Composer Δημοσ. 7 Μαϊου Δημοσ. 7 Μαϊου Καλημέρα. 'Ελαβα ένα ραγισμένο steelbook (ταινία blu-ray) από Αμερική και θέλω να το επιστρέψω. Το ebay μέσα από τη διαδικασία επιστροφής μου κάνει full refund λέει και πρέπει να "Find a DHL drop-off location for your return. ". Εκτυπώνω τη label (έχει 3 σελίδες). Τη μια σελίδα λέει να τη βάλω μεσα στο πακέτο, την άλλη να τη δώσω στον courier και την τελευταία προφανώς να τη βάλω πάνω στο πακέτο. Απλά, ήθελα να ρωτήσω, το dhl point που βρήκα κοντά στο σπίτι μου είναι ένα παντοπωλείο περίπου. Εκεί θα δώσω το πακέτο και δε θα πληρώσω τίποτα; Το'χει ξανακάνει κανείς αυτό;
nkarama Δημοσ. 7 Μαϊου Δημοσ. 7 Μαϊου μπορεις να καλέσεις την DHL και να ζητήσεις απο courier να έρθει να το παραλάβει. Αυτοί θα σου πουν αν το δικαιούσε. Λογικά είναι Economy select οπότε θα σου έρθουν. 2109890000
Composer Δημοσ. 7 Μαϊου Μέλος Δημοσ. 7 Μαϊου 42 λεπτά πριν, nkarama είπε μπορεις να καλέσεις την DHL και να ζητήσεις απο courier να έρθει να το παραλάβει. Αυτοί θα σου πουν αν το δικαιούσε. Λογικά είναι Economy select οπότε θα σου έρθουν. 2109890000 Ευχαριστώ, πήρα αλλά πρέπει να πληρώσω λέει για να έρθουν. Κατά τ'άλλα, μου είπαν ότι δεν πληρώνω στο dhl point τίποτα, αφού έχω το επιστροφικό label από ebay.
poulinos Δημοσ. 8 Μαϊου Δημοσ. 8 Μαϊου 16 hours ago, Composer said: Ευχαριστώ, πήρα αλλά πρέπει να πληρώσω λέει για να έρθουν. Κατά τ'άλλα, μου είπαν ότι δεν πληρώνω στο dhl point τίποτα, αφού έχω το επιστροφικό label από ebay. στο συνταγμα λιγο πιο κατω εκανα επιστροφη σε amazon. και ναι δεν πληρωσα τπτ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα