lyberis Δημοσ. Τρίτη στις 08:53 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 08:53 μμ 2 hours ago, chek2fire said: Διεθνές αεροδρόμιο και μετά της 11:30 δεν έχει μετρό αλλά και ούτε πούλμαν για να πηγαίνεις αθήνα. Κάτι λεωφορεία που στοιβάζονται ο ένας πάνω στον άλλο με τις αποσκευές χύμα μέσα. Ούτε καν αυτό δεν μπορούν να ρυθμίσουν, αυτονόητα πράγματα που υπάρχουν σε όλα τα αεροδρόμια του κόσμου. Λεωφορείο να πω την αλήθεια είδα, Χ.. κάτι αλλά αυτό με το μετρό και τον προαστιακό όλα τα λεφτά!
chek2fire Δημοσ. Τρίτη στις 10:07 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 10:07 μμ 1 ώρα πριν, lyberis είπε Λεωφορείο να πω την αλήθεια είδα, Χ.. κάτι αλλά αυτό με το μετρό και τον προαστιακό όλα τα λεφτά! Λεωφορείο υπάρχει αλλά όπως είπα είναι αυτά της γραμμής που είναι όλοι χύμα μέσα. Στο εξωτερικό υπάρχουν πουλμαν που σε πάνε σε κάποια πολύ κεντρικά σημεία της κάθε πρωτεύουσας. Αν περάσεις καλοκαίρι έξω από τη στάση του λεωφορείου εδώ Αθήνα θα δεις μια χαοτική κατάσταση, ουρά, στριμωξίδη ανθρώποι βαλίτσες, ένα μπάχαλο. Mη πούμε για τα ταξί με τις κατεβασμένες σημαίες και το σκαμάρισμα που κάνουν όλοι στους τουρίστες με κάτι 80αρια να τους πάνε αθήνα. Είναι το πρώτο welcome to Greece και live your myth για τους τουρίστες.
lyberis Δημοσ. Τρίτη στις 10:23 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 10:23 μμ 7 minutes ago, chek2fire said: Λεωφορείο υπάρχει αλλά όπως είπα είναι αυτά της γραμμής που είναι όλοι χύμα μέσα. Στο εξωτερικό υπάρχουν πουλμαν που σε πάνε σε κάποια πολύ κεντρικά σημεία της κάθε πρωτεύουσας. Αν περάσεις καλοκαίρι έξω από τη στάση του λεωφορείου εδώ Αθήνα θα δεις μια χαοτική κατάσταση, ουρά, στριμωξίδη ανθρώποι βαλίτσες, ένα μπάχαλο. Mη πούμε για τα ταξί με τις κατεβασμένες σημαίες και το σκαμάρισμα που κάνουν όλοι στους τουρίστες με κάτι 80αρια να τους πάνε αθήνα. Είναι το πρώτο welcome to Greece και live your myth για τους τουρίστες. Κοίτα να πώ την αλήθεια το κομάτι κέντρο και την κατάσταση που περιγράφεις δεν την γνωρίζω τοσο καλά αλλά δεν θυμάμαι τουλάχιστον για την μετακίνηση για αεροδρόμιο να γίνεται μπάχαλο "έφευγα ξημερώματα απο ομόνοια αν θυμάμαι μια φορά και ένα καιρό". Τώρα απο το αεροδρόμιο προς Αθήνα το είδα με τα μάτια μου. Αναφορικά για τα ταξί έχει μείνει ενας μικρό ποσοστό που τα κάνει <<αυτά>> δεδομένου πλέον οτι έχουν σχεδόν όλοι οι χρήστες εφαρμογές και χάρης αυτών έχει εξυγιανθεί ένα μεγάλο μέρος. Τώρα ο τουρίστας που θα έρθει η θα φύγει δεν τον βλέπω για τόσο ΚΟΤΣΟ ώστε να μην πάρει απο εφαρμογή. Δεν θέλω να απόλυτος.
chek2fire Δημοσ. Τετάρτη στις 12:13 πμ Δημοσ. Τετάρτη στις 12:13 πμ 1 ώρα πριν, lyberis είπε Κοίτα να πώ την αλήθεια το κομάτι κέντρο και την κατάσταση που περιγράφεις δεν την γνωρίζω τοσο καλά αλλά δεν θυμάμαι τουλάχιστον για την μετακίνηση για αεροδρόμιο να γίνεται μπάχαλο "έφευγα ξημερώματα απο ομόνοια αν θυμάμαι μια φορά και ένα καιρό". Τώρα απο το αεροδρόμιο προς Αθήνα το είδα με τα μάτια μου. Αναφορικά για τα ταξί έχει μείνει ενας μικρό ποσοστό που τα κάνει <<αυτά>> δεδομένου πλέον οτι έχουν σχεδόν όλοι οι χρήστες εφαρμογές και χάρης αυτών έχει εξυγιανθεί ένα μεγάλο μέρος. Τώρα ο τουρίστας που θα έρθει η θα φύγει δεν τον βλέπω για τόσο ΚΟΤΣΟ ώστε να μην πάρει απο εφαρμογή. Δεν θέλω να απόλυτος. δεν μιλάω για κέντρο αλλά για την κατάσταση που επικρατεί στο αεροδρόμιο μετά τις 11 το βράδυ που την γνωρίζω καλά.,
tzotzo Δημοσ. Τετάρτη στις 12:34 πμ Δημοσ. Τετάρτη στις 12:34 πμ εγω λεω να κανουν στρατηγικη συνεργασια με την αναβαθμιση των μεσων αεροπλοιας που ειτε δεν υπαρχει ειτε δεν δουλευει ειτε δεν υπαρχει κοσμος να τα δουλεψει https://www.news247.gr/magazine/reportage/epikindines-elleipseis-stin-aeronaftilia-xoris-rantar-kai-prosopiko/
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα