Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Φίλοι του ινσόμνια καλησπέρα.Θα ήθελα λίγο τα φώτα σας η έστω την γνώμη σας. Μετακομίζω στο πατρικό και βάζω υδραυλικό ενεργειακό τζακι.Όπως θα δειτε και στις φωτογραφίες.εχω ανεβει περίπου με μια μονόμετρη σωλήνα προς τον τοίχο στο πατάρι τρυπισα τοιχο μπήκα μεσα στο πατάρι με μια γωνία 90° και στα καπάκια μια γωνία 45° και 2 μονόμετρες σωλήνες μεχρι να βγω στον φωταγωγο και απο τον φωταγωγο βαζω ταφ και ανεβαινω περιπου 3 μετρα πανω.Και σας ρωτώ τι πιστεύετε θα τραβάει το τζάκι η οχι?Υποψιν οτι το τζακι και απο κατω εχει αερα με σπιραλουμίνιο 90αρι που βγαινει και αυτο φωταγωγο για αέρα.

Η πρωτη φωτογραφία ειναι το τρυπιμα στο πατάρι και η δευτερη φωτογραφια ειναι μεσα στο πατάριScreenshot_20250504_192810_Gallery.jpg.894a63003f2a515824bcc99bd05cf7fb.jpg

20250430_205214.jpg

Επεξ/σία από Kwstaras10
Δημοσ.

Δεν ξέρω ποιος σου το πρότεινε αυτό αλλά κατά την γνώμη μου είναι λάθος, ορίζοντα καμινάδα σε τζάκι δεν έχει λογική, το πιο βασικό πως θα την καθαρίζεις;;

Υδραυλικό τζάκι έχω και εγώ πολλά χρόνια και η καμινάδα πάει ευθεία πάνω ούτε γωνίες ούτε τίποτα.

Δημοσ.

Στον φωταγωγο εχει ταφ.δεν υπαρχει αλλη εκδοχη για να μπει γ αυτο.

Η οριζοντια θεση του ειναι 2 μετρα και μετα ταφ και πανω 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...