Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 5/5/2025 στις 12:14 ΠΜ, Sebu είπε

Το εδωσα παραπανω και στο σκρινσοτ, PacketHub SA

δυστυχώς δεν είναι ο σέρβερ αυτός , εννοώ το όνομα πχ gr70 , ch371 κτλ

👍

Στις 5/5/2025 στις 12:06 ΠΜ, jimis98 είπε

με τις δωρεάν εκδόσεις του nord γίνεται δουλειά?

εξαρτάται τι θες να κάνεις . Τα δωρεάν είναι απλά για να φαίνεται οτι συνδέεσαι σε ένα site απο την χ/ψ χώρα

Επεξ/σία από korakios
  • Απαντ. 197
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 5/5/2025 στις 12:06 ΠΜ, jimis98 είπε

με τις δωρεάν εκδόσεις του nord γίνεται δουλειά?

Η NordVpn δεν έχει free εκδοση, εχει 30-day money-back guarantee, που σημαίνει πληρώνεις και αν δεν είσαι ευχαριστημένος παίρνεις τα χρήματα πίσω.

Επεξ/σία από sakisgri
Δημοσ.

να ρωτίσω για το torrent.

στις ρυθμίσεις του qbittorrent, εκεί που λέει (διεπαφη δικτυου) έχω βάλει nordlynx, σωστό η λάθος;

στις ρυθμίσεις του nordvpn εκεί που λέει vpn protocol εχει 5 επιλογές

Auto (Recommended)
NordLynx
OpenVPN (TCP)
OpenVPN (UDP)
NordWhisper 

έχω βάλει το nordlynx, σωστό η λάθος;

χρειάζεται να κανό και κάτι άλλο στις ρυθμίσεις η όχι;

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, achilleas1978 είπε

στις ρυθμίσεις του qbittorrent, εκεί που λέει (διεπαφη δικτυου) έχω βάλει nordlynx, σωστό η λάθος;

Σωστό, αν κοιτάξεις στην πρώτη σελίδα, πρώτη ανάρτηση θα δεις οδηγό.

8 λεπτά πριν, achilleas1978 είπε

στις ρυθμίσεις του nordvpn εκεί που λέει vpn protocol εχει 5 επιλογές

Auto (Recommended)
NordLynx
OpenVPN (TCP)
OpenVPN (UDP)
NordWhisper 

Δεν είναι απαραίτητο, και στο Auto να το έχεις, όταν επιλέξεις P2P server πάει αυτόματα στο NordLynx. Εγώ στο Auto το άφησα.

Τπτ άλλο, μόνο να επιλέξεις P2P server όπως έγραψα και πιο πάνω.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 5/5/2025 στις 1:25 ΠΜ, achilleas1978 είπε

σωστό

σωστό

Καλό είναι να ενεργοποιήσεις το Anonymous Mode (edit , έχει θέμα με το anonymous mode το nord )

Πες και ταχύτητες γιατί το ίδιο torrent στον ίδιο σέρβερ εμένα σέρνεται και σε άλλο μέλος πήγε σφαίρα

Επεξ/σία από korakios
Δημοσ.

1. με ανοιχτο το vpn μου βγαζει πολύ λιγους seeds, ενώ με κλειστό το vpn μου βγάζει πολλούς seeds, γιατί το κάνει αυτό;

2. για την ταχύτητα μερικές φορες μου κατεβάζει με χαμηλή ταχύτητα και άλλες φορές με υψηλή ταχύτητα, αυτό γιατί το κάνει να κατεβάζει αργά και άλλες φορές γρηγορα;

π.χ αν κατεβασω τωρα ενα τορρεντ  μπωρει να κατεβει με αργά χαμηλη ταχυτητα, και αυριο το ιδιο τορρεντ η καπιο αλλο να κατεβει με υψηλη ταχυτητα (γρηγορα)

δυο χωρες επιλεγω ισλανδια η ελβετια.

το anonymous mode πως το ενεργοποιώ;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 5/5/2025 στις 2:02 ΠΜ, achilleas1978 είπε

π.χ αν κατεβασω τωρα ενα τορρεντ  μπωρει να κατεβει με αργά χαμηλη ταχυτητα, και αυριο το ιδιο τορρεντ η καπιο αλλο να κατεβει με υψηλη ταχυτητα (γρηγορα)

υπήρχε μια θεωρία αλλά μάλλον δεν ισχύει :

Στις 5/5/2025 στις 1:38 ΠΜ, korakios είπε

το ίδιο torrent στον ίδιο σέρβερ εμένα σέρνεται και σε άλλο μέλος πήγε σφαίρα

1. με ανοιχτο το vpn μου βγαζει πολύ λιγους seeds, ενώ με κλειστό το vpn μου βγάζει πολλούς seeds, γιατί το κάνει αυτό;

2. για την ταχύτητα μερικές φορες μου κατεβάζει με χαμηλή ταχύτητα και άλλες φορές με υψηλή ταχύτητα, αυτό γιατί το κάνει να κατεβάζει αργά και άλλες φορές γρηγορα;

γιατί το nord δεν υποστηρίζει port forwarding , δλδ δεν είναι κατάλληλο για torrent . (τελικά παίζουν τα torrents απλά παραμένει κλειστά τα direct connections) Απλά ψάχνουμε γιατί σε κάποιους λειτουργεί νορμάλ μπας και γλυτώσουμε να τα σκάσουμε σε άλλο vpn

το είχα σε raspberry μέχρι τώρα  , το έβαλα στο PC (πάλι linux) και τώρα το ίδιο torrent ενώ κατεβένει (στον πάτο) στο raspberry , στο PC έχει μείνει στο "Λήξη μεταδεδομένων" , δλδ ούτε καν ξεκινά 😂

το anonymous mode πως το ενεργοποιώ;

ρυθμίσεις -> Bittorrent : "Ενεργοποίηση Ανώνυμης Λειτουργίας"

Επεξ/σία από korakios
Δημοσ.

H "φλογα" στο qbittorent τι διαφορα εχει αν ειναι "πορτοκαλι" αντι για "πρασινη". Η ταχυτητα ειναι σχεδον στο τερμα

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, VasKag είπε

H "φλογα" στο qbittorent τι διαφορα εχει αν ειναι "πορτοκαλι" αντι για "πρασινη". Η ταχυτητα ειναι σχεδον στο τερμα

αν δεν είναι πράσινη υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να είναι στον πάτο

Δημοσ.
1 ώρα πριν, korakios είπε

Καλό είναι να ενεργοποιήσεις το Anonymous Mode

Δεν το είχα ενεργοποιημένο, το ενεργοποίησα αφού είδα το έγραψες και δοκίμασα ένα torrent (που μου έδωσες) η ταχύτητα ήταν στο πάτο (2,2 μ.ο. σε 7 λεπτά), μόλις το απενεργοποίησα ανέβηκε. Δυο φορές το δοκίμασα με το ίδιο αποτέλεσμα, δοκίμασε και εσύ να είναι απενεργοποιημένο μήπως εκεί είναι το θέμα σου.

3 λεπτά πριν, VasKag είπε

Τι σημαινει "στον πατο?

Να μην κατεβάζεις με καλή ταχύτητα. Λογικά δεν είδε που έγραψες "Η ταχυτητα ειναι σχεδον στο τερμα"

Και εμένα έτσι είναι. Εφόσον κατεβάζεις με καλή ταχύτητα μη σε απασχολεί.

Δημοσ.

"Ευτυχώς" υπάρχουμε και εμείς δηλαδή που μας έχει ξεχάσει ο ΟΤΕ και μια ζωή κατεβάζουμε με το πολύ 1.1ΜΒ οπότε αυτά που λέτε χάνεται ταχύτητα δεν μας πιάνει όλους! Προσωπικά έχω proton (χωρίς να έχω κάνει κάποια ρύθμιση στο τορρεντ σαν αυτές που λέτε εδώ, πίστευα ότι δεν χρειαζόταν)αλλά έψαχνα να το αλλάξω σε κάτι φτηνότερο.... Μάλλον θα το δοκιμάσω. Πολύ καλός οδηγός ευχαριστούμε!

• Like 1
Δημοσ.

Ολες αυτες οι ρυθμισεις στο nordvpn ειναι απαραιτητες για κατεβασμ torrent ειναι απαραιτητες και για παρακολουθηση μονο  streaming  στο stremio  Ή κανουμε κατι αλλο εκει ?

Δημοσ.
9 ώρες πριν, korakios είπε

δυστυχώς δεν είναι ο σέρβερ αυτός , εννοώ το όνομα πχ gr70 , ch371 κτλ

εξαρτάται τι θες να κάνεις . Τα δωρεάν είναι απλά για να φαίνεται οτι συνδέεσαι σε ένα site απο την χ/ψ χώρα

για torrent

Δημοσ.
13 ώρες πριν, sakisgri είπε

Δεν το είχα ενεργοποιημένο, το ενεργοποίησα αφού είδα το έγραψες και δοκίμασα ένα torrent (που μου έδωσες) η ταχύτητα ήταν στο πάτο (2,2 μ.ο. σε 7 λεπτά), μόλις το απενεργοποίησα ανέβηκε. Δυο φορές το δοκίμασα με το ίδιο αποτέλεσμα, δοκίμασε και εσύ να είναι απενεργοποιημένο μήπως εκεί είναι το θέμα σου.

Τελικά δεν είναι αυτό ακριβώς . Διαπίστωσα οτι έχει θέμα με linux (debian, opensuse , raspberry) .

Σε windows που το δοκίμασα χθες και το ξαναδοκίμασα τώρα πάει κομπλέ .

Και όντως (σε windows) επιλέγοντας anonymous mode , κόβει τελείως .

Θα στείλω στο support μπας και βγει άκρη

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...