Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, murcielago580 είπε

Αλλαζουμε κατι στη dns μεσω των ρυθμισεων των windows η απλα συνδεομαστε στο vpn μας? Γιατι μεσα απο το command prompt το dns το δειχνει 1.1.1.1. Μεσα απο την εφαρμογη του vpn στην ενοτητα dns το εχω στο auto δηλαδη να βαζει αυτο οποια θελει.

Ναι το killswitch ειναι ενεργο.

στο dnsleaktest.com τι σου δειχνει;

• Like 2
  • Απαντ. 202
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Χεριάζομε αν κάποιος γνωρίζει λίγη βοήθεια .

Έχω android κινητό με Vodafone και θέλω να το κάνω hotspot για να βλέπω από το laptop stremio και να κατεβάζω κανένα Torrent τώρα που θα είμαι χωριό .

Θα πρέπει να κατεβάσω το application tou Nord στο κινητό και να γίνετε από εκεί το Vpn ή στο laptop μου .Αν και οι δυο τρόποι είναι σωστοί ,κάποια από τις δυο μεθόδους είναι καλύτερη ;Ευχαριστώ πολύ

• 5 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ρε παιδιά μια βοήθεια, πάω να κατεβάσω ένα torrent αρχείο με το qBtorrent - Nord vpv - p2p Switzerland και μόλις αρχίσει το κατέβασμα  χάνεται η σύνδεση του internet μου και επανέρχεται μόνο με restart του pc, ξέρει κανείς τι παίζει ?

Επεξ/σία από Nostradamus1980
Δημοσ.
5 ώρες πριν, Nostradamus1980 είπε

ρε παιδιά μια βοήθεια, πάω να κατεβάσω ένα torrent αρχείο με το qBtorrent - Nord vpv - p2p Switzerland και μόλις αρχίσει το κατέβασμα  χάνεται η σύνδεση του internet μου και επανέρχεται μόνο με restart του pc, ξέρει κανείς τι παίζει ?

για αρχή , έχεις ρυθμίσει το qBit να χρησιμοποιεί μόνο τη nordlynx σύνδεση στις ρυθμίσεις ? 

όταν λες χάνεται η σύνδεση , εννοείς του qbit ή γενικότερα ,πχ με browser ? 

Δημοσ.
8 ώρες πριν, korakios είπε

για αρχή , έχεις ρυθμίσει το qBit να χρησιμοποιεί μόνο τη nordlynx σύνδεση στις ρυθμίσεις ? 

όταν λες χάνεται η σύνδεση , εννοείς του qbit ή γενικότερα ,πχ με browser ? 

το έχω ρυθμίσει μόνο με nordlynx, γενικότερα χάνεται. παρατήρησα ότι μου το κάνει σε συγκεκριμένο torent site, πολύ κουλό αυτό που συμβαίνει.

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

καμια λυση για να μην τρωμε καθε τρεις και λιγο error 404 ή access denied? ειμαι σε ελληνικους σερβερ και πολλες σελιδες δεν μπορω να μπω λογω vpn και πρεπει να το κλεινω για να εχω προσβαση... αυτο γινεται με ολα τα vpn ή μονο στο Nord επειδη ισως και πιο δημοφιλες και flaggαρονται πιο ευκολα οι Ip του;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...