Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλες και όλους!

Έχω συμβόλαιο Gigamax Unlimited που τελειώνει σε ένα μήνα. Μου προτείνουν μέσω του app ανανέωση... 5 ΕΥΡΩ/MHNA ΑΚΡΙΒΟΤΕΡΑ!!!

Έχω κάποιες ερωτήσεις για όποιον ξέρει σίγουρα....

1. Ο αριθμός - αν δεν ανανεώσω-  χάνεται (δηλωμένος στο μητρώο επικοινωνίας κλπ.)?? Ή μετατρέπεται σε καρτοκινητό?? Ή κάτι άλλο??

2. Μπορώ να διαλέξω να μην ανανεώσω σε συμβόλαιο και να πάω στο Cosmote Neo? Αν ναι, πως το κάνω αυτό? Τους λέω στο 13888 δεν θέλω νέο συμβόλαιο αλλά θέλω να γραφτώ στο Neo?

Δεν θέλω να χάσω το unlimited (ούτε να αλλάξω πάροχο, ευχαριστημένος είμαι) αλλά όχι και να δίνω έξτρα πεντόευρο κάθε μήνα, τιμωρία μόνο και μόνο επειδή είμαι πιστός πελάτης.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις όποιες απαντήσεις σας. 🙏

Δημοσ.
1 ώρα πριν, nickvog είπε

Έχω συμβόλαιο Gigamax Unlimited που τελειώνει σε ένα μήνα. Μου προτείνουν μέσω του app ανανέωση... 5 ΕΥΡΩ/MHNA ΑΚΡΙΒΟΤΕΡΑ!!!

1. Ο αριθμός - αν δεν ανανεώσω-  χάνεται (δηλωμένος στο μητρώο επικοινωνίας κλπ.)?? Ή μετατρέπεται σε καρτοκινητό?? Ή κάτι άλλο??

2. Μπορώ να διαλέξω να μην ανανεώσω σε συμβόλαιο και να πάω στο Cosmote Neo? Αν ναι, πως το κάνω αυτό? Τους λέω στο 13888 δεν θέλω νέο συμβόλαιο αλλά θέλω να γραφτώ στο Neo?

Δεν θέλω να χάσω το unlimited (ούτε να αλλάξω πάροχο, ευχαριστημένος είμαι) αλλά όχι και να δίνω έξτρα πεντόευρο κάθε μήνα, τιμωρία μόνο και μόνο επειδή είμαι πιστός πελάτης.

Μπορείς να τσεκάρεις αν είσαι Αθήνα ή Θεσσαλονίκη αν τρέχει ακόμα η προσφορά στο Frog (Cosmote είναι) και μέχρι πότε όπου δίνεις 144€ και έχεις για 12 μήνες απεριόριστα λεπτά,Data και 200sms και του χρόνου βλέπεις.

Δημοσ.
3 ώρες πριν, nickvog είπε

Πρηξε τους λιγο τα @@ στο τηλεφωνο και λογικα κατι θα κανουν.

Εμενα (vodafone) με πηραν μονοι τους τηλεφωνο για ανανεωση, στο ιδιο προγραμμα με ιδια τιμη. Με το προγραμμα ειμαι ευχαριστημενος, με την τιμη οχι. Αρχισανε τα μα και μου, και οι προσφορες ειναι για νεους πελατες και διαφορες αλλες βλακειες. 

Τελικα μετα απο μερικες μερες με πηρε μια αλλη υπαλληλος και μου προτεινε απο μονη της να ανανεωσουμε το ιδιο προγραμμα σε χαμηλοτερη τιμη απο την τρεχουσα.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
35 λεπτά πριν, lector είπε

Πρηξε τους λιγο τα @@ στο τηλεφωνο και λογικα κατι θα κανουν.

Εμενα (vodafone) με πηραν μονοι τους τηλεφωνο για ανανεωση, στο ιδιο προγραμμα με ιδια τιμη. Με το προγραμμα ειμαι ευχαριστημενος, με την τιμη οχι. Αρχισανε τα μα και μου, και οι προσφορες ειναι για νεους πελατες και διαφορες αλλες βλακειες. 

Τελικα μετα απο μερικες μερες με πηρε μια αλλη υπαλληλος και μου προτεινε απο μονη της να ανανεωσουμε το ιδιο προγραμμα σε χαμηλοτερη τιμη απο την τρεχουσα.

Σίγουρα αυτό έχω κατά νου, αλλά θα ήθελα να ξέρω κι από πριν τις επιλογές μου γι' αυτό ρωτάω τα (1) και (2).

Αν κάποιος ξέρει και μπορεί να μου απαντήσει... 🙏

Επεξ/σία από nickvog
Δημοσ.
25 λεπτά πριν, nickvog είπε

Σίγουρα αυτό έχω κατά νου, αλλά θα ήθελα να ξέρω κι από πριν τις επιλογές μου γι' αυτό ρωτάω τα (1) και (2).

Αν κάποιος ξέρει και μπορεί να μου απαντήσει... 🙏

Για το neo δεν ξερω, αλλα για το (1) αυτο που ξερω οτι ισχυει ανεξαρτητως παροχου, ειναι οτι, αν δεν κανεις καποια ενεργεια, το συμβολαιο σου μολις ληξει συνεχιζει και μετατρεπεται σε αοριστου. Ο αριθμος διατηρειται κανονικα και ερχονται λογαριασμοι. Προσοχη ομως, η συνηθης τακτικη ειναι οτι ληγουν οποιεσδηποτε εκπτωσεις ειχες και πας σε τιμες καταλογου. Οποτε εχε το νου σου να κανεις ο,τι ειναι να κανεις πριν τη ληξη γιατι θα σου ερθει κανας τεραστιος λογαριασμος κατακεφαλα.

• Like 1
Δημοσ.
13 ώρες πριν, George6633 είπε

Μπορείς να τσεκάρεις αν είσαι Αθήνα ή Θεσσαλονίκη αν τρέχει ακόμα η προσφορά στο Frog (Cosmote είναι) και μέχρι πότε όπου δίνεις 144€ και έχεις για 12 μήνες απεριόριστα λεπτά,Data και 200sms και του χρόνου βλέπεις.

Είμαι Αθήνα, δεν ξέρω αν ισχύει ακόμη η προσφορά της Frog (θα ρωτήσω), αλλά μπορώ όμως να κρατήσω το νούμερό μου έτσι, ή θα χρειαστώ καινούργιο νούμερο για να βάλω το πακέτο της Frog??

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, nickvog είπε

Είμαι Αθήνα, δεν ξέρω αν ισχύει ακόμη η προσφορά της Frog (θα ρωτήσω), αλλά μπορώ όμως να κρατήσω το νούμερό μου έτσι, ή θα χρειαστώ καινούργιο νούμερο για να βάλω το πακέτο της Frog??

Όχι μπορείς κανονικά πλέον απλά δεν ξέρω τι διαδικασία θέλει και μέχρι πότε ισχύει. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...