Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

κατα τα αλλα για το διδυμο hyundai kia μονο θετικα εχω να πω. τιμια και αξιοπιστα αυτοκινητα. 

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.
Στις 5/5/2025 στις 10:43 ΜΜ, tommy19 είπε

Καλησπέρα παιδιά,

Ενδιαφέρομαι να αγοράσω ένα μεταχειρισμένο Hyundai i20 3ης γενιάς του 2021. Πρόκειται για το μοντέλο με το 1000αρι τούρμπο-κινητήρα με τα 100 άλογα και μηχανικό κιβώτιο. Η τιμή είναι κοντά στα 15.000 ευρώ. Είναι 2ο χέρι ελληνικής αντιπροσωπείας με σχετικά λίγα χιλιόμετρα (50.000) και έχει ένα χρόνο ακόμα εργοστασιακή εγγύηση. 

Σε πρώτη ματιά που το είδα από κοντά, το αμάξι φαίνεται καλά συντηρημένο και προσεγμένο από τον ιδιοκτήτη. Δεν έχω κάποιο δικό μου μηχανικό, οπότε σκοπεύω να το ελέγξω και στη Mastercheck μιας και άκουσα καλά λόγια (αν και η τιμή είναι λίγο τσουχτερή). Δε ξέρω βέβαια αν θα ήταν καλύτερο να το ελέγξω σε αντιπροσωπεία.

Γενικά, από όσο το έχω ψάξει εδώ αλλά και σε άλλα sites, φαίνεται πως είναι αξιόπιστο αμάξι. Το μόνο ανησυχητικό που έχω βρει είναι για κάποια προβλήματα με την αντλία καυσίμου, αλλά αυτά τα είδα σε Ινδία και Αυστραλία (δεν έχω βρει κάτι για Ευρώπη).

Θα ήθελα να ακούσω και τις δικές σας τις γνώμες. Αν αξίζει γενικά σαν αμάξι, κάποιο πρόβλημα που έχετε αντιμετωπίσει, αν είναι κάτι που πρέπει να προσέξω παραπάνω, γενικά την εμπειρία σας με το αμάξι κλπ. Οποιαδήποτε βοήθεια, καλοδεχούμενη.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων για το χρόνο σας 🙂

Τελικά πως κινήθηκες? Σκέφτομαι να πάρω αντίστοιχο. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...