Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τα ατου του Skype ήταν η τεχνολογία peer to peer και end to end encryption… αφού εξαγοράστηκε από την Microsoft έπαψαν να υφίστανται αυτά και έγινε ένας client όπως οι υπόλοιποι! 

• Απαντ. 44
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.
7 ώρες πριν, nzeppos είπε

Όχι. Απλώς όχι. Μου φτάνει που πρέπει να υποστώ το Teams στη δουλειά. Αν πρέπει να το κάνω και για το σπίτι, τότε καλύτερα να γυρίσω στο ICQ. 

Προσωπικά έκανα τα πάντα migrate στο Viber. 

Οντως, βλεπω 'γιγαντωση' viber και απο το κλεισιμο του skype.

Παντως, υπαρχει ενας λογος, που βλεπω να εχει 'χωρο' το teams.

Κι αυτο ειναι, βιντεοκληση απο υπολογιστη, με screen sharing.

Επισης, μαλλον, δεν ειμαι και εντελως σιγουρος, εξακολουθει να ειναι η μονη λυση, που ΔΕΝ θελει αριθμο κινητου-sim.

Βαρια κληρονομια απο το skype.

Δημοσ.
4 hours ago, KostasKri said:

Σοβαρή εφαρμογή βρήκες 😛 

Ένα χάλι μαύρο είναι και ποτέ δεν μου άρεσε για ένα σωρό λόγους. Ένας βασικός είναι ότι δεν έχει web app οπότε δεν παίζει σε εφαρμογές τύπου Ferdium που γκρουπάρουν chat. Πιο πολύ ψηνόμουν να πάω προς Messenger αλλά δεν ήθελαν οι περισσότεροι οπότε καταλήξαμε ομαδικώς στο Viber.

• Like 2
Δημοσ.

Ήδη το έχουμε καταργήσει εδώ και καιρό οπότε πάμε για άλλες πολιτείες 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, mountains1 είπε

Οντως, βλεπω 'γιγαντωση' viber και απο το κλεισιμο του skype.

Παντως, υπαρχει ενας λογος, που βλεπω να εχει 'χωρο' το teams.

Κι αυτο ειναι, βιντεοκληση απο υπολογιστη, με screen sharing.

Επισης, μαλλον, δεν ειμαι και εντελως σιγουρος, εξακολουθει να ειναι η μονη λυση, που ΔΕΝ θελει αριθμο κινητου-sim.

Βαρια κληρονομια απο το skype.

vdo.ninja φοβερό εργαλείο και δωρεάν,κάνει τα πάντα απο screen share μέχρι βιντεοκλήσεις και δεν θέλει ούτε αριθμούς,κτλ και με app για κινητά αλλά επειδή είναι απο χομπίστα η κατασκευή του, δεν το βλέπω να έχει μαζικό μέλλον. Μετά υπάρχει και το zoom που πολλοί ξεκίνησαν να το χρησιμοποιούν στα χρόνια της πανδημίας αλλά τα 40' λεπτά/συνεδρία στο free ειναι περιορισμός.  Μακάρι το viber να καλύψει σωστά το κενό που αφήνει το skype ή στη τελική στην MS να αναθεωρήσουν και να δώσουν απεριόριστες βιντεοκλήσεις και στο free teams και NDI και όχι μόνο με επαγγελματικό λογαριασμό. Σκοπός είναι να φάει η ΜS τα μούτρα της,να μην έχει τα αναμενόμενα από αυτή την κίνηση, ώστε πιθανότατα να βγάλουν κάτι καλύτερο.

Επεξ/σία από bbbb
  • Like 1
Δημοσ.

καιρος ηταν αχρειαστο .... αντε και το φουμπου τωρα και το ινστα 

2 ώρες πριν, freegr είπε

Ήδη το έχουμε καταργήσει εδώ και καιρό οπότε πάμε για άλλες πολιτείες 

εχω να το χρησιμοποιησω 10 ετη ... δεν υπαρχει καν στο λαπτοπ μου ... 

Δημοσ.
6 ώρες πριν, bbbb είπε

vdo.ninja φοβερό εργαλείο και δωρεάν,κάνει τα πάντα απο screen share μέχρι βιντεοκλήσεις και δεν θέλει ούτε αριθμούς,κτλ και με app για κινητά αλλά επειδή είναι απο χομπίστα η κατασκευή του, δεν το βλέπω να έχει μαζικό μέλλον. Μετά υπάρχει και το zoom που πολλοί ξεκίνησαν να το χρησιμοποιούν στα χρόνια της πανδημίας αλλά τα 40' λεπτά/συνεδρία στο free ειναι περιορισμός.  Μακάρι το viber να καλύψει σωστά το κενό που αφήνει το skype ή στη τελική στην MS να αναθεωρήσουν και να δώσουν απεριόριστες βιντεοκλήσεις και στο free teams και NDI και όχι μόνο με επαγγελματικό λογαριασμό. Σκοπός είναι να φάει η ΜS τα μούτρα της,να μην έχει τα αναμενόμενα από αυτή την κίνηση, ώστε πιθανότατα να βγάλουν κάτι καλύτερο.

Δεν εχει το teams, δωρεαν βιντεοκλησεις χωρις χρονικο περιορισμο;

vdo ninja, πρωτη φορα το ακουω, δεν προκειται να ασχοληθω με κατι που δεν εχει ενα μαζικο support απο πισω....δεν θα κανω tour στα προγραμματα καθε χρονο....τουλαχιστον το skype το ειχαμε μια 15ετια....

10 ώρες πριν, nzeppos είπε

Ένα χάλι μαύρο είναι και ποτέ δεν μου άρεσε για ένα σωρό λόγους. Ένας βασικός είναι ότι δεν έχει web app οπότε δεν παίζει σε εφαρμογές τύπου Ferdium που γκρουπάρουν chat. Πιο πολύ ψηνόμουν να πάω προς Messenger αλλά δεν ήθελαν οι περισσότεροι οπότε καταλήξαμε ομαδικώς στο Viber.

Ναι, το viber βλεπω να σαρωνει, επειτα απο τις απιστευτες μλκιες της microsoft.

Πραγματικα, οι τυποι της microsoft ειναι ο ορισμος του looser σε πλειστα θεματα. Εκτος πραγματικοτητας. Γι'αυτο και ο κοσμος τους γυρναει την πλατη, οσο και αν επιμενουν, με λυσεις που σκεφτονται σε καποια εργαστηρια, και ειναι οτι να ναι....στην γυαλα τους πραγματικα....

• Like 1
Δημοσ.
19 hours ago, gianniskks said:

Το Skype θα μπορούσε να είναι καλύτερο του Whatsapp και του Viber. Ήρθε πρώτο το 2003 σε μια αγορά όπου υπήρχε μόνον το μέτριο MSN. Αντί να κυριαρχήσει, όπως συνήθως γίνεται με τον πρωτοπόρο, αγοράστηκε από την MS και καταστράφηκε. Τώρα ας αναπαυθεί μαζί με τη ΝΟΚΙΑ. 

πριν το παρει η ms είχε τεράστιο database από ενεργούς χρήστες με το που το αγόρασε και άρχισε της αλλαγές πάτωσε μέσα σε 1 χρόνο (και πολύ λέω) και αργοτερα απλα πούλησαν της τεχνολογιεςτου δεξιά και αριστερά

• Like 1
Δημοσ.
22 ώρες πριν, bbbb είπε

Αν το viber για pc δώσει δυνατότητα για NDI και καλύτερη ανάλυση στις βιντεοκλήσεις (μιας και το skype αν ο άλλος έχει καλό ιντερνετ μου έδινε και 1080 σε αντίθεση με το viber που ειναι πάντα "λάσπη") μπορει να καλύψει το κομμάτι της αγοράς που μένει κενό απο το skype. Μακάρι να το κάνουν

TrueConf 4K Video Calls

Δημοσ.
5 ώρες πριν, mountains1 είπε

Δεν εχει το teams, δωρεαν βιντεοκλησεις χωρις χρονικο περιορισμο;

vdo ninja, πρωτη φορα το ακουω, δεν προκειται να ασχοληθω με κατι που δεν εχει ενα μαζικο support απο πισω....δεν θα κανω tour στα προγραμματα καθε χρονο....τουλαχιστον το skype το ειχαμε μια 15ετια....

Ναι, το viber βλεπω να σαρωνει, επειτα απο τις απιστευτες μλκιες της microsoft.

Πραγματικα, οι τυποι της microsoft ειναι ο ορισμος του looser σε πλειστα θεματα. Εκτος πραγματικοτητας. Γι'αυτο και ο κοσμος τους γυρναει την πλατη, οσο και αν επιμενουν, με λυσεις που σκεφτονται σε καποια εργαστηρια, και ειναι οτι να ναι....στην γυαλα τους πραγματικα....

Aπο το λίγο που το έβαλα για δοκιμή βλέπω ότι ο απλός λογαριασμός μου skype που ήταν απεριόριστος και δωρεάν εμπίπτει εδώ https://www.microsoft.com/el-gr/microsoft-teams/compare-microsoft-teams-home-options

όπου λέει free 60 minutes

2 ώρες πριν, zurabik είπε

TrueConf 4K Video Calls

https://trueconf.com/downloads/windows.html

αυτο εδω ειναι? Το έβαλα αλλά και πάλι NDI δεν βλέπω να έχει. Επισης κάτι αστειότητες τύπου για να κατεβάσεις τον server πρέπει να έχεις μόνο corporate mail και δεν δέχεται το gmail.  Προσωπικά ψάχνω κάτι να είναι free και να έχει NDI plugin για περαιτέρω χρήση σε obs κτλ

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 ώρες πριν, bbbb είπε

Aπο το λίγο που το έβαλα για δοκιμή βλέπω ότι ο απλός λογαριασμός μου skype που ήταν απεριόριστος και δωρεάν εμπίπτει εδώ https://www.microsoft.com/el-gr/microsoft-teams/compare-microsoft-teams-home-options

όπου λέει free 60 minutes

https://trueconf.com/downloads/windows.html

αυτο εδω ειναι? Το έβαλα αλλά και πάλι NDI δεν βλέπω να έχει. Επισης κάτι αστειότητες τύπου για να κατεβάσεις τον server πρέπει να έχεις μόνο corporate mail και δεν δέχεται το gmail.  Προσωπικά ψάχνω κάτι να είναι free και να έχει NDI plugin για περαιτέρω χρήση σε obs κτλ

ΦίλΕ μου δουλεύει και χωρίς προσωπικό server,! Δημιουργεί δικό του e-mail και password!

Επεξ/σία από zurabik
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, zurabik είπε

ΦίλΕ μου δουλεύει και χωρίς προσωπικό server,! Δημιουργεί δικό του e-mail και password!

Ναι όντως απλά η λογική του δεν ειναι δυστυχώς "broadcast" όπως ήταν του skype. που πχ είχες 4 καλεσμένους να βγάλεις και για τον καθένα το skype σου έδινε 4 διαφορετικά feed μέσω NDI στο lan σου για χρήση στο OBS πχ 4 διαφορετικά παράθυρα. Για την σερβερ έκδοση έλεγα μήπως έχει τέτοια δυνατότητα αλλά βλέπω ότι μάλλον όχι ούτε και αυτή

Επεξ/σία από bbbb

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...