poulinos Δημοσ. 19 Μαϊου Δημοσ. 19 Μαϊου 1 hour ago, Nazar said: Επικοινώνησα από την Πέμπτη, (μου ζητησαν και) τους έστειλα και τη απόδειξη επιστροφής και είπαν ότι αφού ελεγχτεί (?) ,θα μου στείλουν sms επιβεβαίωσης. Λογικά περιμένω ανάκληση της χρέωσης λογικα καποια στιγμη θα απαντηθει.παντως σε λογαριασμο εχω πετυχει και τις 2 περιπτωσεις. στην μια περιπτωση τον πληρωσα και απλα μου πιστωσαν μετα το ποσο οποτε τους επομενους μηνες δεν πληρωσα ενω αντιθετα μια φιλη μου δεν τον πληρωσε και απλα στον επομενο λογαριασμο εξαφανιστηκε η χρεωση αφου την εσβησαν. οχι για εξοπλισμο αλλα για αλλο πραγμα.ισως απο το Nova my account να φαινονται αυτα πλεον.αν δηλαδη φαινεται τωρα οτι χρωστας πχ 40 ευρω και μετα απο λιγες μερες φαινεται 0
Nazar Δημοσ. 19 Μαϊου Μέλος Δημοσ. 19 Μαϊου 8 hours ago, poulinos said: λογικα καποια στιγμη θα απαντηθει.παντως σε λογαριασμο εχω πετυχει και τις 2 περιπτωσεις. στην μια περιπτωση τον πληρωσα και απλα μου πιστωσαν μετα το ποσο οποτε τους επομενους μηνες δεν πληρωσα ενω αντιθετα μια φιλη μου δεν τον πληρωσε και απλα στον επομενο λογαριασμο εξαφανιστηκε η χρεωση αφου την εσβησαν. οχι για εξοπλισμο αλλα για αλλο πραγμα.ισως απο το Nova my account να φαινονται αυτα πλεον.αν δηλαδη φαινεται τωρα οτι χρωστας πχ 40 ευρω και μετα απο λιγες μερες φαινεται 0 ναι στο Myaccount δεν φαίνεται η χρέωση. Στο παραστατικό που μου έστειλαν εγραφαν , ενώ έλεγε χρέωση, ανέφεραν ότι έχουν δικαίωμα να το βάλουν στον λογαριασμό μου, δεν το έχουν κάνει ακόμα
Nazar Δημοσ. 20 Μαϊου Μέλος Δημοσ. 20 Μαϊου On 19/05/2025 at 09:22, Nazar said: ναι στο Myaccount δεν φαίνεται η χρέωση. Στο παραστατικό που μου έστειλαν εγραφαν , ενώ έλεγε χρέωση, ανέφεραν ότι έχουν δικαίωμα να το βάλουν στον λογαριασμό μου, δεν το έχουν κάνει ακόμα ok , εντέλει μου έστειλαν μήνυμα, ότι εγκρίθηκε πίστωση 40 € 1
poulinos Δημοσ. 20 Μαϊου Δημοσ. 20 Μαϊου 9 hours ago, Nazar said: ok , εντέλει μου έστειλαν μήνυμα, ότι εγκρίθηκε πίστωση 40 € τελος καλα ολα καλα.
poulinos Δημοσ. χθες στις 01:14 πμ Δημοσ. χθες στις 01:14 πμ On 19/05/2025 at 09:22, Nazar said: ναι στο Myaccount δεν φαίνεται η χρέωση. Στο παραστατικό που μου έστειλαν εγραφαν , ενώ έλεγε χρέωση, ανέφεραν ότι έχουν δικαίωμα να το βάλουν στον λογαριασμό μου, δεν το έχουν κάνει ακόμα ναι μαλλον δεν ειχε μπει η χρεωση ακομα στο λογαριασμο οποτε ακομα πιο ευκολο να σβηστει. μια χαρα αφου ξεμπερδεψες
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα