zacharis1955 Δημοσ. 8 Μαϊου Μέλος Δημοσ. 8 Μαϊου 24 λεπτά πριν, It'sCly είπε Σε περιπτωση που ειναι ελαττωματικο κλπ; Υπαρχει καποιος εδω Ελλαδα που το αναλαμβανει; Δύο χρόνια εγγύηση και την super εγγύηση Amazon σε περίπτωση DOA κλπ (σου στέλνουν άλλο πριν στείλεις πίσω το ελαττωματικό). 1
rchangel Δημοσ. 8 Μαϊου Δημοσ. 8 Μαϊου (επεξεργασμένο) Καλησπέρα. Παραγγέλνω απο Amazon αλλά Γερμανίας και Γαλλίας. Τι παιζει με τελωνείο εδώ που είναι απο Αγγλία; Ξέρει κανείς με σιγουριά; Γιατί αν μιλάμε για 24% φόρο και 15€ handling από ΕΛΤΑ , μιλάμε για μια τελείως διαφορετική τιμή Επεξ/σία 8 Μαϊου από rchangel
christs Δημοσ. 8 Μαϊου Δημοσ. 8 Μαϊου 4 λεπτά πριν, rchangel είπε Καλησπέρα. Παραγγέλνω απο Amazon αλλά Γερμανίας και Γαλλίας. Τι παιζει με τελωνείο εδώ που είναι απο Αγγλία; Ξέρει κανείς με σιγουριά; Γιατί αν μιλάμε για 24% φόρο και 15€ handling από ΕΛΤΑ , μιλάμε για μια τελείως διαφορετική τιμή αν θα προχωρησεις την παραγγελια, θα δεις οτι στο τελευταιο βημα της πληρωμης, περιλαμβανεται ενα ποσό για import fees και λοιπα. Η τιμη που αναφερεται ειναι η τελικη. 1
zacharis1955 Δημοσ. 8 Μαϊου Μέλος Δημοσ. 8 Μαϊου 13 λεπτά πριν, rchangel είπε Καλησπέρα. Παραγγέλνω απο Amazon αλλά Γερμανίας και Γαλλίας. Τι παιζει με τελωνείο εδώ που είναι απο Αγγλία; Ξέρει κανείς με σιγουριά; Γιατί αν μιλάμε για 24% φόρο και 15€ handling από ΕΛΤΑ , μιλάμε για μια τελείως διαφορετική τιμή Στην τιμή (533 €) συμπεριλαμβάνονται και τα έξοδα μεταφοράς & εκτελωνισμού.
It'sCly Δημοσ. 8 Μαϊου Δημοσ. 8 Μαϊου 1 ώρα πριν, zacharis1955 είπε Δύο χρόνια εγγύηση και την super εγγύηση Amazon σε περίπτωση DOA κλπ (σου στέλνουν άλλο πριν στείλεις πίσω το ελαττωματικό). Ναι αλλα εδω στην Ελλαδα ποιος το αναλαμβανει; Σορρυ δεν εχω ξαναπαρει απο Amazon
panomelene Δημοσ. 9 Μαϊου Δημοσ. 9 Μαϊου Καλησπέρα Έριξα μια παραγγελία το λάπτοπ και εγώ αλλά εφαγα άκυρο, πρώτη παραγγελία από Amazon Αγγλίας και ζήτησε verification Id και αξιολόγηση αγοραστή που μπορεί να πάρει 3 μερες από ότι ανέφερε το αυτοματοποιημένο email Έχει γίνει σε κάποιον άλλον κάτι αντίστοιχο;
HatTrick Δημοσ. 9 Μαϊου Δημοσ. 9 Μαϊου 12 ώρες πριν, It'sCly είπε Ναι αλλα εδω στην Ελλαδα ποιος το αναλαμβανει; Σορρυ δεν εχω ξαναπαρει απο Amazon δεν αναλαμβανει κανεις.Περιγραφεις το προβλημα και το πακεταρεις και το στελνεις πισω.Η αμαζον εχει ισως απο τις καλυτερες εγγυησεις που μπορει να συναντησει καποιος σε προιον.Τοσο καλή που υπάρχει πρακτική να αγοράζουν iphones και μετά απο ένα χρόνο προφασιζόμενοι ότι έχει καποιο θέμα,να το στέλνουν πίσω και να παίρνουν FULL REFUND ετσι καποιοι εχουν καθε χρονο το τελευταίο μοντέλο πληρώνοντας ελάχιστα χρήματα.Φυσικά κάπου έβαλαν ένα φρένο οι αμαζονιτες σε όλους αυτούς και πιστευω οτι πλέον εχει περιοριστει αρκετα το φαινόμενο αυτό.Απο προσωπική εμπειρία,η άμαζον ειναι πολύ τίμια στην εγγυηση της.Επίσης αγοράζοντας απο αγγλία πληρώνεις στην τελική τιμή εκτελωνισμό & ΦΠΑ οπότε εσύ απλά παραλαμβάνεις. 3
zacharis1955 Δημοσ. 9 Μαϊου Μέλος Δημοσ. 9 Μαϊου 32 λεπτά πριν, nikos201 είπε Εχουμε καμία προσφορά για gaming Max 900€; Βοήθεια για αγορά φορητού υπολογιστή v.3
ma3stros Δημοσ. 9 Μαϊου Δημοσ. 9 Μαϊου Καλα εγγυηση μπορει να σε καλύπτει και το service center στην Ελλαδα τουλαχιστον για 1 ετος που ειναι το global. Απλα αν ειναι σε doa περιοδο καλυτερα να το πας μεσω amazon
christs Δημοσ. 9 Μαϊου Δημοσ. 9 Μαϊου 21 ώρες πριν, panomelene είπε Καλησπέρα Έριξα μια παραγγελία το λάπτοπ και εγώ αλλά εφαγα άκυρο, πρώτη παραγγελία από Amazon Αγγλίας και ζήτησε verification Id και αξιολόγηση αγοραστή που μπορεί να πάρει 3 μερες από ότι ανέφερε το αυτοματοποιημένο email Έχει γίνει σε κάποιον άλλον κάτι αντίστοιχο; Συμβαίνει σ accounts που δεν εχουν συναλλαγές προηγούμενες, συνέβη καταλάθος και σε μένα (έκανα log in με στοιχεια που δεν ειχα ιστορικο αγορων και μου εριξε ακυρο λιγο μετα την παραγγελια). Ευτυχως το πηρα γρηγορα χαμπαρι και μπηκα με τον κανονικο μου λογαριασμο και το ξανα παρηγγειλα, στην τιμη που ηταν κλοπη, πριν ανεβει. Και προχωρησε κανονικα, εγινε ηδη dispatched. 1
nikosdoc Δημοσ. 10 Μαϊου Δημοσ. 10 Μαϊου 22 ώρες πριν, MetronAriston είπε Ανέβηκε ή τιμή? Ναι, τώρα βγαίνει στα €582. Αλλά με τις τιμές που υπάρχουν σε άλλα κανάλια (skroutz, amazon.de κλπ) πάλι δεν είναι ευκαιρία;;;
zacharis1955 Δημοσ. 13 Μαϊου Μέλος Δημοσ. 13 Μαϊου 2 ώρες πριν, arianosfc είπε Frequently returned το βλέπω πάντως στο site του amazon 8 μοντέλα έχει η σελίδα, πάντως...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα