power_1 Δημοσ. 7 Μαϊου Δημοσ. 7 Μαϊου (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, ak156 είπε Προσωπικά δεν θα "έμπλεκα" ενέργειες κατεβάσματος με vpn ταυτόχρονα με χρήση Internet Banking. Θέλει λίγο προσοχή εκεί...δεν παίζουμε με αυτό IMHO. Ξεχωρίστε ενέργειες που χρειάζονται VPN με αυτές που δεν χρειάζονται (ακόμα και ολόκληρες συσκευές που ΘΑ ή ΔΕΝ θα έχουν VPN, όπως έχει προταθεί από άλλους). Όσον αφορά την μέσω ρούτερ ενεργοποίηση VPN, ανέφερα και πιο πάνω περίπτωση με ΑΝΤ1+ και την γυναίκα μου...αυτά είναι προβλήματα και οχι η πρόσβαση σε τραπεζικές εργασίες😁....για αυτό και λατρεύω το android app του ρούτερ μου που μου δίνει δυνατότητα ενεργοποίησης/απενεργοποίησης VPN ΑΝΑ ΣΥΣΚΕΥΗ οπουδήποτε στον Κόσμο και να είμαι😉 (μέσω του Smartphone μου) 1) Αρα το ruter ax3000 εχει την δυντοτητα να ενεργοποιει/απενεργοποιει το δικο του killswitch σε οποιαδηποτε συσκευη ειναι συνδεδεμενη πανω του ? 2) Υπαρχουν αλλα ρουτερ εξισου αξιοπιστα που εχουν killswitch κι κοστιζουν λιγοτερο απο 55€ ? 3) Για streaming σε stremio μπορουμε να εχουμε ενα οδηγο ή δεν χρειαζετε καμια ρυθμιση ? 11 λεπτά πριν, kallair είπε Για ποιον λογο να μην λειτουργει σωστα το kill switch στο vpn router. Aν ειχε θεμα, θα ειχε γινει γνωστο μιας κ οι περισσοτεροι που χρησιμοποιουν τετοια, ειναι ψειρες. Ενα απλο firewall rule ειναι ετσι κ αλλιως. δεν ειναι κατι δυσκολα υλοποιησιμο. Διαβασα για καποιο ρουτερ tp linκ που ενω εχει killswitch καθηστερει 15-20" να κλησει με αποτελεσμα να αποκαλυπτει την isp του παροχου Επεξ/σία 7 Μαϊου από power_1
ak156 Δημοσ. 7 Μαϊου Δημοσ. 7 Μαϊου (επεξεργασμένο) 29 λεπτά πριν, power_1 είπε 1) Αρα το ruter ax3000 εχει την δυντοτητα να ενεργοποιει/απενεργοποιει το δικο του killswitch σε οποιαδηποτε συσκευη ειναι συνδεδεμενη πανω του ? 2) Υπαρχουν αλλα ρουτερ εξισου αξιοπιστα που εχουν killswitch κι κοστιζουν λιγοτερο απο 55€ ? 3) Για streaming σε stremio μπορουμε να εχουμε ενα οδηγο ή δεν χρειαζετε καμια ρυθμιση ? 1) Μπορεί με ένα απλό switch να συνδέεται ή να αποσυνδέεται από το VPN οποιαδήποτε συσκευή είναι επάνω/συνδέεται στο ρούτερ. Το Killswitch το ενεργοποιείς ή όχι στο router Interface....όμως γιατί να μην είναι μόνιμα ενεργοποιημένο? εγώ τουλάχιστον αυτό έχω κάνει. 3) Κάτι τέτοιο ρώτησα και εγώ. Προς το παρόν στα Android TVbox μου και στην Android TV μου απλά τα έχω πίσω από VPN. Δεν ξέρω εάν χρειάζεται κάτι επιπλέον. Όποιος έχει κάποια άλλη ιδέα ας μας πει. Και για να γίνει πιο κατανοητό αυτό που λέω βάζω screenshots από το κινητό μου...στο ένα φαίνονται οι 3 συσκευές, εκ των οποίων μόνο η 1 (Android TVbox TOX3) είναι με VPN...μετά μπορείς να μπεις μέσα και να απενεργοποιήσεις το VPN😉 με ένα απλό switch (και από απόσταση !!!). Επεξ/σία 7 Μαϊου από ak156 1
Exploticon Δημοσ. 7 Μαϊου Δημοσ. 7 Μαϊου ρε παιδια nordvpn cosmote tv δν μου παιζει αμα θελω να μπω απο web sto pc λεει για proxy, στο windscribe δεν ειχα αυτο το θεμα, εχει κανεις καποιο fix? μου blockari και την bet365
korakios Δημοσ. 7 Μαϊου Δημοσ. 7 Μαϊου 39 λεπτά πριν, Exploticon είπε ρε παιδια nordvpn cosmote tv δν μου παιζει είσαι σε ελληνικό σέρβερ ? 40 λεπτά πριν, Exploticon είπε μου blockari και την bet365 μήπως έχεις ενεργοποιημένες τίποτε χαζομάρες όπως για malware . adblocker. tracker κτλ ?
sakisgri Δημοσ. 7 Μαϊου Μέλος Δημοσ. 7 Μαϊου (επεξεργασμένο) Άκυρο..... Επεξ/σία 8 Μαϊου από sakisgri
SoullessRider Δημοσ. 8 Μαϊου Δημοσ. 8 Μαϊου STOP : Αγορασμένο από G2Α στις 26 Απριλίου το "NordVPN Plus VPN Service (PC, Android, Mac, iOS) (10 Devices, 2 Years) - NordVPN Key - GLOBAL" Ξαφνικά βγάζει πως έχει τελειώσει η συνδρομή μου !!! 1 2
kallair Δημοσ. 8 Μαϊου Δημοσ. 8 Μαϊου Σε ολους (σχεδον) και αν δεν εχει ληξει, θα ληξει. η απαντηση απο nordvpn live support (τουλαχιστον για τα δικα μου κλειδια αλλα φανταζομαι ισχυει για ολα) ήταν οτι ειναι κλειδια απο revolut accounts που δεν επρεπε να μεταπωληθουν και οτι καποιος εκανε abuse το συστημα τους. Παμε για αλλα λοιπον... Προσωπικα, με βλεπω να πηγαινω προς surfshark αλλα θα το ψαξω λιγο ακομα να δω τι παιζει με το "απεριοριστες συσκευες", οπως και το κατα ποσο ειναι αξιοπιστο.
korakios Δημοσ. 8 Μαϊου Δημοσ. 8 Μαϊου 2 ώρες πριν, SoullessRider είπε STOP : Αγορασμένο από G2Α στις 26 Απριλίου το "NordVPN Plus VPN Service (PC, Android, Mac, iOS) (10 Devices, 2 Years) - NordVPN Key - GLOBAL" Ξαφνικά βγάζει πως έχει τελειώσει η συνδρομή μου !!! καλά έκανε και το έγραψες μιας και αρκετοί τσιμπήσαν πρόσφατα κλειδί , απλά συνέχεια στο άλλο νήμα , μιας και εδώ είναι για το setup για όσους έχουν Nord και θα σπαμαριστεί
SoullessRider Δημοσ. 8 Μαϊου Δημοσ. 8 Μαϊου (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, korakios είπε καλά έκανε και το έγραψες μιας και αρκετοί τσιμπήσαν πρόσφατα κλειδί , απλά συνέχεια στο άλλο νήμα , μιας και εδώ είναι για το setup για όσους έχουν Nord και θα σπαμαριστεί Ο φίλος εννοεί το παρακάτω thread, στο οποίο η συζήτηση για το πρόβλημα με τα "κλειδιά¨ ξεκινά απο την σελίδα 51 Επεξ/σία 8 Μαϊου από SoullessRider 1
kallair Δημοσ. 8 Μαϊου Δημοσ. 8 Μαϊου To "καλο" με την ακυρωση της συνδρομης απο το g2a, τσεκαρα οτι δουλευει σωστα το kill switch! cudy wr3000 και asus ax53u με οpenwrt firmware, checked.
ny_ Δημοσ. 8 Μαϊου Δημοσ. 8 Μαϊου On 06/05/2025 at 18:21, korakios said: την 1η ανάρτηση κοίτα , ο οδηγός του @ny_ (που καλοπροαίρετα έγραψε )δεν ισχύει για το nordvpn, το οποίο είναι ειδική περίπτωση. Μια χαρα ισχυει. Το οτι αυθαιρετα εσυ και το παλικαρι το αλλο θελετε να παρετε κοσμο στο λαιμο σας, ειναι αλλη συζητηση . Τονιζω στον οδηγο που εχω βαλει στην πρωτη σελιδα οτι οι ρυθμισεις αφορουν αποκλειστικα προνομιουχους που διαθετουν εναν καλο ρουτερ, δεν αφοραν το ευρυ κοινο. Επισης σου αιτιολογησα με επιχειρηματα σε δευτερο μου ποστ στην πρωτη σελιδα επισης το ολο σκεπτικο των ρυθμισεων αυτων. Σας δινω απαντησεις, αν δεν σας αρεσουν ειναι αποδεκτο, το μη αποδεκτο ειναι το να του ρθει κανενος το 750ρι , θα του το πληρωσετε εσεις μετα? 😐 Φιλικα και με αγαπη ολα τα παραπανω.
korakios Δημοσ. 8 Μαϊου Δημοσ. 8 Μαϊου 2 λεπτά πριν, ny_ είπε Τονιζω στον οδηγο που εχω βαλει στην πρωτη σελιδα οτι οι ρυθμισεις αφορουν αποκλειστικα προνομιουχους που διαθετουν εναν καλο ρουτερ, δεν αφοραν το ευρυ κοινο. όντως δεν το έπιασα το Στις 4/5/2025 στις 5:20 ΜΜ, ny_ είπε QBITTORRENT – ΛΙΣΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΜΕ VPN ROUTER πολύ πιο άνετα θα το καταλάβαινα χωρίς μορφοποίηση κειμένου και χρώματα (κουράζουν) , πχ Ρυθμίσεις qbittorrent για όσους βάλουν το VPN στο router. 1
ny_ Δημοσ. 8 Μαϊου Δημοσ. 8 Μαϊου 15 minutes ago, korakios said: όντως δεν το έπιασα το πολύ πιο άνετα θα το καταλάβαινα χωρίς μορφοποίηση κειμένου και χρώματα (κουράζουν) , πχ Ρυθμίσεις qbittorrent για όσους βάλουν το VPN στο router. Την αλλη φορα θα φροντισω να κανω special font για εσενα και μονο 😜 Πες λοιπον τον παλικαρο τον αλλο, να προσθεσει στο αρχικο του ποστ οτι οι ρυθμισεις μου δεν ειναι λαθος, και αφορουν ρουτερ, & οχι να τονιζει οτι μονο αυτες που εχει παραθεσει αυτος ειναι οι σωστες 😄 1
sakisgri Δημοσ. 8 Μαϊου Μέλος Δημοσ. 8 Μαϊου 6 λεπτά πριν, ny_ είπε Την αλλη φορα θα φροντισω να κανω special font για εσενα και μονο 😜 Πες λοιπον τον παλικαρο τον αλλο, να προσθεσει στο αρχικο του ποστ οτι οι ρυθμισεις μου δεν ειναι λαθος, και αφορουν ρουτερ, & οχι να τονιζει οτι μονο αυτες που εχει παραθεσει αυτος ειναι οι σωστες 😄 Εγώ δεν έγραψα τπτ για το δικό σου post, και ούτε το σχολίασα. Μονο ότι δοκιμάσαμε με το Anonymoys mode (που και ο @korakios είχε προτείνει) και ότι πέφτει η ταχύτητα όταν είναι ενεργοποιημένο. Ήταν δοκιμασμένο και γιαυτό το έγραψα, για τα άλλα που έγραψες δεν ξέρω αν δουλεύουν η όχι και γιαυτό δεν σχολίασα.
jimis98 Δημοσ. 8 Μαϊου Δημοσ. 8 Μαϊου 21 λεπτά πριν, ny_ είπε Την αλλη φορα θα φροντισω να κανω special font για εσενα και μονο 😜 Πες λοιπον τον παλικαρο τον αλλο, να προσθεσει στο αρχικο του ποστ οτι οι ρυθμισεις μου δεν ειναι λαθος, και αφορουν ρουτερ, & οχι να τονιζει οτι μονο αυτες που εχει παραθεσει αυτος ειναι οι σωστες 😄 αν είναι σε πρόγραμμα το vpn?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα