια ουτε που θα το καταλαβαιναν. Μπορει και να μην τους ενοιαζε. Οποτε αποφασισαμε να το νοικιασουμε σε μια κυρια με το κοριτσακι της και πραγματικα δεν το μετανιωσαμε. Ειπα στον μεσιτη οτι θελω καλους ανθρωπους διπλα στους γονεις μου, κι αν δυσκολευονται να κοψει και κατι απλα να ειναι καλη επιλογη. Επι λεξη μου ειπε οτι αν θες το νοικιαζουμε κι 700 ευρω αλλα θα ερθουν αλλοι 10 μεσα για να βγει το ενοικιο. Καταλαβαινεις βεβαια οτι απορριφθηκε η προταση. Λιγα και καλα και το κεφαλι μου ησυχο. Ευχομαι καλη αναζητηση και να βρειτε αυτο που θελετε! 2
Dinos1973 Δημοσ. 3 Μαϊου Δημοσ. 3 Μαϊου 1 hour ago, iouliani said: Η κόρη μου σκέφτεται να μείνει στην Κυψέλη. Βρήκαμε ένα σπίτι για αγορά ανάμεσα σε Καναρη και Ντύλαν. Όσοι γνωρίζετε την περιοχή πιστεύετε πως μπορεί να μείνει μια κοπέλα εκεί; Θα μπορεί να γυρίσει μετά τις 11 το βράδυ χωρίς ταξί; Οι συγκοινωνίες βοηθάνε; Μόνο τρελοί θα επέλεγαν την περιοχή και ειδικά για αγορά! Καταλαβαίνω ότι υπάρχουν ευκαιρίες όταν άλλες περιοχές ζητάνε τρελά λεφτά! Αλλά οι λόγοι που υπάρχουν ευκαιρίες είναι διότι δεν υπάρχει ενδιαφέρον!
villasg Δημοσ. 3 Μαϊου Δημοσ. 3 Μαϊου (επεξεργασμένο) Επειδη περισυ πουλησα το πατρικο ( 3ος ,65 m2 ,κατασκευη 1956 , ανακαινησμενο το 2008 , αλουμηνια το 18 , αυτονομια φυσικου αεριου 70000) θα σου πω . Στην περιοχη αυτη εβγαλα σχεδον 45 χρονια ( γεννηθηκα εκει και εμεινα μεχρι το 2012 ) . καποτε ηταν διαμαντι . Τωρα ειναι χαβουζα . Δεν μπορει να κινηθει μια κοπελα , ειδικα το βραδυ , να ηξερες ποσες επιθεσεις και βιασμοι γινονται και δεν τις μαθαινεις ποτε ... Μεγαλο προβλημα οι αφρικανοι που το εχουν κανει γκετο . Ουτε τα σκουπιδια δεν κατεβαζεις μετα τις 11 το βραδυ χωρις να κοιτας γυρω γυρω . Τελευταια μαθαινω οτι ακμαζουν και οι διαρρηξεις σε σπιτια . Υγ: στην πολυκατοικια εχει μεινει μια κυρια Ελληνιδα ιδιοκτης απο κατασκευης ....... ολα τα αλλα ειναι νοικιασμενα σε μαυρους , ΜΚΟ που βαζουν μεσα 10+ ατομα κλπ κλπ . Βρωμα μπολικια φασαρια πολυ κλπ ΥΓ2: Επισης η πολυκατοικια θελει πολυ χρημα να ερθει στα ισια της ( πχ ασανσερ εχει το παλιο με το δυκτιοτο πλεγμα απο εξω χωρις υδραυλικα φρενα ομιλια και οτι αλλο θελει ο νεος νομος ) σωληνες αποχετευσεων θελουν αλλαγη απο ταρατσα μεχρι κατω , επισκευες στα μπαλκονια ( φευγουν κομματια ) . ΑΛΛΑ ελαχιστοι πληρωνουν κοινοχρηστα και δεν θα γινουν ποτε , αρα θα καταργηθει και το ασανσερ Επεξ/σία 3 Μαϊου από villasg 3
iouliani Δημοσ. 3 Μαϊου Μέλος Δημοσ. 3 Μαϊου 1 ώρα πριν, villasg είπε Επειδη περισυ πουλησα το πατρικο ( 3ος ,65 m2 ,κατασκευη 1956 , ανακαινησμενο το 2008 , αλουμηνια το 18 , αυτονομια φυσικου αεριου 70000) θα σου πω . Στην περιοχη αυτη εβγαλα σχεδον 45 χρονια ( γεννηθηκα εκει και εμεινα μεχρι το 2012 ) . καποτε ηταν διαμαντι . Τωρα ειναι χαβουζα . Δεν μπορει να κινηθει μια κοπελα , ειδικα το βραδυ , να ηξερες ποσες επιθεσεις και βιασμοι γινονται και δεν τις μαθαινεις ποτε ... Μεγαλο προβλημα οι αφρικανοι που το εχουν κανει γκετο . Ουτε τα σκουπιδια δεν κατεβαζεις μετα τις 11 το βραδυ χωρις να κοιτας γυρω γυρω . Τελευταια μαθαινω οτι ακμαζουν και οι διαρρηξεις σε σπιτια . Υγ: στην πολυκατοικια εχει μεινει μια κυρια Ελληνιδα ιδιοκτης απο κατασκευης ....... ολα τα αλλα ειναι νοικιασμενα σε μαυρους , ΜΚΟ που βαζουν μεσα 10+ ατομα κλπ κλπ . Βρωμα μπολικια φασαρια πολυ κλπ ΥΓ2: Επισης η πολυκατοικια θελει πολυ χρημα να ερθει στα ισια της ( πχ ασανσερ εχει το παλιο με το δυκτιοτο πλεγμα απο εξω χωρις υδραυλικα φρενα ομιλια και οτι αλλο θελει ο νεος νομος ) σωληνες αποχετευσεων θελουν αλλαγη απο ταρατσα μεχρι κατω , επισκευες στα μπαλκονια ( φευγουν κομματια ) . ΑΛΛΑ ελαχιστοι πληρωνουν κοινοχρηστα και δεν θα γινουν ποτε , αρα θα καταργηθει και το ασανσερ Τα λόγια σας ήταν η ταφόπλακα της αγοράς στην κυψέλη. Καλύτερα να ψάξω κάτι άλλο μικρότερο και σε άλλη περιοχή παρά στην κυψέλη 1
Rebelos2018 Δημοσ. 3 Μαϊου Δημοσ. 3 Μαϊου 42 λεπτά πριν, iouliani είπε Τα λόγια σας ήταν η ταφόπλακα της αγοράς στην κυψέλη. Καλύτερα να ψάξω κάτι άλλο μικρότερο και σε άλλη περιοχή παρά στην κυψέλη Χωρίς να γνωρίζω καθόλου τα μεσιτικά, τις τιμές, επειδή ανέφερες την Κυψέλη, θα πρότεινα μια όμορη περιοχή, του Γκύζη. Ασφαλής περιοχή. Φυσικά έχει θέμα με το πάρκινγκ.
Moderators stormrain Δημοσ. 3 Μαϊου Moderators Δημοσ. 3 Μαϊου Στο σημειο αυτο να πουμε πως στην Κυψελη προκειται να υπαρξει σταθμος Μετρο, με ο,τι σημαινει αυτο για την αξια των σπιτιων εκει. Ειδικα το σημειο μεταξυ Αγιας Ζωνης που ειναι το Ντυλαν με πλατεια Κυψελης, δεν το λες και ασχημο. Οπως και να εχει, παιζει μεγαλο ρολο η ακριβης τοποθεσια, πχ, η Κυπρου ειναι χαλια, η Σικινου στο υψος της Φωκιωνος ειναι μια χαρα κ.ο.κ. Επισης, προφανως παιζει και ρολο η κατασταση του σπιτιου, τιμη κλπ. Ξερω πχ ρετιρε στην Αγιας Ζωνης που νοικιαζεται 700 ευρω, απο την αλλη ξερω και κατι ισογεια που παιζει να με πληρωνες και δεν θα εμενα πανω απο μερα. Η Κυψελη εχει τα καλα της εχει και τα κακα της φυσικα, η αποσταση απο το Κεντρο για μενα ειναι ενα τρομερο ατου, το οτι πρεπει να πληρωνω παρκινγκ καθε μηνα γιατι δεν παιζει να εχω αυτοκινητο αλλιως, ειναι σοβαρο μειονεκτημα. Τα σημεια που μαζευονται περιεργες φατσες, ειναι πολυ συγκεκριμενα παντως, οπως η Τενεδου στο υψος της Πατησιων ή καποια σημεια της Κυπρου, θελω να πω, μπορεις και να τα αποφυγεις αν θελεις. Τhat said, η Λαμπρινη που αναφερθηκε ειναι πολυ καλη περιοχη (ειναι το πατρικο μου εκει), οπως και η Παπαδιαμαντη, αλλα εχεις αλλα θεματα εκει, συγκριτικα τουλαχιστον, βλ. συγκοινωνια κυριως και τιμες. 10 ώρες πριν, iouliani είπε Θα μπορεί να γυρίσει μετά τις 11 το βράδυ χωρίς ταξί Τωρα το ειδα αυτο. Αν το σπιτι ειναι κοντα στην πλατεια, ή στην Φωκιωνος, τοτε ναι. Αν ειναι σε κανενα περιεργο στενακι, μαλλον οχι. 1
gianniz_k Δημοσ. 3 Μαϊου Δημοσ. 3 Μαϊου 9 ώρες πριν, villasg είπε Επειδη περισυ πουλησα το πατρικο ( 3ος ,65 m2 ,κατασκευη 1956 , ανακαινησμενο το 2008 , αλουμηνια το 18 , αυτονομια φυσικου αεριου 70000) θα σου πω . Στην περιοχη αυτη εβγαλα σχεδον 45 χρονια ( γεννηθηκα εκει και εμεινα μεχρι το 2012 ) . καποτε ηταν διαμαντι . Τωρα ειναι χαβουζα . Δεν μπορει να κινηθει μια κοπελα , ειδικα το βραδυ , να ηξερες ποσες επιθεσεις και βιασμοι γινονται και δεν τις μαθαινεις ποτε ... Μεγαλο προβλημα οι αφρικανοι που το εχουν κανει γκετο . Ουτε τα σκουπιδια δεν κατεβαζεις μετα τις 11 το βραδυ χωρις να κοιτας γυρω γυρω . Τελευταια μαθαινω οτι ακμαζουν και οι διαρρηξεις σε σπιτια . Υγ: στην πολυκατοικια εχει μεινει μια κυρια Ελληνιδα ιδιοκτης απο κατασκευης ....... ολα τα αλλα ειναι νοικιασμενα σε μαυρους , ΜΚΟ που βαζουν μεσα 10+ ατομα κλπ κλπ . Βρωμα μπολικια φασαρια πολυ κλπ ΥΓ2: Επισης η πολυκατοικια θελει πολυ χρημα να ερθει στα ισια της ( πχ ασανσερ εχει το παλιο με το δυκτιοτο πλεγμα απο εξω χωρις υδραυλικα φρενα ομιλια και οτι αλλο θελει ο νεος νομος ) σωληνες αποχετευσεων θελουν αλλαγη απο ταρατσα μεχρι κατω , επισκευες στα μπαλκονια ( φευγουν κομματια ) . ΑΛΛΑ ελαχιστοι πληρωνουν κοινοχρηστα και δεν θα γινουν ποτε , αρα θα καταργηθει και το ασανσερ Ως γέννημα θρέμμα κυψελιώτης στα παραπάνω βλέπω μπόλικη υπερβολή. Εκτός αν περιγράφει από Δροσοπουλου και κάτω ή Βικτώρια 7 1
fitsoulas2024 Δημοσ. 3 Μαϊου Δημοσ. 3 Μαϊου (επεξεργασμένο) 10 ώρες πριν, Dinos1973 είπε Μόνο τρελοί θα επέλεγαν την περιοχή και ειδικά για αγορά! Καταλαβαίνω ότι υπάρχουν ευκαιρίες όταν άλλες περιοχές ζητάνε τρελά λεφτά! Αλλά οι λόγοι που υπάρχουν ευκαιρίες είναι διότι δεν υπάρχει ενδιαφέρον! υπαρχουν και χειροτερες επιλογες, Ζεφυρι πχ. Επεξ/σία 3 Μαϊου από fitsoulas2024
somt Δημοσ. 3 Μαϊου Δημοσ. 3 Μαϊου 11 ώρες πριν, iouliani είπε Η κόρη μου σκέφτεται να μείνει στην Κυψέλη. Βρήκαμε ένα σπίτι για αγορά για αγορά σπιτιου να βρείτε μια καλή γειτονιά και ας κάνετε υποχωρήσεις στο μέγεθος του σπιτιού αν και όταν με το καλό η κόρη σου κανει οικογένεια, θέλεις τα παιδιά να βγαίνουν πχ στο mall και όχι στη Βικτώρια ειδικά όταν είναι σε ευαίσθητη ηλικία θέλεις τα γειτονόπουλα που θα παίζουν ή οι συμμαθητές τους να είναι καλές επιρρόες με πολιτισμένους γονείς γενικά ψάξε ένα περιβάλλον με πολιτισμένους γειτόνους σαφώς και υπάρχουν όλοι οι παραπάνω και σε περίεργες περιοχές, αλλά τους ψάχνεις με το κυάλι
iouliani Δημοσ. 3 Μαϊου Μέλος Δημοσ. 3 Μαϊου 6 λεπτά πριν, somt είπε για αγορά σπιτιου να βρείτε μια καλή γειτονιά και ας κάνετε υποχωρήσεις στο μέγεθος του σπιτιού αν και όταν με το καλό η κόρη σου κανει οικογένεια, θέλεις τα παιδιά να βγαίνουν πχ στο mall και όχι στη Βικτώρια ειδικά όταν είναι σε ευαίσθητη ηλικία θέλεις τα γειτονόπουλα που θα παίζουν ή οι συμμαθητές τους να είναι καλές επιρρόες με πολιτισμένους γονείς γενικά ψάξε ένα περιβάλλον με πολιτισμένους γειτόνους σαφώς και υπάρχουν όλοι οι παραπάνω και σε περίεργες περιοχές, αλλά τους ψάχνεις με το κυάλι Θα περάσει η ίδια να δει τη γειτονιά από κοντά το βράδυ αλλά ήδη προσανατολιζόμαστε για τα Πετραλωνα. Σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις σας.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα