panossar95 Δημοσ. 3 Μαϊου Δημοσ. 3 Μαϊου (επεξεργασμένο) Καλησπερα σας καλο μηνα. Ειχα παει σε μια φιλη προχθες οπου εχει αυτο το ρουτερακι με καρτα σιμ https://www.skroutz.gr/s/28539256/ZTE-MF286R-Asyrmato-4G-Mobile-Router-Wi-Fi-5-me-4-THyres-Ethernet.html Επειδη εχω μια ιδεα απο ρουτερακια και ρυθμισεις, μου ειπε οτι πιανει χαμηλο σημα και της κολλαει σε Youtube και Νετφλιξ. Αν δεν κανω λαθος εχει σιμ wind μεσα ή vodafone που γενικα δινουν στην περιοχη με 4g plus 150-200, στον ιδιο χωρο με δεδομενα κοσμοτε εγω 200+. Ανοιγω το wifi απο το κινητο μου και βλεπω ενα δικτυο ενω πιανει και 2.4 και 5. Οποτε λεω θα στα ξεχωρισω γιατι συνηθως το 5αρι δινει κατι παραπανω. Μπαινω στις ρυθμισεις του ρουτερ και στις ρυθμισεις για το wifi δεν ειχε ( ή δεν καταφερα να βρω) ξεχωριστες ρυθμισεις για τα 2.4 και τα 5. Ειχε μια ονομασια και για τα 2 με αποτελεσμα οι συσκσευες της ενω μπορουν να μπουν σε 5 να μπαινουν σε 2.4 Δεν καταφερα να το φτιαξω και να δω τι δινει στο 5αρι. Στην απλη συχνοτητα εβγαζε 15-20 ταχυτητα μονο. Γνωριζει καποιος το συγκεκριμενο 4γ ρουτερ και αν οντως γινεται να ξεχωρισεις τις συχνοτητες και να δουλευουν 2 ξεχωριστα wifi? Γιατι δεν καταφερα να το βρω. Αν βοηθαει το μονο που βρηκα αλλα ουτε εκει ειχε ρυθμιση για την συχνοτητα, ηταν οτι μπορουσες να φτιαξεις ενα guest wifi αλλα χωρις να μπορεις να διαλεξεις 2.4 ή 5. Ευχαριστω Επεξ/σία 3 Μαϊου από panossar95
KostisKazan Δημοσ. 3 Μαϊου Δημοσ. 3 Μαϊου Το χαρακτηριστικο που ψαχνεις λεγεται συνηθως "band steering" . Δες τις ρυθμισεις αν μπορεις να το απενεργοποιησεις καπου. Μετα θα μπορεις να χειριζεσαι στο 5 και το 2.4 ανεξαρτητα. Μπορει να λεγεται και αλλιως οπως "combine wifi bands" η κατι αντιστοιχο.
panossar95 Δημοσ. 4 Μαϊου Μέλος Δημοσ. 4 Μαϊου 11 hours ago, KostisKazan said: Το χαρακτηριστικο που ψαχνεις λεγεται συνηθως "band steering" . Δες τις ρυθμισεις αν μπορεις να το απενεργοποιησεις καπου. Μετα θα μπορεις να χειριζεσαι στο 5 και το 2.4 ανεξαρτητα. Μπορει να λεγεται και αλλιως οπως "combine wifi bands" η κατι αντιστοιχο. Εγινε θα το κοιταξω και ετσι. Ευχαριστω πολυ. Ειχα συνηθισει απο τα κλασσικα ρουτερ που τα βγαζει ξεχωριστα απο μονο του και δεν το κοιταξα ετσι η αληθεια ειναι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα