Προς το περιεχόμενο

Laptop ASUS Zenbook UM3402YA 14" 2.8K OLED | AMD Ryzen 7 7730U | 533 €

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μόλις μου ήρθε e-mail από τη ups που αναφέρει κάτι για επιβάρυνση 114 ευρώ. Υπάρχει περίπτωση να πληρώσω τελωνείο για αγορά από το αγγλικό αμαζον; 

• Απαντ. 38
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
52 λεπτά πριν, John182 είπε

Μόλις μου ήρθε e-mail από τη ups που αναφέρει κάτι για επιβάρυνση 114 ευρώ. Υπάρχει περίπτωση να πληρώσω τελωνείο για αγορά από το αγγλικό αμαζον; 

Στην τελική τιμή συμπεριλαμβάνονται και τα έξοδα μεταφοράς & εκτελωνισμού.

• Haha 1
Δημοσ.
28 λεπτά πριν, zacharis1955 είπε

Στην τελική τιμή συμπεριλαμβάνονται και τα έξοδα μεταφοράς & εκτελωνισμού.

Αφού λέει ότι έλαβε μήνυμα για επιβάρυνση.

1 ώρα πριν, John182 είπε

Θεωρητικά περιλαμβάνονται τα τέλη

ΑΛΛΑ

μπορεί να τύχει, αν το τελωνείο δεν δεχτεί τα πληρωμένα τέλη του Amazon, να επιβάλει επιπλέον φόρο.

Πριν παραλάβεις μίλησε με το support του Amazon και δες αν δέχονται να σου καλύψουν τη διαφορά.

• Confused 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, kkatzos είπε

Αφού λέει ότι έλαβε μήνυμα για επιβάρυνση.

Θεωρητικά περιλαμβάνονται τα τέλη

ΑΛΛΑ

μπορεί να τύχει, αν το τελωνείο δεν δεχτεί τα πληρωμένα τέλη του Amazon, να επιβάλει επιπλέον φόρο.

Πριν παραλάβεις μίλησε με το support του Amazon και δες αν δέχονται να σου καλύψουν τη διαφορά.

Δεν ξέρω αν ισχύει ακόμα αλλά το amazon πιο παλιά έλεγε ότι αν ζητήσουν περισσότερα στο τελωνείο τα καλύπτει, αν ζητήσουν λιγότερα σου δίνει πίσω τη διαφορά και όντως μου έχει τύχει.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, kadam είπε

Για την εγγύηση ισχύει ο ένας χρόνος, λόγω αγοράς εκτός EU, σωστά;

Δύο χρόνια.

Δημοσ.

Στο registration της συσκευής στο site της Asus είναι περαμένη εγγύηση ενός έτους και σε επικοινωνία μαζί τους μου ανέφεραν αυτό που έγραψα παραπάνω. Ότι λόγω αγοράς εκτός EU ισχύει η εγγύηση από την χώρα προέλευσης. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...