Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εξαφανισμένη παραγγελία – μου πήραν τα χρήματα χωρίς να παραδώσουν τίποτα

Έκανα αγορά (ένα smartphone )μέσω του DHgate, μου χρεώθηκαν τα χρήματα από τον λογαριασμό μου, αλλά η παραγγελία εξαφανίστηκε εντελώς (waiting )από το ιστορικό μου. Δεν υπάρχει κανένα ίχνος της στο προφίλ μου, δεν έλαβα ενημέρωση ή email επιβεβαίωσης και δεν μπορώ να επικοινωνήσω με τον πωλητή. Η υποστήριξη πελατών είναι ανύπαρκτη ή με αγνοεί ακόμη δέκα μέρες μετα και μετά από αλλεπάλληλα μηνύματα και emails.Πολύ κακή εμπειρία — νιώθω ότι με εξαπάτησαν .Το μόνο που μου έμεινε να κάνω είναι η αμφισβήτηση συναλλαγής από την τράπεζα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, Navigiorgos είπε

Έκανα αγορά (ένα smartphone )μέσω του DHgate, μου χρεώθηκαν τα χρήματα από τον λογαριασμό μου, αλλά η παραγγελία εξαφανίστηκε εντελώς (waiting )από το ιστορικό μου. Δεν υπάρχει κανένα ίχνος της στο προφίλ μου, δεν έλαβα ενημέρωση ή email επιβεβαίωσης και δεν μπορώ να επικοινωνήσω με τον πωλητή. Η υποστήριξη πελατών είναι ανύπαρκτη ή με αγνοεί ακόμη δέκα μέρες μετα και μετά από αλλεπάλληλα μηνύματα και emails.Πολύ κακή εμπειρία — νιώθω ότι με εξαπάτησαν .Το μόνο που μου έμεινε να κάνω είναι η αμφισβήτηση συναλλαγής από την τράπεζα.

Πως και κατεληξες στο συγκεκριμενο σαιτ? Δεν ειναι λιγα τα αντιστοιχα κινεζικα σαιτ που προωθουν ανα καιρους οι ινφλουνσε που εχουν κλεισει σιγα σιγα.. (Κανε αμφισβητηση στην τραπεζα σου)

Επεξ/σία από Therempant
  • Like 1
Δημοσ.
1 hour ago, Navigiorgos said:

οπως το ειπες πηγαινε για αμφισβήτηση. και γενικα προσεχε απο που αγοραζεις μελλοντικα.

Δημοσ.

ψώνισα κάτι πριν ένα μήνα από κει της τάξεως των 40€

Παραπάνω δε θα έδινα με τίποτα στο site- δε το ξέρω αλλά δε με εμπνέει εμπιστοσύνη. 

Πάντως παρέλαβα σχεδόν ένα μήνα μετά εχοντας απ' την ίδια ημέρα το tracking number

Δημοσ.
4 ώρες πριν, Therempant είπε

Πως και κατεληξες στο συγκεκριμενο σαιτ? Δεν ειναι λιγα τα αντιστοιχα κινεζικα σαιτ που προωθουν ανα καιρους οι ινφλουνσε που εχουν κλεισει σιγα σιγα.. (Κανε αμφισβητηση στην τραπεζα σου)

Μέσω του angroid.gr για την αγορά ενός προϊόντος 

3 ώρες πριν, gorge18 είπε

που τα βρισκετε αυτα τα σαιτ και τι διαφορες μπορει να εχουν ας πουμε απο τα πιο γνωστα κινεζο σαιτ

Μέσω του android.gr

Δημοσ.
1 hour ago, Navigiorgos said:

Μέσω του angroid.gr για την αγορά ενός προϊόντος 

Μέσω του android.gr

γενικως μην δινεις/δινετε μεγαλα ποσα για να αγορασετε κατι απο sites που δεν ειναι οτι καλυτερο.αλλο να χασεις 30-40 ευρω και αλλο να χασεις 500. οποτε πηγαινε για αμφισβητηση και βλεπεις.αν δεν απανταει το site δεν μπορεις να κανεις και πολλα.

Δημοσ.
7 ώρες πριν, Navigiorgos είπε

Μέσω του angroid.gr

Αυτό το ακολουθούσα παλιά μέχρι που κατάλαβα ότι απλά βγάζει χρήματα μέσω προμηθειών αρκετά. Δεν εξακριβωνει ότι αυτό που προτείνει είναι legit. 

Δημοσ.

το dhgate αν και μεγάλο marketplace αγορών από κίνα και παλαιότερο των γνωστών, δεν ήταν ποτέ ιδιαίτερα αξιόπιστο και με κακή υποστήριξη πελατών, σταμάτησα να αγοράζω από εκεί το 2010 όταν δεν μου επέστρεψαν την πληρωμή από doa προϊόν. Άπλα προσπεράστε το.

• Like 1
Δημοσ.
32 λεπτά πριν, zio10 είπε

Δεν ξέρω πόσο αξιόπιστο είναι αλλά υπάρχει πολλά χρόνια.

Οντως, αλλα εγω απορω, πως πορευεται ενα μαγαζι, με τοσο κακη φημη, επι δεκαετιες!

• Like 1
Δημοσ.
25 λεπτά πριν, mountains1 είπε

Οντως, αλλα εγω απορω, πως πορευεται ενα μαγαζι, με τοσο κακη φημη, επι δεκαετιες!

Αν φτιάχνεις στην Κίνα με τα ελάχιστα κόστη που ξέρουμε και πουλάς με 200-1000% κέρδος και εσύ να πήγαινες για 100 χρόνια θα ήσουν οκ. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...