Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

έχω σοβαρό θέμα με μυρμήγκια κάθε χρόνο,έχω δοκιμάσει τα πάντα από "σπιτικές λυσεις",τιποτα

έχει κάποιος κάποιο φάρμακο που έχει δοκιμάσει εντελώς δοκιμασμένο;

όχι απλά για προσωρινή εξόντωση,για μόνιμη λυση;ευχαριστώ 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

κριμα ειναι.ξερω ενοχλουν αλλα..ειχα χοντρο προβλημα πριν χρονια.. εκανα το εξης οικολογικο.βρηκα απο ερχονται/βγαινουν ,σχισμη,τρυπα, σε πατωμα η' τοιχο και κλεινω την εισοδο,την σφραγιζω ,με κολλα , με οτιδηποτε.

δεν ξαναηρθαν.

Επεξ/σία από mike15
  • Like 1
Δημοσ.

εχω βρεθει κι εγω σε παρομοια φαση, ειχα πολλα στην κουζινα. Δοκιμασα τα παντα απο χημικα, σπρευ κτλ τιποτα δεν δουλεψε

Οπως ειπε και ο φιλος, πρεπει να εντοπισεις την σχισμη απο οπου προερχονται και να την κλεισεις

• Like 2
Δημοσ.

To προηγούμενο καλοκαίρι που γέμισα στη κουζινά, πήρα απο το super market αυτές τις παγίδες τζελ για τα μυρμήγκια. Σε 2 ημέρες είχαν εξεφανιστεί. Το παίρνουν πίσω στη φωλιά τους και μετά από λίγες ώρες πεθαίνει η αποικία. 

• Like 2
Δημοσ.
2 ώρες πριν, OnePlusLeader είπε

έχω σοβαρό θέμα με μυρμήγκια κάθε χρόνο,έχω δοκιμάσει τα πάντα από "σπιτικές λυσεις",τιποτα

https://www.skroutz.gr/s/15654094/Dafni-Agrotrade-Dobol-Ant-Flask-Gel-gia-Myrmigia-15gr.html

Τα καλύτερα λένε σχεδόν όλοι!!!

• Like 2
Δημοσ.
2 ώρες πριν, OnePlusLeader είπε

https://www.amazon.co.uk/Nippon-500g-Ant-Killer-Powder/dp/B000TAW39M

Είναι καταπληκτικό. Από τότε που το αγόρασα, έλυσα δια παντός το θέμα με τα μυρμήγκια. 

Σε συμφέρει να πάρεις δύο μπουκάλια. 

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, bill987 είπε

όντως καταπληκτικό

Είχα θέμα στο παιδικό υπνοδωματιο σε σοβατεπί από οπου έβγαιναν μερμήγκια. Μεσα σε 3 μέρες από τη χρήση του αρχισαν να αραιώνουν μέχρι που εξαφανίστηκαν.

μερικά βασικά από την εμπειρία μου με πειραματισμούς που μου προέκυψαν:

1) δεν ταπώνουμε τις εξόδους, είναι απλά μια προσωρινή λύση γιατί μπορεί να σου βγουν από αλλού εντος του σπιτιού (παθων). Καλύτερα να το εκμεταλευτείς και να ρίξεις το παραπάνω τζελ ακριβώς στην εξοδο τους για να το φανε.

2) Αν δεις να βγαίνουν πολλά και να πηγαίνουν στο τζελ δεν τα σκοτώνεις. τα αφήνεις να φανε και να φυγουν. θα μεταφέρουν το φαρμακο πίσω και θα γίνει αυτό που θες

3) τα απλα τεζα που ψεκάζεις απλά σκοτώνουν όσα βλέπεις. εσενα ο σκοπός είναι να πετυχεις τη φωλιά.

• Like 3
Δημοσ.

εγω χρησιμοποιω αυτο https://www.google.com/search?q=icon+εντομοκτονο&rlz=1C1GCEU_elGR1160GR1160&oq=icon+εντομο&gs_lcrp=EgZjaHJvbWUqBwgAEAAYgAQyBwgAEAAYgAQyBggBEEUYOTIHCAIQABiABDIKCAMQABiABBiiBDIKCAQQABiABBiiBNIBCDMyOTRqMGo3qAIAsAIA&sourceid=chrome&ie=UTF-8 τα τελευταια 3 χρονια και δε μενει τιποτα. πιανει και κατσαριδες και συναφη ερποντα. τα 0,25 ml τα διαλυεις σε 4 λιτρα νερο. ψεκαζεις με τη ραντιστηρα ακομα και μεσα στο σπιτι και δεν επηρεαζει καθολου μωρα κλπ. ψεκασα σε εξοχικο περιμετρικα στο σπιτι που ειναι χωμενο μεσα στο χωμα και στα δεντρα γυρω γυρω και δεν πατησε τιποτα μεσα στο σπιτι. καθε χρονο ψεκαζω περιμετρικα τα μπαλκονια και δεν παταει τιποτα

Δημοσ.
3 ώρες πριν, giwrgostr είπε

To προηγούμενο καλοκαίρι που γέμισα στη κουζινά, πήρα απο το super market αυτές τις παγίδες τζελ για τα μυρμήγκια. Σε 2 ημέρες είχαν εξεφανιστεί. Το παίρνουν πίσω στη φωλιά τους και μετά από λίγες ώρες πεθαίνει η αποικία. 

Παιδια οχι τετοιες λυσεις,ειναι ανηθικο.Δεν βλαπτουν κανεναν.Κρατηστε τα εξω απο το σπιτι σας,ναι,αλλα οχι τετοια.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, bill987 είπε

Το χρησιμοποίησα πριν 2 χρόνια  και από τότε εξαφανίστηκαν σε λίγες μέρες μετά τη χρήση του. 
Για χρόνια μόλις ζέστανε ο καιρός κάθε βράδυ εμφανιζόταν ολόκληρη στρατιά οπού εντόπιζαν ψίχουλο που παράπεφτε από τα παιδιά πάγκους κουζίνας τραπέζι ψωμιέρα ακόμα και στην ηλεκτρική σκούπα έμπαιναν να μαζέψουν ότι έβρισκαν μέσα στη σακούλα...
Είχα ζώσει το σπίτι με παγίδες και είχα δοκιμάσει επί χρόνια ότι αφρό και σπρέι κυκλοφορούσε άντε το πολύ να εξαφανιζόταν για μια εβδομάδα και μετά πάλι τα ίδια... Με αυτό σώθηκα.

Τη πρώτη νύχτα μαζέψαμε, σκουπίσαμε και καθαρίσαμε τα πάντα έβαλα πιάνω στον πάγκο της κουζίνας στα σημεία οπού συνήθως περνούσαν από 2-3 σταγόνες μαζεύτηκε όλη η φώλια τη δεύτερη νύχτα έκανα πάλι το ίδιο και εμφανίστηκε το 1/10 την τρίτη έβλεπα πού και πού κάποιο ξέμπαρκο εδώ και εκεί από τότε ούτε ένα για δείγμα...

Επεξ/σία από Deu164
Δημοσ.

Αντι να τα σκοτωνετε μπορειτε απλα να καθαριζετε το σπιτι.

Δεν πανε οπου να ναι τα μυρμηγκια, ουτε μπαινουν στο σπιτι γιατι τους αρεσει το ντεκορ. Πανε γιατι βρισκουν φαγητο. Αν δεν υπαρχει τιποτα φαγωσιμο δε θα μπουν, ή ακομα κι αν μπουν θα απογοητευτουν και θα φυγουν μονα τους. 

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, lector είπε

Αντι να τα σκοτωνετε μπορειτε απλα να καθαριζετε το σπιτι.

Δεν πανε οπου να ναι τα μυρμηγκια, ουτε μπαινουν στο σπιτι γιατι τους αρεσει το ντεκορ. Πανε γιατι βρισκουν φαγητο. Αν δεν υπαρχει τιποτα φαγωσιμο δε θα μπουν, ή ακομα κι αν μπουν θα απογοητευτουν και θα φυγουν μονα τους. 

Δεν είναι ακριβώς έτσι. Έχεις δίκιο όμως εάν τα μυρμήγκια φτιάξουν κοντά σου φωλιά δεν θα σταματήσουν εάν δεν βρουν κάτι να φάνε. Δεν πρόκειται απλά να φύγουν μόνα τους.

Δημοσ.

οταν εγινε αυτο στην κουζινα μας πανω και δεν μπορουσα να εντοπισω την εισοδο τους αρχισα να ριχνω λιγο νερο πανω στον παγκο ωστε να μην μπορουν να περπατουν.το καταλαβαν και εφυγαν.οποτε θελω να πω δεν φευγουν μονα τους ,πρεπει να τα αναγκασεις να το κανουν.επιμενουν και εκει τρελαινεστε αλλα το καταλαβαινουν ομως και φευγουν.λιγο επιμονη θελει για να φυγουν.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...