kounoupidi3 Δημοσ. 8 Μαϊου Δημοσ. 8 Μαϊου Καλημέρα Αρχικά να πω ότι είμαι θεωρητική αυτή τη στιγμή β λυκείου αλλά με ενδιαφέρει αρκετά η κυβερνοασφαλεια. Το θέμα είναι ότι αν αλλάξω κατεύθυνση θα έρθω αντιμέτωπη με τα μαθηματικά τα οποία έχω να ακουμπήσω ένα χρόνο και έχω αρκετά κενά και από άλλες τάξεις. Γνωρίζω ότι μπορώ να κάνω σεμινάρια και ότι απλά χρειάζεται να είσαι καλός για αυτήν την δουλειά αλλά η πληροφορική πιστεύω είναι μια καλή βάση. Όμως επειδή δεν είμαι σίγουρη ότι θα μπορέσω να ανταπεξέλθω στην πληροφορική με τα χάλια μου, με φοβίζει αρκετά. Και γενικότερα με φοβίζει η αλλαγή κατεύθυνσης, αοθ και αεππ δεν με φοβίζουν τόσο και τα έχω ξεκινήσει λίγο, το θέμα γενικά είναι τα μαθηματικά. Επίσης έχω βρει σχολές με πολύ λίγα μόρια τα οποία πιστεύω έχουν καλύτερες προοπτικές από αυτές με αντίστοιχα μόρια στη θεωρητική. γνώμη για ΔΕΤ Καβάλας και πληροφορική Κέρκυρας ή Καστοριάς; Αυτές οι μέρες γενικά είναι μια μάχη με το μυαλό μου, το λογικό θα ήταν να κάτσω στη κατεύθυνση μου που έχω χτίσει τις βάσεις. Τα μαθήματα όμως δεν μου αρέσουν αρκετά και ούτε οι δουλειές που προσφέρει, δηλαδή θα ήμουν εντάξει με αυτές. Τόσο καιρό ήμουν με το σκεπτικό ότι δεν θα τα καταφέρω ποτέ από θετική και ότι θα πάω εκεί που μπορώ. Κάθε φορά που είμαι έτοιμη να αλλάξω κατεύθυνση αλλάζω γνώμη και κάθε φορά που αποφασίζω να μείνω, σκέφτομαι να αλλάξω. Ευχαριστώ!
stefanos50 Δημοσ. 8 Μαϊου Δημοσ. 8 Μαϊου (επεξεργασμένο) 10 ώρες πριν, kounoupidi3 είπε Καλημέρα Αρχικά να πω ότι είμαι θεωρητική αυτή τη στιγμή β λυκείου αλλά με ενδιαφέρει αρκετά η κυβερνοασφαλεια. Το θέμα είναι ότι αν αλλάξω κατεύθυνση θα έρθω αντιμέτωπη με τα μαθηματικά τα οποία έχω να ακουμπήσω ένα χρόνο και έχω αρκετά κενά και από άλλες τάξεις. Γνωρίζω ότι μπορώ να κάνω σεμινάρια και ότι απλά χρειάζεται να είσαι καλός για αυτήν την δουλειά αλλά η πληροφορική πιστεύω είναι μια καλή βάση. Όμως επειδή δεν είμαι σίγουρη ότι θα μπορέσω να ανταπεξέλθω στην πληροφορική με τα χάλια μου, με φοβίζει αρκετά. Και γενικότερα με φοβίζει η αλλαγή κατεύθυνσης, αοθ και αεππ δεν με φοβίζουν τόσο και τα έχω ξεκινήσει λίγο, το θέμα γενικά είναι τα μαθηματικά. Επίσης έχω βρει σχολές με πολύ λίγα μόρια τα οποία πιστεύω έχουν καλύτερες προοπτικές από αυτές με αντίστοιχα μόρια στη θεωρητική. γνώμη για ΔΕΤ Καβάλας και πληροφορική Κέρκυρας ή Καστοριάς; Αυτές οι μέρες γενικά είναι μια μάχη με το μυαλό μου, το λογικό θα ήταν να κάτσω στη κατεύθυνση μου που έχω χτίσει τις βάσεις. Τα μαθήματα όμως δεν μου αρέσουν αρκετά και ούτε οι δουλειές που προσφέρει, δηλαδή θα ήμουν εντάξει με αυτές. Τόσο καιρό ήμουν με το σκεπτικό ότι δεν θα τα καταφέρω ποτέ από θετική και ότι θα πάω εκεί που μπορώ. Κάθε φορά που είμαι έτοιμη να αλλάξω κατεύθυνση αλλάζω γνώμη και κάθε φορά που αποφασίζω να μείνω, σκέφτομαι να αλλάξω. Ευχαριστώ! Τα οικονομικά τουλάχιστον το 2017 που έδωσα εγώ Πανελλήνιες ήταν η κατεύθυνση που επέλεγαν αυτοί που συνήθως είχαν αρκετά κενά διότι τα 2 από τα 4 μαθήματα δεν απαιτούσαν προηγούμενες γνώσεις και συνήθως οι περισσότεροι άρχιζαν φροντιστήρια για αυτά το καλοκαίρι πριν την 3η Λυκείου οπότε δεν θα έπρεπε να σε αγχώνουν και τόσο. Η έκθεση είναι κοινή έτσι και αλλιώς οπότε μένουν τα μαθηματικά. Προσωπικά είχα τρομερά κενά στα μαθηματικά και ανέκαθεν έγραφα μόνο την θεωρία που ήμουν καλός στην παπαγαλία. Ωστόσο, με αρκετό διάβασμα στην 3η Λυκείου και με έναν πάρα πολύ καλό καθηγητή που μου έκανε ιδιαίτερα κατάφερα και να περάσω Πληροφορική και να την βγάλω σε 4 χρόνια με άριστα μιας και ήταν αυτό που ήθελα να σπουδάσω ανέκαθεν. Αν επιλέξεις κάτι που δεν σου αρέσει μετά θα έχεις πιθανόν πρόβλημα στην σχολή. Εφόσον έχεις καταλήξει ότι αυτό είναι που θέλεις να κάνεις τότε να αλλάξεις κατεύθυνση, να ψάξεις κάποιον καλό καθηγητή να σε βοηθήσει στα μαθηματικά και προφανώς το τελευταίο είναι και η αρκετή ατομική προσπάθεια. Το πιο τμήμα θα πιάσεις μην σε απασχολεί και τόσο. Δεν θα σε προσλάβει κανείς επειδή τελείωσες στο ΑΠΘ αντί για την Κέρκυρα. Θα μπορούσες να ψάξεις απλά πια προσφέρουν κατευθύνσεις σχετικές με Cybersecurity. Στο ΠΑΠΕΙ που τελείωσα εγώ υπήρχε σχετική κατεύθυνση. Επεξ/σία 8 Μαϊου από stefanos50
kounoupidi3 Δημοσ. 8 Μαϊου Μέλος Δημοσ. 8 Μαϊου 10 ώρες πριν, stefanos50 είπε Τα οικονομικά τουλάχιστον το 2017 που έδωσα εγώ Πανελλήνιες ήταν η κατεύθυνση που επέλεγαν αυτοί που συνήθως είχαν αρκετά κενά διότι τα 2 από τα 4 μαθήματα δεν απαιτούσαν προηγούμενες γνώσεις και συνήθως οι περισσότεροι άρχιζαν φροντιστήρια για αυτά το καλοκαίρι πριν την 3η Λυκείου οπότε δεν θα έπρεπε να σε αγχώνουν και τόσο. Η έκθεση είναι κοινή έτσι και αλλιώς οπότε μένουν τα μαθηματικά. Προσωπικά είχα τρομερά κενά στα μαθηματικά και ανέκαθεν έγραφα μόνο την θεωρία που ήμουν καλός στην παπαγαλία. Ωστόσο, με αρκετό διάβασμα στην 3η Λυκείου και με έναν πάρα πολύ καλό καθηγητή που μου έκανε ιδιαίτερα κατάφερα και να περάσω Πληροφορική και να την βγάλω σε 4 χρόνια με άριστα μιας και ήταν αυτό που ήθελα να σπουδάσω ανέκαθεν. Αν επιλέξεις κάτι που δεν σου αρέσει μετά θα έχεις πιθανόν πρόβλημα στην σχολή. Εφόσον έχεις καταλήξει ότι αυτό είναι που θέλεις να κάνεις τότε να αλλάξεις κατεύθυνση, να ψάξεις κάποιον καλό καθηγητή να σε βοηθήσει στα μαθηματικά και προφανώς το τελευταίο είναι και η αρκετή ατομική προσπάθεια. Το πιο τμήμα θα πιάσεις μην σε απασχολεί και τόσο. Δεν θα σε προσλάβει κανείς επειδή τελείωσες στο ΑΠΘ αντί για την Κέρκυρα. Θα μπορούσες να ψάξεις απλά πια προσφέρουν κατευθύνσεις σχετικές με Cybersecurity. Στο ΠΑΠΕΙ που τελείωσα εγώ υπήρχε σχετική κατεύθυνση. Ευχαριστώ για την απάντηση Μπορώ να ρωτήσω τι τρομερά κενά; Εγώ έχω και από γυμνάσιο😅 από ότι βλέπω η πληροφορική έχει πολύ μαθηματικά, πως τα καταφέρατε; Πιστεύω μπορώ να περάσω αλλα με φοβίζουν και τα μαθηματικά της σχολής
stefanos50 Δημοσ. 9 Μαϊου Δημοσ. 9 Μαϊου 20 λεπτά πριν, kounoupidi3 είπε Ευχαριστώ για την απάντηση Μπορώ να ρωτήσω τι τρομερά κενά; Εγώ έχω και από γυμνάσιο😅 από ότι βλέπω η πληροφορική έχει πολύ μαθηματικά, πως τα καταφέρατε; Πιστεύω μπορώ να περάσω αλλα με φοβίζουν και τα μαθηματικά της σχολής Κενά του τύπου έγραφα μόνο θεωρία και δεν μπορούσα να λύσω κάποια άσκηση (παίζει δηλαδή στο τέλος του γυμνασίου να μην μπορούσα να λύσω εξισώσεις αν και έχουν περάσει αρκετά χρόνια από τότε). Κάπου στα μέσα της 2ας λυκείου το αποφάσισα να αρχίσω να διαβάζω. Τα μαθηματικά της Πληροφορικής δεν έχουν και τόσο σχέση με αυτά του Λυκείου και είναι αρκετά πιο ενδιαφέροντα. Η εξαίρεση είναι οι Αναλύσεις 1 & 2 που συνήθως είναι στο πρώτο έτος και απαιτούν να θυμάσαι αρκετά πράγματα από το Λύκειο (π.χ. ολοκληρώματα και παραγώγους). Τα συγκεκριμένα διάβασα δύο μήνες το καλοκαίρι και τα πέρασα. Το βασικό κριτήριο για την σχολή που θα επιλέξεις είναι αν σου αρέσει το αντικείμενο και είναι αυτό που θέλεις να κάνεις. Μπορεί να επιλέξεις μια σχολή που δεν έχει μαθηματικά ή που έχεις ακούσει ότι είναι εύκολη και επειδή δεν σου αρέσει το αντικείμενο να σου φανεί βουνό, να μην έχει όρεξη να διαβάσεις και πιθανώς να μην την ολοκληρώσεις. Οπότε μην σκέφτεσαι από τώρα αν θα καταφέρεις να βγάλεις την σχολή ή όχι (και μην το σκέφτεσαι ούτε στο πρώτο έτος όταν περάσεις). 1
kounoupidi3 Δημοσ. 9 Μαϊου Μέλος Δημοσ. 9 Μαϊου 1 ώρα πριν, stefanos50 είπε Κενά του τύπου έγραφα μόνο θεωρία και δεν μπορούσα να λύσω κάποια άσκηση (παίζει δηλαδή στο τέλος του γυμνασίου να μην μπορούσα να λύσω εξισώσεις αν και έχουν περάσει αρκετά χρόνια από τότε). Κάπου στα μέσα της 2ας λυκείου το αποφάσισα να αρχίσω να διαβάζω. Τα μαθηματικά της Πληροφορικής δεν έχουν και τόσο σχέση με αυτά του Λυκείου και είναι αρκετά πιο ενδιαφέροντα. Η εξαίρεση είναι οι Αναλύσεις 1 & 2 που συνήθως είναι στο πρώτο έτος και απαιτούν να θυμάσαι αρκετά πράγματα από το Λύκειο (π.χ. ολοκληρώματα και παραγώγους). Τα συγκεκριμένα διάβασα δύο μήνες το καλοκαίρι και τα πέρασα. Το βασικό κριτήριο για την σχολή που θα επιλέξεις είναι αν σου αρέσει το αντικείμενο και είναι αυτό που θέλεις να κάνεις. Μπορεί να επιλέξεις μια σχολή που δεν έχει μαθηματικά ή που έχεις ακούσει ότι είναι εύκολη και επειδή δεν σου αρέσει το αντικείμενο να σου φανεί βουνό, να μην έχει όρεξη να διαβάσεις και πιθανώς να μην την ολοκληρώσεις. Οπότε μην σκέφτεσαι από τώρα αν θα καταφέρεις να βγάλεις την σχολή ή όχι (και μην το σκέφτεσαι ούτε στο πρώτο έτος όταν περάσεις). Πάντως δεν τα έχω ακουμπήσει καθόλου τα μαθηματικά β λυκείου μαζί με της κατεύθυνσης φυσικά.. και που κάνω επαναλήψεις στα περσινά βλέπω να έχω κενά και χάνω ελπίδες. Φοβάμαι και ότι απλά νομίζω ότι μου αρέσει επειδή δεν έχω βιώσει τη πληροφορική σε δύσκολο βαθμό. Δηλαδή μετά από το πρώτο έτος δεν έχει μαθηματικά λυκείου;
stefanos50 Δημοσ. 9 Μαϊου Δημοσ. 9 Μαϊου 7 ώρες πριν, kounoupidi3 είπε Πάντως δεν τα έχω ακουμπήσει καθόλου τα μαθηματικά β λυκείου μαζί με της κατεύθυνσης φυσικά.. και που κάνω επαναλήψεις στα περσινά βλέπω να έχω κενά και χάνω ελπίδες. Φοβάμαι και ότι απλά νομίζω ότι μου αρέσει επειδή δεν έχω βιώσει τη πληροφορική σε δύσκολο βαθμό. Δηλαδή μετά από το πρώτο έτος δεν έχει μαθηματικά λυκείου; Όταν είχα πάει να ξεκινήσω φροντιστήριο στο ΑΕΠΠ μου είχαν προτείνει να αρχίσω να μαθαίνω κάποια γλώσσα προγραμματισμού μιας και η β' Λυκείου θεωρούνταν νωρίς για το ΑΕΠΠ. Θα σου πρότεινα να κάνεις το ίδιο μιας και το ΑΕΠΠ ακολουθεί τα ίδια πράγματα απλά είναι σε μορφή ψευδογλώσσας στα Ελληνικά. Αν δεις ότι δεν σου αρέσει ή βαριέσαι να φτιάξεις έστω και κάτι πάρα πολύ απλό στην αρχή τότε μην αλλάξεις κατεύθυνση. Το πρώτο έτος είναι συνήθως το πιο δύσκολο και αδιάφορο σε οποιαδήποτε σχολή και να περάσεις. Τα καθαρά μαθηματικά μαθήματα της Πληροφορικής είναι σχεδόν όλα στο πρώτο έτος. 1
Grisos Δημοσ. 13 Μαϊου Δημοσ. 13 Μαϊου Στις 8/5/2025 στις 1:33 ΠΜ, kounoupidi3 είπε Καλημέρα Αρχικά να πω ότι είμαι θεωρητική αυτή τη στιγμή β λυκείου αλλά με ενδιαφέρει αρκετά η κυβερνοασφαλεια. Το θέμα είναι ότι αν αλλάξω κατεύθυνση θα έρθω αντιμέτωπη με τα μαθηματικά τα οποία έχω να ακουμπήσω ένα χρόνο και έχω αρκετά κενά και από άλλες τάξεις. Γνωρίζω ότι μπορώ να κάνω σεμινάρια και ότι απλά χρειάζεται να είσαι καλός για αυτήν την δουλειά αλλά η πληροφορική πιστεύω είναι μια καλή βάση. Όμως επειδή δεν είμαι σίγουρη ότι θα μπορέσω να ανταπεξέλθω στην πληροφορική με τα χάλια μου, με φοβίζει αρκετά. Και γενικότερα με φοβίζει η αλλαγή κατεύθυνσης, αοθ και αεππ δεν με φοβίζουν τόσο και τα έχω ξεκινήσει λίγο, το θέμα γενικά είναι τα μαθηματικά. Επίσης έχω βρει σχολές με πολύ λίγα μόρια τα οποία πιστεύω έχουν καλύτερες προοπτικές από αυτές με αντίστοιχα μόρια στη θεωρητική. γνώμη για ΔΕΤ Καβάλας και πληροφορική Κέρκυρας ή Καστοριάς; Αυτές οι μέρες γενικά είναι μια μάχη με το μυαλό μου, το λογικό θα ήταν να κάτσω στη κατεύθυνση μου που έχω χτίσει τις βάσεις. Τα μαθήματα όμως δεν μου αρέσουν αρκετά και ούτε οι δουλειές που προσφέρει, δηλαδή θα ήμουν εντάξει με αυτές. Τόσο καιρό ήμουν με το σκεπτικό ότι δεν θα τα καταφέρω ποτέ από θετική και ότι θα πάω εκεί που μπορώ. Κάθε φορά που είμαι έτοιμη να αλλάξω κατεύθυνση αλλάζω γνώμη και κάθε φορά που αποφασίζω να μείνω, σκέφτομαι να αλλάξω. Ευχαριστώ! Η επιστήμη της Πληροφορικής, οπότε και η Κυβερνοασφάλεια, δεν απαιτεί απλά τα Μαθηματικά σαν εργαλείο, δεν μιλάω για Κρυπτογράφηση που πατάει ακριβώς πάνω στην Μαθηματική επιστήμη, αλλά βασίζεται στην Μαθηματική σκέψη. Για να μπορέσεις να χτίσεις αυτή την Μαθηματική σκέψη, πρέπει να φας αρκετό "ξύλο" και για χρόνια σε μια σχολή Πληροφορικής. Σε μια τέτοια σχολή, πέρα από τα ίδια μαθήματα των Μαθηματικών, αποκτάς τριβή στο να σκέφτεσαι με μαθηματικό τρόπο μέσα από την επίλυση προβλημάτων. Αυτό δεν θα στο προσφέρει καμία άλλη κατεύθυνση και δυστυχώς δεν είναι κάτι που θα σου δώσει ούτε κάποιο ΙΕΚ ούτε οποιαδήποτε άλλη ιδιωτική "σχολή" που κοτσάρει την λέξη "Πληροφορική" στον τίτλο. Βάσει των από πάνω, και εφόσον ήδη έχεις επιλέξει κατεύθυνση και παράλληλα έχεις και κενά στα μαθηματικά, αλήθεια δεν γνωρίζω τι επιλογές υπάρχουν. Μπορείς να το συζητήσεις ίσως με το φροντιστήριο στο οποίο πηγαίνεις, εφόσον πηγαίνεις, να σου που τις επιλογές σου. Ποιο προβληματικό είναι ότι έχεις επιλέξει ήδη κατεύθυνση καθώς τα κενά μπορούν να καλυφθούν μιας και είναι καθαρά στο χέρι σου.
xaerialtwistx Δημοσ. 17 Μαϊου Δημοσ. 17 Μαϊου Ο ορος Κυβερνοασφαλεια ειναι πολυ γενικός, θα πρεπει να γινεις πιο συγκεκριμενη. Εδώ εχεις 10 εταιρειες και ολες ζητανε τα αντερα τους, στο εξωτερικο εχεις απειρες και πολλες παιρνουν ασχετους και τους εκπαιδευουν. Κατα κανονα θες καλη γνωση χειρισμου τοσο Windows όσο και Linux, παρα πολυ καλη γνωση Δικτυων για να καταλαβαινεις ολη τη διαδικασια που μεσολαβει οταν ενας υπολογιστης θελει να επικοινωνησει με εναν αλλον, τα μοντελα OSI / TCP IP, και μετά πας σε πιστοποιησεις που σε οδηγουν σε καποιον συγκεκριμενο τομεα της Κυβερνοασφαλειας. Ουτε η Πληροφορικη ούτε τα Μαθηματικά είναι απαραιτητα, αλλα ο ογκος των γνωσεων ειναι μεγαλος αφου πρεπει να ξερεις να αναγνωριζεις και να χειριζεσαι πολλες διαφορετικες τεχνολογιες.
movingparticle Δημοσ. 24 Μαϊου Δημοσ. 24 Μαϊου (επεξεργασμένο) Αν περάσεις σε ΑΕΙ Πληροφορικής, εκτός από το πολύ διάβασμα στα καθαρά θεωρητικά μαθηματικά, θα χρειαστεί να αφιερώσεις χρόνο για να εξασκηθείς και στην εφαρμογή τους στο ΜΑΤLAB. Αν δεν σου αρέσει το διάβασμα για ατελείωτες ώρες, θα σου πρότεινα να μην χάσεις χρόνο για να περάσεις σε μια σχολή Πληροφορικής μακριά από το σπίτι σου. Μπορείς, βέβαια, να βοηθηθείς με φροντιστηριακά πανεπιστημιακά μαθήματα για να περάσεις την Ανάλυση και τα Διακριτά στα πρώτα δύο έτη. Στατιστική και Γραμμική Άλγεβρα είναι πιο βατά. Αλλά και πάλι θα χρειαστεί πολύ διάβασμα και χρήση τύπων σε μαθήματα όπως για παράδειγμα τα Δίκτυα και οι Επικοινωνίες. Ας μην σου πω πόσο διάβασμα θέλουν τα Λειτουργικά Συστήματα, όχι μόνο για να περάσεις το μάθημα αλλά για να πεις ότι κάτι ξέρεις. Γενικά, από όσο θυμάμαι τα χρόνια που εργάστηκα στον χώρο της Πληροφορικής και των Επικοινωνιών, το (πολύ) διάβασμα δεν τελειώνει ποτέ και πρέπει συνεχώς να εκπαιδεύεσαι και να ενημερώνεσαι αν θέλεις να συνεχίσεις να παίρνεις ανταγωνιστικό μισθό και να σταθείς αργότερα ανάμεσα σε νεότερους που μοιραία θα στελεχώσουν την εταιρεία. Αυτό δύσκολα συνδυάζεται με την δημιουργία οικογένειας, ειδικά για τις μητέρες. Τα (πολλά και σύνθετα) μαθηματικά βοηθούν να αναπτύξεις solution-oriented νοοτροπία, κάτι πολύ σημαντικό στον χώρο της Πληροφορικής και στην ζωή γενικά. Δεν πάνε χαμένες οι άπειρες ώρες επίλυσης ασκήσεων. Από το 4ο πεδίο μπορείς να πας σε σχολές σχετικές με τα λογιστικά, τα οικονομικά, την χρηματοοικονομική, την διοίκηση επιχειρήσεων που έχουν πιο απλά μαθηματικά, πιο χρήσιμα στην καθημερινότητα του ανθρώπου και με καλές προοπτικές επαγγελματικής αποκατάστασης σε δουλειά γραφείου στον ιδιωτικό τομέα ή γιατί όχι και στο Δημόσιο ή στον τραπεζικό κλάδο ο οποίος είναι επίσης πολύ σκληρός και ανταγωνιστικός. Δεν ξέρω αν ισχύει ακόμη και το γράφω με επιφύλαξη, αλλά παλιότερα θυμάμαι κάποιες σχολές σχετικές με τουριστικά επαγγέλματα που έδιναν δυνατότητα να ανοίξεις λογιστικό γραφείο. Συνυπολόγισε ότι θα έρθει μια μέρα που θα θέλεις να κάνεις παιδιά. Μπορεί τώρα να φαίνεται πολύ μακρινή και άσχετη μια τέτοια προοπτική αλλά είναι βέβαιο με μαθηματική ακρίβεια ότι θα έρθει εκείνη η μέρα. Οπότε, επαγγέλματα όπως νηπιαγωγός και δασκάλα μπορεί να έχουν χαμηλές αποδοχές αλλά δίνουν το πλεονέκτημα των λίγων ωρών εργασίας σε όσες αποφασίσουν να συνδυάσουν εργασία και οικογένεια. Αυτό με είχε συμβουλέψει εμένα ο καθηγητής στο φροντιστήριο όταν ήμουν στην ηλικία σου αλλά δεν τον άκουσα παρόλο που τότε ήταν διετείς οι παιδαγωγικές και οι απόφοιτοι διορίζονταν εύκολα με επετηρίδα. Καλή επιτυχία σε ό,τι αποφασίσεις και να θυμάσαι ότι η υγεία είναι πολυτιμότερη από την όποια επιτυχία στις πανελλήνιες εξετάσεις! Επεξ/σία 24 Μαϊου από movingparticle
masteripper Δημοσ. 29 Μαϊου Δημοσ. 29 Μαϊου Με συγχωρείς αλλά όταν ξεκινάς και λες "άχρηστη" τότε δεν θα πας πουθενά. Το θέμα είναι να έχεις θέληση και να λες θα τα καταφέρω και θα φαω τα σίδερα για να τα καταφέρω. Ειδάλλως ίσως να πρέπει να κοιτάξεις άλλα πιο light επαγγέλματα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα