Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα! ενδιαφερομαι να αναβαθμισω τον υπολογιστη μου αλλα διαθετω πολυ περιορισμενο μπατζετ (300-400) το οποιο διατιθεμαι να υπερβω κατα λιγο μονο αν το κρινει καποιος απο εσας πολυ καλη επιλογη(διοτι ο ιδιος ασχετος). Παιζω κυριως lol αλλα τον τελευταιο καιρο εχω τρελα fps drops. Το build μου ηταν ενα ετοιμο κινεζικο που αγοραστηκε το 2016 και αποτελειται απο τα  Intelcore i5-7400 ram 8gb Nvidia gtx01060 6gb 112gb ssd colorful noname και εναν ακομα σκληρο noname 1tb που αγορασα απο γειτονικο μαγαζι. Με αναζητηση σε σκρουτζ και bestprice σκεφτομαι να κρατησω μονο το gpu και τους σκληρους ισως τον πυργο και τα υπολοιπα να εχουν ως εξης:

cpu amd ryzen 5600 ή 5600χ (95 και 121 ευρω αντιστοιχα) 

motherboard Gigabyte B550 Aorus Elite V2 στα 121 ευρω (με προβληματιζει λιγο το μεγαθος το αν θα χωραει στο noname κινεζικο κουτι που ηδη εχω)

ram G.Skill Ripjaws V 32GB (2x16GB) DDR4 3600MHz CL16 71 ευρω.

Tροφοδοτικο που να ταιριαζει στο build μεχρι στιγμης βλεπω το MSI MAG A650BN 650W  ATX 80 PLUS Bronze στα 62εθρω

Αν ειχατε καποια τροποποιηση θα χαιρομουν να την ακουσω. 

Οπως προειπα κυριο παιχνιδι που παιζω ειναι το lol ωστοσο θα ηθελα να εχω τη δυνατοτητα να εχω ανοιχτα και αλλα παραθυρα οπως browser spotify discord και χωρις fps drops και στα hight ultra γραφικα (ελπιζω να μην ζηταω πολλα με το περιορισμενο μπατζετ) με τα λιγοστα χρηματα που απομενουν θα ηθελα εναν καλο ssd (ελπιζοντας να μην αναγκαστω να τα δωσω σε καινουργιο πυργο λογω motherboard)

Δημοσ.

Cpu τον 5600. Δεν υπάρχει κανένας λογος να ξοδέψεις τόσα πολλά περισσότερα για τον 5600Χ.

Παρομοίως, ddr4 32GB πάρε τις φτηνότερες 3200 που υπαρχουν στο skroutz (46E TeamGroup, ή 48Ε GSkill.) Δεν υπάρχει κανένας λογος να ξοδέψεις τόσα πολλά περισσότερα για 3600. 

Αυτά αμέσως αμέσως κάνουν μια διαφορά 40-45-50Ε που για το τόσο μικρό budget που έβαλες, είναι τεράστιο κομμάτι, που δεν αξίζει να τα πετάξεις χωρίς να κερδίσεις στην πράξη τίποτα. 

Αμέσως αμέσως αυτά σου πληρώνουν σχεδόν έναν NVMe 1TB. 

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τι build είναι αυτό που έχεις; Μπορείς να βρεις χαρακτηριστικά μέσω hwinfo;

Τι κουτί;

Καμιά φωτό;

Αναβάθμιση στη ram παίρνει; Έχει ελεύθερο slot; Τι ραμ φοράει τώρα;

b550/5600/32gb (3200/c16) το πιο vfm.

Στα 121€ δεν αξίζει 5600x, αν ανέβεις τόσο συμφέρει να δειςγια 5700x tray + ψύκτρα κι ας βγει πιο ακριβά.

Επεξ/σία από nickol-us

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...