Assoula0704 Δημοσ. Πέμπτη στις 05:14 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 05:14 μμ Ρε παιδιά μήπως μπορείτε να με βοηθήσετε; Παίζει ο γιος μου στο ps5 fifa25 κ μετά από λίγη ώρα παιχνιδιού η κονσόλα κλείνει μόνη της. Πατάω το κουμπί στο τηλεχειριστήριο να ανοίξει κ δεν ανοίγει. Το βγάζω από την πρίζα το ξανά βάζω κ τότε ανοίγει κ γράφει ότι το ps5 δεν έκλεισε κανονικά. Πως γίνεται ενώ είναι καθαρό από σκόνες ενημερωμένο λογισμικό έχει επίσης, το παιχνίδι ενημερωμένο επίσης. Κ δεν το έχω σε κλειστό χώρο. Παίρνει αέρα από όλες τις μεριές. Το έχει πάθει κάποιος άλλος;
d_gkal Δημοσ. Πέμπτη στις 05:45 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 05:45 μμ Άλλο καλώδιο δοκίμασες; Σε άλλη πρίζα ίσως;
vorlon68 Δημοσ. Πέμπτη στις 05:56 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 05:56 μμ (επεξεργασμένο) Το εκανε και σε μενα πριν καποιο καιρο. Αλλαξα το καλωδιο του ρευματος και εβγαλα το PS5 λιγο ποιο εξω και να μην ειναι πισω απο την TV. Απ' οτι καταλαβα ανεβαζε θερμοκρασια το τροφοδοτικο και εκλεινε. Απο τοτε δεν μου το εχει ξανακανει. Το εκανε μονο σε PS5 games, σε PS4 που ειναι στο ιδιο δισκο δεν ειχε προβλημα Επεξ/σία Παρασκευή στις 02:09 πμ από vorlon68 1
Assoula0704 Δημοσ. Πέμπτη στις 06:11 μμ Μέλος Δημοσ. Πέμπτη στις 06:11 μμ Η αλήθεια είναι πως δεν το έβαλα σε άλλη πρίζα. Δηλ παίζει να φταίει αυτό; Τόσο καιρό εκεί το είχα δεν είχε θέμα. Το έχω σε ένα πολύμπριζο μαζί με την τηλ κ το Cosmote tv.
vorlon68 Δημοσ. Πέμπτη στις 06:54 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 06:54 μμ 43 λεπτά πριν, Assoula0704 είπε Η αλήθεια είναι πως δεν το έβαλα σε άλλη πρίζα. Δηλ παίζει να φταίει αυτό; Τόσο καιρό εκεί το είχα δεν είχε θέμα. Το έχω σε ένα πολύμπριζο μαζί με την τηλ κ το Cosmote tv. Εβαλα αλλο καλωδιο που συνδεει το PS5 με το πολυμπριζο
mikele13- Δημοσ. Πέμπτη στις 08:31 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 08:31 μμ (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, Assoula0704 είπε Η αλήθεια είναι πως δεν το έβαλα σε άλλη πρίζα. Δηλ παίζει να φταίει αυτό; Τόσο καιρό εκεί το είχα δεν είχε θέμα. Το έχω σε ένα πολύμπριζο μαζί με την τηλ κ το Cosmote tv. Το έκανε και σε μένα Άλλαξα το καλώδιο ρεύματος και από τότε δεν το ξαναπαρουσιασε. Δοκίμασε το. Επεξ/σία Πέμπτη στις 08:31 μμ από mikele13- 1
Assoula0704 Δημοσ. Πέμπτη στις 09:08 μμ Μέλος Δημοσ. Πέμπτη στις 09:08 μμ Σας ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις
StamTheMan Δημοσ. Πέμπτη στις 10:20 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 10:20 μμ 5 ώρες πριν, Assoula0704 είπε Πως γίνεται ενώ είναι καθαρό από σκόνες ενημερωμένο λογισμικό έχει επίσης, το παιχνίδι ενημερωμένο επίσης. Κ δεν το έχω σε κλειστό χώρο. Παίρνει αέρα από όλες τις μεριές. Το έχει πάθει κάποιος άλλος; ολα αυτα δεν εχουν καμια σχεση,ειδικα αν ειναι απο υπερθερμανση. Ποσο καιρο το εχεις; 2 ώρες πριν, mikele13- είπε Άλλαξα το καλώδιο ρεύματος και από τότε δεν το ξαναπαρουσιασε. Μηπως του αλλαξες και θεση; Δεν εχει λογικη αυτο.
vorlon68 Δημοσ. Πέμπτη στις 11:48 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 11:48 μμ 1 ώρα πριν, StamTheMan είπε Δεν εχει λογικη αυτο. Και όμως εχει. Το ιδιο έκανα και εγω και μετα δεν ειχα πρόβλημα.
StamTheMan Δημοσ. Παρασκευή στις 02:31 πμ Δημοσ. Παρασκευή στις 02:31 πμ 2 ώρες πριν, vorlon68 είπε Και όμως εχει. Το ιδιο έκανα και εγω και μετα δεν ειχα πρόβλημα. Οχι,δεν εκανες το ιδιο. Αλλαξες το καλωδιο και αλλαξες και θεση στην κονσολα,που 99% αυτο ηταν το προβλημα. 1
vorlon68 Δημοσ. Παρασκευή στις 02:41 πμ Δημοσ. Παρασκευή στις 02:41 πμ 9 λεπτά πριν, StamTheMan είπε Οχι,δεν εκανες το ιδιο. Αλλαξες το καλωδιο και αλλαξες και θεση στην κονσολα,που 99% αυτο ηταν το προβλημα. Στην καινουργια θεση με το παλιο καλωδιο εκλεινε και πάλι.
StamTheMan Δημοσ. Παρασκευή στις 02:56 πμ Δημοσ. Παρασκευή στις 02:56 πμ 13 λεπτά πριν, vorlon68 είπε Στην καινουργια θεση με το παλιο καλωδιο εκλεινε και πάλι. Κατι αλλο εχει αλλαξει,που μπορει να εγινε ασυνειδητα. Μη μου λες οτι εχει λογικη ,να χαρεις. Δεν εχει . 1
Mr_Terror Δημοσ. Παρασκευή στις 09:02 πμ Δημοσ. Παρασκευή στις 09:02 πμ Ριξε μια ματια και στον ανεμιστηρα.Βγαζεις το καπακι απο πανω και εχεις προσβαση στον ανεμιστηρα.Δεν χανεις εγγυηση μην φοβασαι.Αν εχει πιασει χνούδια με ενα πινελακι τα καθαριζεις.
mikele13- Δημοσ. Παρασκευή στις 10:36 πμ Δημοσ. Παρασκευή στις 10:36 πμ 12 ώρες πριν, StamTheMan είπε ολα αυτα δεν εχουν καμια σχεση,ειδικα αν ειναι απο υπερθερμανση. Ποσο καιρο το εχεις; Μηπως του αλλαξες και θεση; Δεν εχει λογικη αυτο. Όχι το έχω πάντα εκεί που είναι από τότε που το πήρα. Στο ξαφνικό έσβηνε και χέστηκα πάνω μου και λέω ωραία το κλαίμε. Λέω κάτσε να αλλάξω το καλώδιο ρεύματος γιατί έχω κάμποσα και από τότε που άλλαξα δεν μου το έχει παρουσιάσει ποτέ ξανά.
StamTheMan Δημοσ. Παρασκευή στις 11:32 πμ Δημοσ. Παρασκευή στις 11:32 πμ 51 λεπτά πριν, mikele13- είπε Στο ξαφνικό έσβηνε και χέστηκα πάνω μου και λέω ωραία το κλαίμε. Εσυ ειδικα καταλαβαινεις γιατι μου φαινεται παραλογο ολο αυτο,ετσι; Μπορω να σκεφτω 10 λογους,το καλωδιο δεν ειναι ενας απο αυτους. Μπορει να την ακουσε απο το κλιματιστικο,μπορει να το ειχε ορθιο και να το εβαλε οριζοντια,μπορει να ειχε ανεβει η θερμοκρασια γενικα,μπορει πολλα. Να φταιει το συγκεκριμενο καλωδιο ομως,20 χρονια κανω επισκευες,δεν εχει γινει ποτε αυτο. Εκτος και αν ηταν καμια παρτιδα με ελαττωματικα καλωδια του 5,τι να πω; 99% οταν γινεται κατι τετοιο ,θελει αλλαγη το liquid metal,οχι..οι κουρτινες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα