korakios Δημοσ. 8 Μαϊου Δημοσ. 8 Μαϊου (επεξεργασμένο) Spoiler 23 λεπτά πριν, ny_ είπε Την αλλη φορα θα φροντισω να κανω special font για εσενα και μονο 😜 όχι special fonts , δεν τα διαβάζει κανένας .... 2 λεπτά πριν, jimis98 είπε αν είναι σε πρόγραμμα το vpn? αυτά που γράφει το 1ο ποστ Επεξ/σία 8 Μαϊου από korakios
petrox21 Δημοσ. 9 Μαϊου Δημοσ. 9 Μαϊου (επεξεργασμένο) Ειχα σεταρει εδω και κανενα μηνα ακριβως οπως λενε και οι οδηγιες του ΟΡ το q και ολα λειτουργουσαν μια χαρα. Ομως ξαφνικα τις τελευταιες 2 μερες δε λειτουργει καθολου. Ακομα και στο iso του ubuntu μου βγαζει error στους τρακερ και οτι "requsted download is not authorized for use with this tracker". Και γενικα παντου not working και timed out. Δεν εχω πειραξει τιποτα, εχουμε καμια ιδεα τι μπορει να φταιει? edit: οταν το εκανα unbind απο Nordlynx σε Any interface δουλεψε κανονικα. Οταν το ξαναγυρισα παλι τα ιδια. Δε το εχει παρουσιασει σε αλλον αυτο το θεμα? Επισης με το Any προστατευεσαι τουλαχιστον οταν ειναι ανοιχτο το vpn και ο μονος κινδυνος ειναι αν πεσει η συνδεση σε σχεση με Nordlynx? Επεξ/σία 9 Μαϊου από petrox21
korakios Δημοσ. 9 Μαϊου Δημοσ. 9 Μαϊου (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, petrox21 είπε edit: οταν το εκανα unbind απο Nordlynx σε Any interface δουλεψε κανονικα. το νου σου 😛 2 ώρες πριν, petrox21 είπε Οταν το ξαναγυρισα παλι τα ιδια. Δε το εχει παρουσιασει σε αλλον αυτο το θεμα? έτσι ήταν σε μένα κάποιες φορές , δοκίμασε να αλλάξεις σέρβερς , αλλά δε χάνεις και κάτι να δοκιμάσεις να ορίσεις TCP για πρωτόκολλο συνδέσεων των peers . edit ,φαντάζομαι δεν ακυρώθηκε η συνδρομή σου όπως σε άλλα μέλη , δλδ έχεις ίντερνετ μέσω vpn 2 ώρες πριν, petrox21 είπε Επισης με το Any προστατευεσαι τουλαχιστον οταν ειναι ανοιχτο το vpn και ο μονος κινδυνος ειναι αν πεσει η συνδεση σε σχεση με Nordlynx? ή να πέσει ή να μην έχει καλή σύνδεση όπως έγινε Επεξ/σία 9 Μαϊου από korakios
petrox21 Δημοσ. 9 Μαϊου Δημοσ. 9 Μαϊου Ναι το σκεφτηκα κι εγω, αλλα εχω κανονικα ιντερνετ, δε μου εχει κοπει προς το παρον, ειχα παρει το 2 complete πακετα και περιμενω να φαω το ακυρο. Αρα αν δε δουλευει το Nordlynx δε μπορω να κανω κατι. Αν δεν επανελθει απο μονο του τι να το κανω... Παντως με το Any πηγε πραγματικα σφαιρα, πιο γρηγορα απο ποτε ετρεξε. Σκεφτηκα οτι σε open trackers μηπως απλα να το βαλω και να κατεβει σε 5 λεπτα και μετα αν τα σβηνω ειμαι οκ, αρκει να μη πεσει η συνδεση σε αυτο το διαστημα. Αλλα μπορει να γινει μια στραβη, οπως επισης δε μπορεις να κανεις seed κλπ. Οσες δοκιμες εκανα με ενεργοποιηση DHT, Pex, και μονο TCP που ειπες, δεν αλλαξε τιποτα. Δε μπορω να καταλαβω
korakios Δημοσ. 9 Μαϊου Δημοσ. 9 Μαϊου 6 λεπτά πριν, petrox21 είπε Παντως με το Any πηγε πραγματικα σφαιρα, πιο γρηγορα απο ποτε ετρεξε. ήταν εκτός vpn 16 λεπτά πριν, petrox21 είπε Οσες δοκιμες εκανα με ενεργοποιηση DHT, Pex, και μονο TCP που ειπες, δεν αλλαξε τιποτα. Δε μπορω να καταλαβω τα DHT , PeX είναι ενεργοποιημένα , δε λέει ο οδηγός του OP για πείραγμα αυτών . Τσέκαρε μήπως πάτησες καταλάθος το anonymous mode (και απενεργοποίησέ το) 1
petrox21 Δημοσ. 9 Μαϊου Δημοσ. 9 Μαϊου 20 λεπτά πριν, korakios είπε ήταν εκτός vpn ωωωωωχ... δε το καταλαβα αυτο, αφου το ειχα ενεργο το vpn. To Q μπηκε δλδ απο τον παροχο μου με τα στοιχεια εκτεθιμενα? πφφφ 21 λεπτά πριν, korakios είπε τα DHT , PeX είναι ενεργοποιημένα , δε λέει ο οδηγός του OP για πείραγμα αυτών . Τσέκαρε μήπως πάτησες καταλάθος το anonymous mode (και απενεργοποίησέ το) το ξερω, αλλα ειχα βρει παλιοτερα εναν ξενο οδηγο που προτεινε απενεργοποιημενα για καλυτερη προστασια. Οκ τα ξαναβαζω αλλα δε βλεπω φως. Το anonymous ανενεργο παντα.
korakios Δημοσ. 9 Μαϊου Δημοσ. 9 Μαϊου 3 λεπτά πριν, petrox21 είπε ωωωωωχ... δε το καταλαβα αυτο, αφου το ειχα ενεργο το vpn. εσύ το είχες , αλλά με την επιλογή "any" το παρέκαμψε και μπήκε σε άλλο interface 4 λεπτά πριν, petrox21 είπε To Q μπηκε δλδ απο τον παροχο μου με τα στοιχεια εκτεθιμενα? ναι , αλλά μην αγχώνεσαι , είναι νωρίς ακόμα , βασικά ψαράδες είμαστε αλλά άλλη κουβέντα αυτό και εγώ για δοκιμές που έκανα εννοείται οτι το έβγαζα χύμα 5 λεπτά πριν, petrox21 είπε το ξερω, αλλα ειχα βρει παλιοτερα εναν ξενο οδηγο που προτεινε απενεργοποιημενα για καλυτερη προστασια. Οκ τα ξαναβαζω αλλα δε βλεπω φως. Το anonymous ανενεργο παντα. σέρβερ άλλαξες ? Δοκίμασε να αλλάξεις και το ip σε 10.0.5.2 (κάτι τέτοιο) , είναι κάτω απο το την επιλογή interface (απαραίτητα και μόνο στο nordlynx) Κάνε μια καλή , κλείσε qbit , κάνε επανεκκίνηση (χωρίς να έχεις το qbit να ξεκινά αυτόματα) και αφού συνδεθείς στο vpn ξανατρέξε το qbit 1
petrox21 Δημοσ. 9 Μαϊου Δημοσ. 9 Μαϊου (επεξεργασμένο) Δε μπορω να καταλαβω τι κολλημα τρωει πραγματικα.. Τα εκανα ολα αυτα και δε δουλευε. Μετα σκεφτηκα μηπως θελει update η εφαρμογη γιατι εχω την 7.39 και ειδα στο αλλο thread οτι καποιοι πηγανε στην 7.40. Και δεν εχει πουθενα στο app check for updates! Δε μπορεσα να το κανω. Με τα πολλα το ξανανοιξα εκει το q και τωρα δουλεψε. Ο,τι να'ναι... Ισως ειναι το 100.82.45.33 που ειπες νωριτερα αντι του all adresses στο Nordlynx.. Ισως αυτη η ρυθμιση ή καποια απο τις αλλες δουλεψε με καθυστερηση.. Πραγματικα δεν εχω ιδεα Επεξ/σία 9 Μαϊου από petrox21
korakios Δημοσ. 9 Μαϊου Δημοσ. 9 Μαϊου Spoiler 21 λεπτά πριν, petrox21 είπε Δε μπορω να καταλαβω τι κολλημα τρωει πραγματικα.. Τα εκανα ολα αυτα και δε δουλευε. Μετα σκεφτηκα μηπως θελει update η εφαρμογη γιατι εχω την 7.39 και ειδα στο αλλο thread οτι καποιοι πηγανε στην 7.40. Και δεν εχει πουθενα στο app check for updates! Δε μπορεσα να το κανω. Με τα πολλα το ξανανοιξα εκει το q και τωρα δουλεψε. Ο,τι να'ναι... Ισως ειναι το 100.82.45.33 που ειπες νωριτερα αντι του all adresses στο Nordlynx.. Ισως αυτη η ρυθμιση ή καποια απο τις αλλες δουλεψε με καθυστερηση.. Πραγματικα δεν εχω ιδεα γιαυτό περιμένω πως και πως να μου κλειδώσουν το λογαριασμό στη nord , να αλλάξω πάροχο 😂
kallair Δημοσ. 9 Μαϊου Δημοσ. 9 Μαϊου Στις 6/5/2025 στις 6:59 ΜΜ, Silenzio είπε μια στιγμή για να καταλάβω, εγω κατεβάζω μονο απο σταθερό pc με ethernet συνδεση. Τα wifi που έχω είναι του cudy και ξεχωριστο τα tp link deco σε ap mode που ειναι πάνω στο cudy. Το wifi παρόχου το έχω απενεργοποιημένο. αναφέρεσαι σε περίπτωση που συνδεόταν συσκευή ασύρματα στο ρουτερ παροχου που δεν εχει vpn σωστα? @Silenzio μια ερωτηση για την συνδεσμολογια σου γιατι θελει ενας φιλος να κανει παρομοια συνδεσμολογια με decos. Eχεις το router του παροχου σου. lan--->wan του cudy --> lan-->lan με decos σε AP. Mε αυτον τον τροπο το cudy βλεπει ΟΛΕΣ τις συσκευες που ειναι στο δικτυο σου, και μπορεις να επιλεξεις ποια θα ειναι πισω απο VPN και ποια οχι, σωστα; 1
Dr. Gonzo Δημοσ. 9 Μαϊου Δημοσ. 9 Μαϊου Στις 4/5/2025 στις 5:20 ΜΜ, ny_ είπε DHT: Απενεργοποιημένο ❌ Peer Exchange (PEX): Απενεργοποιημένο ❌ Να ρωτήσω, γιατί να είναι απενεργοποιημένα αυτά? Για public trackers, ρωτάω.
Silenzio Δημοσ. 9 Μαϊου Δημοσ. 9 Μαϊου (επεξεργασμένο) 3 hours ago, kallair said: @Silenzio μια ερωτηση για την συνδεσμολογια σου γιατι θελει ενας φιλος να κανει παρομοια συνδεσμολογια με decos. Eχεις το router του παροχου σου. lan--->wan του cudy --> lan-->lan με decos σε AP. Mε αυτον τον τροπο το cudy βλεπει ΟΛΕΣ τις συσκευες που ειναι στο δικτυο σου, και μπορεις να επιλεξεις ποια θα ειναι πισω απο VPN και ποια οχι, σωστα; καλησπέρα, πολύ σωστά, απο το ρουτερ του παρόχου στο wan του cudy και lan --> lan στο main deco σε ap mode. αυτο δε το κοίταξα ακομα στο cudy, δηλαδή ποια συσκεύη θα ειναι πισω απο vpn και ποια οχι, για την ώρα άλλαξα και το ip range του cudy (δηλαδή να μην ειναι το 192.168.10...), είχα ήδη καρφωτές ip με διαφορα shared folders και έτσι κράτησα την ip που ειχε δωσει αρχικά το deco σαν router (192.168.68...) Επεξ/σία 9 Μαϊου από Silenzio
kallair Δημοσ. 9 Μαϊου Δημοσ. 9 Μαϊου 1 λεπτό πριν, Silenzio είπε καλησπέρα, πολύ σωστά, απο το ρουτερ του παρόχου στο wan του cudy και lan --> lan στο main deco σε ap mode. αυτο δε το κοίταξα ακομα στο cudy, δηλαδή ποια συσκεύη θα ειναι πισω απο vpn και ποια οχι, για την ώρα ειναι όλες.. Μπορεις να βαλεις καπως σαν default ρυθμιση, καθε νεα συσκευη να ΜΗΝ ειναι πισω απο VPN και να ενεργοποιεις εσυ μετά ποιες θες να ειναι;
Silenzio Δημοσ. 9 Μαϊου Δημοσ. 9 Μαϊου (επεξεργασμένο) 13 minutes ago, kallair said: Μπορεις να βαλεις καπως σαν default ρυθμιση, καθε νεα συσκευη να ΜΗΝ ειναι πισω απο VPN και να ενεργοποιεις εσυ μετά ποιες θες να ειναι; αν με ρωτάς, δε το έψαξα ακόμα το cudy καθόλου να δω τι δυνατότητες έχει, μονο το vpn του πέρασα. με μια γρήγορη ματιά το αντίθετο βλέπω, είναι όλες οι συσκευές με vpn και αν θέλεις το αφαιρείς screenshot απο το δικο μου Επεξ/σία 9 Μαϊου από Silenzio
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα