venuets Δημοσ. Τετάρτη στις 01:58 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 01:58 μμ Καλησπερα εχασα για 3 φορα τα airpods 2 pro σε λιγοτερο απο χρονο και βρισκομαι σε αναζητηση ακουστικων για αμεση αγορα . χρηση για κλησης και μουσικη Budget 100-150 ευρω Αν ειναι δυνατον να λειτουργουν με iPhone 16 pro max. Επιλογη μονο σε ακουστικα τυπου airpods pro και οχι απλο γιατι μου φευγουν απο τα αυτια
Sablj Δημοσ. Τετάρτη στις 02:07 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 02:07 μμ Θα σου πρότεινα ένα από τα 2: Soundcore by Anker Liberty 4 NC Soundcore by Anker Liberty 4 Pro 1
venuets Δημοσ. Τετάρτη στις 02:10 μμ Μέλος Δημοσ. Τετάρτη στις 02:10 μμ Εχουν καλο ηχο ; Σε σχεση με τα airpods ?
Sablj Δημοσ. Τετάρτη στις 02:36 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 02:36 μμ Έχω τα 4 NC (τα πήρα πριν λίγες μέρες σε προσφορά που έπαιξε απο την Anker στα 55€). Έχουν αρκετά καλό NC και ο ήχος τους μου άρεσε. Βέβαια δεν έχω άμεσα πρόσβαση σε airpod για να κάνω σύγκριση. Ίσως κάποιο άλλο παιδί από το forum ή κανένα βίντεο από το Youtube θα σε βοηθήσει περισσότερο σε αυτό.
venuets Δημοσ. Τετάρτη στις 02:37 μμ Μέλος Δημοσ. Τετάρτη στις 02:37 μμ Τα πηρα στα 80 κατι εβρω και τελος
Sablj Δημοσ. Τετάρτη στις 02:45 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 02:45 μμ 8 minutes ago, venuets said: Τα πηρα στα 80 κατι εβρω και τελος Δεν σε πρόλαβα..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα