Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ηξερα οτι υπαρχει αποκρυψη (blur) σε Google street view, σε στρατιωτικες εγκαταστασεις και πιθανον και σε αλλες αναλογες περιπτωσεις. Μπορει να ζητησει καποιος να ειναι ολο το σπιτι του blur? Ψαχνοντας για κατι επεσα τυχαια σε ενα δρομο και ενα γωνιακο σπιτι ειναι ολο blur. Link δεν θα βαλω για ευνοητους λογους. Εκτος και αν ο αλγοριθμος δε μπορουσε να καλυψει μονο πινακιδες και ρολογια δεη και το καλυψε ολο. 

Επεξ/σία από VasKag
Δημοσ.

Ναι, γίνεται αν και νομίζω όχι από το mobile app. H στρατάρα μας δεν ασχολείται με τέτοια απλοϊκά ζητήματα. Τελευταία που κοίταξα μπορούσες να δεις τα πάντα σε Τανάγρα και Σκαραμαγκά.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Η αληθεια ειναι οτι πιο πολυ απο ψηλα υπαρχει blur. Τουλαχιστον σε στρατοπεδα και σε αεροδρομια εχω δει. Απλα μου εκανε εντυπωση στο street view. Ενα ξεμπαρκο σπιτι αναμεσα στα αλλα. Φανταζομαι για να το ζητησεις πρεπει να υπαρχει καποιος λογος. 

Επεξ/σία από VasKag
Δημοσ.

Ναι μπορείς να το κάνεις το έχω κάνει και εγώ στο δικό μου σπίτι να μην φαίνεται στο street view,δεν χρειάζεται να υπάρχει κάποιος λόγος αν θέλεις απλά το κάνεις.

• Like 1
Δημοσ.

εγω πιο πολυ θα φοβομουν να το κανω blur. μπορει να πεσει καποιος πανω και να πει τι παιζει και ειναι blur τι εχει αυτος μεσα;

Δημοσ.
4 hours ago, gorge18 said:

εγω πιο πολυ θα φοβομουν να το κανω blur. μπορει να πεσει καποιος πανω και να πει τι παιζει και ειναι blur τι εχει αυτος μεσα;

ξερω ατομα που το εχουν κανει γιατι εχουν κατι αυθαίρετο πχ σοφιτα μπαλκονι κλπ

• Like 1
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, kozanitis_itis είπε

Καλο! Δεν το ειχα σκεφτεί αυτο! 

Δεν εχουν φύγει τελικά ολα τα μυαλα εξωτερικό! 

• Haha 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 hours ago, kozanitis_itis said:

δεν χρειαζεται να σε καρφωσει το google maps. υπαρχει ο γειτονας για αυτο. :P 

κατα τα αλλα ειχαν χρησιμοποιησει google earth να βρουν πισινες. να χρησιμοποιησουν street view για να βρουν ποιος εκλεισε ενα μπαλκονι κτλ παιζει να μην γινει ποτε.να κατσουν να ψαχνουν και μετα να κανουν διασταυρωση με σχεδια κτλ. εδω αλλα και αλλα δεν γινονται που ειναι καραμπινατα φαουλ ,αυτο θα γινει?

Επεξ/σία από poulinos
Δημοσ.
19 λεπτά πριν, kozanitis_itis είπε

Θα φαίνεται από αεροφωτογραφίες. 

Δημοσ.
9 ώρες πριν, majunior είπε

Ναι, γίνεται αν και νομίζω όχι από το mobile app. H στρατάρα μας δεν ασχολείται με τέτοια απλοϊκά ζητήματα. Τελευταία που κοίταξα μπορούσες να δεις τα πάντα σε Τανάγρα και Σκαραμαγκά.

Μια χαρα ασχολειται.
Αυτο που ειδες,ειναι πολυ προσφατο.
Εχω δει ο ιδιος να ειναι grey area πανω απο παλασκα,πριν 2-3 χρονια,μπορει και λιγοτερο.

Δεν ξερω τι αλλαξε,ολο το οχυρο ηταν grey.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 hours ago, StamTheMan said:

Μια χαρα ασχολειται.
Αυτο που ειδες,ειναι πολυ προσφατο.
Εχω δει ο ιδιος να ειναι grey area πανω απο παλασκα,πριν 2-3 χρονια,μπορει και λιγοτερο.

Δεν ξερω τι αλλαξε,ολο το οχυρο ηταν grey.

last year .xaxa.

Επεξ/σία από poulinos
  • Haha 1
Δημοσ.

Ναι, παλιά και η Τανάγρα ήταν blurred και το Πεντάγωνο και το Τατόι (έκανε και ένα περίεργο artifact σα βουνό στο 3D view). Τώρα, και τουλάχιστον από το 2ο μισό του 2024 όλα φαίνονται με λεπτομέρεια.

Δημοσ.
1 minute ago, majunior said:

Ναι, παλιά και η Τανάγρα ήταν blurred και το Πεντάγωνο και το Τατόι (έκανε και ένα περίεργο artifact σα βουνό στο 3D view). Τώρα, και τουλάχιστον από το 2ο μισό του 2024 όλα φαίνονται με λεπτομέρεια.

καποτε μπορει να το θυμηθουν και να το ξαναζητησουν να γινει blur.

Δημοσ.
9 ώρες πριν, poulinos είπε

καποτε μπορει να το θυμηθουν και να το ξαναζητησουν να γινει blur.

Θα πουλαμε τα screenshots στον τουρκο, μιλαμε για πραφιτ.

• Haha 4

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...