Silverage Δημοσ. 4 Μαϊου Δημοσ. 4 Μαϊου Πήρα καινούρια ακριβά ακουστικά και έχω δει στο internet πολλά site που μετρούν το frequency response (απόκριση συχνότητας) στα review τους. Θα ήθελα, αν δεν κοστίζει ένα νεφρό, να μετρήσω και τα δικά μου. Υπάρχει κάποιο μέρος στην Αθήνα που μπορώ να πάω τα ακουστικά μου για να τα μετρήσουν; Δεν βρήκα κάτι στο google, όλο για ακουστικά βαρηκοΐας μου βγάζει. Κάτι τέτοιο όπως στη φωτογραφία παρακάτω:
drunkdonkey Δημοσ. 4 Μαϊου Δημοσ. 4 Μαϊου Ψάξε review των ακουστικών σου σε σάιτ που κάνει τέτοιες μετρήσεις πχ audiosciencereview. Υπάρχει κάποιος συγκεκριμένος λόγος που θέλεις να δεις την απόκριση τους;
Silverage Δημοσ. 4 Μαϊου Μέλος Δημοσ. 4 Μαϊου (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, drunkdonkey είπε Ψάξε review των ακουστικών σου σε σάιτ που κάνει τέτοιες μετρήσεις πχ audiosciencereview. Υπάρχει κάποιος συγκεκριμένος λόγος που θέλεις να δεις την απόκριση τους; Πιο πολύ απο περιέργεια και γιατί θέλω να πειράξω λίγο τον ήχο με equalizer και έλεγα αν υπάρχει κάπου που το μετράνε φθηνά να ξέρω ακριβώς το διάγραμμα για τα δικά μου. Επεξ/σία 4 Μαϊου από Silverage
drunkdonkey Δημοσ. 4 Μαϊου Δημοσ. 4 Μαϊου Δεν χρειάζεσαι απαραίτητα το γράφημα για να φέρεις το eq στα μέτρα σου, το κάνεις και απλά με το αυτί σου και το φέρνεις όπου σου αρέσει. Έτσι κ αλλιώς το flat frequency response δεν έχει νόημα να το κυνηγάς για απλή ακρόαση κατά τη γνώμη μου. Ποια ακουστικά έχεις; Τώρα να σου μετρήσει κάποιος ακουστικά στην Ελλάδα, θεωρώ ότι δεν αξίζει σαν διαδικασία ούτε για εσένα ούτε για αυτόν που θα κάνει την μέτρηση. Απόλαυσε τα ακουστικά σου και πάρε έναν καλό ενισχυτή / dac καλύτερα.
NikosKallithea Δημοσ. 5 Μαϊου Δημοσ. 5 Μαϊου Για να ψαξεις απόκριση ακουστικών θα πρεπει να ξέρεις πρωτα απο ολα τι ακούν τα αυτιά σου. Καλό είναι λοιπόν να κάνεις ενα ακουογραμμα. 1
andreaspe Δημοσ. 5 Μαϊου Δημοσ. 5 Μαϊου Μα η απόκριση των ακουστικών σου έχει ήδη μετρηθεί και καλιμπραριστεί από το εργοστάσιο. Οπότε μπορείς να τη δεις σε κάποιο review site. Ποια ακουστικά πήρες?
Silverage Δημοσ. 6 Μαϊου Μέλος Δημοσ. 6 Μαϊου 1 ώρα πριν, andreaspe είπε Μα η απόκριση των ακουστικών σου έχει ήδη μετρηθεί και καλιμπραριστεί από το εργοστάσιο. Οπότε μπορείς να τη δεις σε κάποιο review site. Ποια ακουστικά πήρες? Φαντάζομαι θα υπάρχουν διαφορές απο ακουστικό σε ακουστικό γι'αυτό έλεγα. Τα Focal Stellia.
andreaspe Δημοσ. 6 Μαϊου Δημοσ. 6 Μαϊου 21 ώρες πριν, Silverage είπε Φαντάζομαι θα υπάρχουν διαφορές απο ακουστικό σε ακουστικό γι'αυτό έλεγα. Σίγουρα υπάρχουν διαφορές, πιστεύω ελάχιστα μικρές ως και ακουστικά αδιάφορες,, ιδιαίτερα σε τέτοιες κατηγορίες τιμής.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα