mixaliskriti1992 Δημοσ. 5 Μαϊου Δημοσ. 5 Μαϊου Καλησπερα ειμαι αναμεσα στις 2 τηλεορασεις η αποσταση θεασης ειναι 3μ περιπου, γενικα δεν εχω θεμα ειχα παλια στα 3 μετρα 100 projector, Τωρα βλεπω οτι η Samsung ειναι καλυτερη απο την συγκεκριμενη στα 1750 ευρω η LG ειναι κ αυτη πολυ καλη 2070 στις 77 inch,γενικα προτιμω Samsung λογο οτι θα παρω και soundbar για Q Symphony,πιστευετε οτι λογο τις καινουργιας σειρας του 2025 η Samsung σε 75' θα πεσει απο 3κ κοντα στα 2400 ή οχι. Ευχαριστω,
geomrk Δημοσ. 6 Μαϊου Δημοσ. 6 Μαϊου Άμα έχει το DAT στο τέλος του μοντέλου η Samsung τότε παίρνεις καλύτερη κατηγορία ΚΑΙ καλύτερο panel (QD OLED) αντί για τη WOLED. Αν δεν σε ενοχλεί το μέγεθος, η S95 είναι αντικειμενικά καλύτερη τηλεόραση. Μετά κοιτάς το μέγεθος της τηλεόρασης, αλλά σε κάθε περίπτωση η B4 δεν είναι κακή Παρακολουθώ το κανάλι digital trends στο YouTube που ασχολείται με τηλεοράσεις και είχε πει μια φορά σε ερώτηση αν αξίζει να πέσεις μια κατηγορία αλλά να ανέβεις ίντσες τηλεοράσεις και είχε πει ναι αξίζει να πέσεις μια κατηγορία για να πας από 65 σε 77 πχ 1
speedy23 Δημοσ. 6 Μαϊου Δημοσ. 6 Μαϊου imo 65αρα Samsung και ας ειναι λιγοτερες ιντσες διοτι ειναι αρκετα καλυτερη τηλεοραση απο την B4. Ισως ειναι καλυτερη και απο τη C4 που ειναι με τη σειρα της ανωτερο μοντελο απο τη B4. Φοραει καλυτερο πανελ και εχει διαφορα και στα χρωματα.
mixaliskriti1992 Δημοσ. 20 Μαϊου Μέλος Δημοσ. 20 Μαϊου Με την προωθητικη ενεργεια που δινουν δωρο το φ.πα παμε σε 65 samsung s95d στα 1400 και lg 77 C46 πλεον στα 2100 η 77 samsung πεφτει στα 2400
mrvaggos Δημοσ. 20 Μαϊου Δημοσ. 20 Μαϊου 4 ώρες πριν, mixaliskriti1992 είπε Με την προωθητικη ενεργεια που δινουν δωρο το φ.πα παμε σε 65 samsung s95d στα 1400 και lg 77 C46 πλεον στα 2100 η 77 samsung πεφτει στα 2400 κι εγω στον ιδιο ενδοιασμο ειμαι. Δες το pixel shift της samsung, ποσο ενοχλητικο είναι. Ψάξτο λίγο. Κι εγω τυχαία το βρήκα σήμερα
gkarako Δημοσ. 26 Μαϊου Δημοσ. 26 Μαϊου (επεξεργασμένο) Pixel shift λειτουργία έχουν όλες οι oled, δεν γνωρίζω εάν είναι πιο έντονο η αν δεν μπορείς να το απενεργοποιήσεις στις Samsung αλλά στην lg που έχω δεν είναι πρόβλημα για μένα. Επίσης δεν μπόρεσα να βρω κάπου να συζητιέται το ζήτημα συγκεκριμένα για τις Samsung. Προσωπικά θα πήγαινα στην Samsung 77αρα που παίζει 2.400 μαζί με επέκταση εγγύησης στον Γερμανό. Επεξ/σία 26 Μαϊου από gkarako
kaklikos Δημοσ. 28 Μαϊου Δημοσ. 28 Μαϊου Αν ενα πραγμα χτυπαω το κεφαλι μου ειναι που προτιμησα να παρω την G4 σε 65 και οχι σε 77.. Ειπα να παω για την ποιοτητα και οχι για το μεγεθος. Η αληθεια ειναι πως εκανα μεταβαση απο led 15 ετιας. Οποτε και στην c4 να πηγαινα στις 77 θα ημουν απολυτα ικανοποιημενος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα