Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τα γραφικά σκέτη απογοήτευση. Θα έλεγα ότι είναι απλά το GTA 5 με λίγο πιο βελτιωμένα μοντέλα. Το animation των χειλιών στην αρχή που δείχνει τη σκηνή, out of sync (πραγματικά απαράδεκτο για τέτοιο παιχνίδι). Μερικοί χαρακτήρες δεν είναι προσεγμένοι πχ τα ρουχα τους φαίνονται pixelated.

Το πιο σημαντικό που δεν βλέπω να το αναφέρετε: Ο χάρτης δεν σας φαίνεται κάπως μικρός? επίσης γενικά το Vice City δεν ξέρω αν ενθουσιάζει και τόσο.

Κάτι μου λέει ότι θα βγει και ο κόσμος θα συνεχίζει να παίζει GTA 5 RP.

• Like 1
  • Haha 3
  • Απαντ. 38
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.
12 ώρες πριν, Geralt_Haute_Bellegarde είπε

Προσωπικά δε μου καίγεται καρφί αν θα έχει next gen γραφικά ή όχι, ούτος ή άλλος σε 1080 θα το παίξω. Άλλα με νοιάζουν όπως gameplay, story, physics, έναν κόσμο που μέσα να χάνεσαι και σε αυτά η Rockstar Games είναι πάντα πολύ καλή.

Αναθεώρησε γιατί δε νομίζω να ξεκινά καν σε παλιές κάρτες.   Δεν είναι χαζοί στη rockstar.  

Δημοσ.
12 ώρες πριν, Undertaker25 είπε

Μην αποκλείεις τίποτα....

Πάντως αν αυτό το ζευγάρι στο τρειλερ είναι οι πρωταγωνιστές, δε μπορούν να σταθούν με τίποτα δίπλα στους Trevor, Michael και Franklin.

Ε, η φαση θα ειναι Μπονι και Κλαιντ, το ειχαν πει. Επισης, σιγα το story writing των 3 προαναφερθεντων.

Δημοσ.

Φαίνεται ότι θα είναι πολύ ωραίες οι βόλτες γιατί αν το σενάριο είναι σαν του 5 (παίρνουμε αποστολή, μας λένε το βαρετό σχέδιο, κάνουμε την ληστεία, τρέχουμε να μην μας πιάσουν) άστο.  

Δημοσ.
5 ώρες πριν, georgiosmag είπε

Αναθεώρησε γιατί δε νομίζω να ξεκινά καν σε παλιές κάρτες.   Δεν είναι χαζοί στη rockstar.  

Προφανώς έχεις δίκιο. Τόσοι και τόσοι περιμένουμε τα specs  από gta6 για να πάρουμε κάρτα. Αλλά να παρω τώρα κάποια και μετα να δω ότι ξαναθέλω καινούργια δεν το κάνω. 

Δημοσ.

Στα τέτοια μου αν τα γραφικά δεν είναι νεξτ τζεν κτλ΄. Το παιχνίδι να αξίζει την αναμονή και να είναι άξιο της τιμής του, αυτό με νοιάζει. Δεν είμαστε στο 2010 να σχολιάζουμε πρώτα τα γραφικά.  Ας ελπίσουμε να ζούμε μέχρι την κυκλοφορία. 

• Like 1
Δημοσ.
4 ώρες πριν, ShadowSpectre είπε

Ε, η φαση θα ειναι Μπονι και Κλαιντ, το ειχαν πει. Επισης, σιγα το story writing των 3 προαναφερθεντων.

Απο ιστορία οχι αλλά σαν χαρακτήρες είχαν ενδιαφέρον, ειδικά ο Τρεβορ.

Δημοσ.
Στις 7/5/2025 στις 7:36 ΠΜ, atypicalcoder είπε

Τα γραφικά σκέτη απογοήτευση. Θα έλεγα ότι είναι απλά το GTA 5 με λίγο πιο βελτιωμένα μοντέλα. Το animation των χειλιών στην αρχή που δείχνει τη σκηνή, out of sync (πραγματικά απαράδεκτο για τέτοιο παιχνίδι). Μερικοί χαρακτήρες δεν είναι προσεγμένοι πχ τα ρουχα τους φαίνονται pixelated.

Το πιο σημαντικό που δεν βλέπω να το αναφέρετε: Ο χάρτης δεν σας φαίνεται κάπως μικρός? επίσης γενικά το Vice City δεν ξέρω αν ενθουσιάζει και τόσο.

Κάτι μου λέει ότι θα βγει και ο κόσμος θα συνεχίζει να παίζει GTA 5 RP.

Αισιόδοξο σε βρίσκω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...