Dennis077 Δημοσ. Τετάρτη στις 12:42 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 12:42 μμ Καλησπέρα προσπάθησα να κάνω ανανέωση χρόνου ομιλίας από το app και από την ιστοσελίδα της Cosmote με Paypal χωρίς αποτέλεσμα. Το ποσό της Paypal ήταν ακριβώς όσα τα χρήματα της ανανέωσης. Γνωρίζετε μήπως υπάρχει κάποια επιπλέον χρέωση για τη πληρωμή με Paypal γιατί δεν μπορώ να το εξηγήσω αλλιώς.
Zynto Δημοσ. χθες στις 12:46 πμ Δημοσ. χθες στις 12:46 πμ Έχω την εντύπωση ότι δεν μπορείς να πληρώσεις με υπόλοιπο, αλλά μόνο με χρέωση πιστωτικής κάρτας
soul_d Δημοσ. χθες στις 10:49 πμ Δημοσ. χθες στις 10:49 πμ 22 ώρες πριν, Dennis077 είπε Καλησπέρα προσπάθησα να κάνω ανανέωση χρόνου ομιλίας από το app και από την ιστοσελίδα της Cosmote με Paypal χωρίς αποτέλεσμα. Το ποσό της Paypal ήταν ακριβώς όσα τα χρήματα της ανανέωσης. Γνωρίζετε μήπως υπάρχει κάποια επιπλέον χρέωση για τη πληρωμή με Paypal γιατί δεν μπορώ να το εξηγήσω αλλιώς. Από το app, δεν έχει επιλογή Paypal
Dennis077 Δημοσ. πριν από 50 λεπτά Μέλος Δημοσ. πριν από 50 λεπτά 3 ώρες πριν, jpil είπε Δεν υπάρχει επιπλέον χρέωση. Αυτό πίστευα και εγώ αλλά δεν μπόρεσα να κάνω την ανανέωση και δεν έχω καταλάβει το γιατί. Όσο και να το προσπάθησα και από pc και από smartphone.
jpil Δημοσ. πριν από 18 λεπτά Δημοσ. πριν από 18 λεπτά Μόνο στην ανανέωση σου κάνει κόλπα; Άλλη αγορά με PayPal έχεις κάνει;
Klausx Δημοσ. πριν από 16 λεπτά Δημοσ. πριν από 16 λεπτά Από την ιστοσελίδα δεν δουλεύει εδώ και χρόνια, από την εφαρμογή what's up είναι οκ σε εμένα με paypal balance.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα