Superuser Δημοσ. 9 Μαϊου Δημοσ. 9 Μαϊου 2 ώρες πριν, georgiosmag είπε Μιας και θέλεις συζήτηση θα σου πω ότι αυτό με την μπαταρία και το fingerprint ήταν το κύριο πρόβλημα με την ενημέρωση της Samsung και για αυτό την έκοψε γρήγορα. Η τελική που έβγαλε μερικές μέρες πριν δεν υπάρχει αυτό το πρόβλημα. Έχεις το κινητό η τσάμπα χάνουμε τον χρόνο μας? Προφανώς και δεν έχει το κινητό 1 1
filip123go Δημοσ. 9 Μαϊου Δημοσ. 9 Μαϊου 4 hours ago, georgiosmag said: Μιας και θέλεις συζήτηση θα σου πω ότι αυτό με την μπαταρία και το fingerprint ήταν το κύριο πρόβλημα με την ενημέρωση της Samsung και για αυτό την έκοψε γρήγορα. Η τελική που έβγαλε μερικές μέρες πριν δεν υπάρχει αυτό το πρόβλημα. Έχεις το κινητό η τσάμπα χάνουμε τον χρόνο μας? Spoiler Εγώ που όντως το έχω πάντως, δεν μου έχει βγάλει ακόμα μνμ για ενημέρωση. Με την 6.1 είναι. On topic, ok, καλό και το λεπτό κινητό. Τώρα μπορεί να βγάλει και ένα λίγο πιο χοντρό με λίγο καλύτερη μπαταρία;; Νομίζω πολλοί θα το εκτιμούσαν...
georgiosmag Δημοσ. 9 Μαϊου Δημοσ. 9 Μαϊου 40 λεπτά πριν, filip123go είπε Απόκρυψη περιεχομένων Εγώ που όντως το έχω πάντως, δεν μου έχει βγάλει ακόμα μνμ για ενημέρωση. Με την 6.1 είναι. On topic, ok, καλό και το λεπτό κινητό. Τώρα μπορεί να βγάλει και ένα λίγο πιο χοντρό με λίγο καλύτερη μπαταρία;; Νομίζω πολλοί θα το εκτιμούσαν... Το s25 ultra ας πούμε? Λέω εγώ τώρα 1
alexzzz Δημοσ. 10 Μαϊου Δημοσ. 10 Μαϊου Στο θέμα "το κάνει η apple το αντιγράφουν οι άλλοι" να πω ότι χαίρομαι που κανείς μέχρι τώρα δεν αντιγράφει το γελοίο camera button που έχουν τα 16άρια. Παίζει να το χρησιμοποίησα 1 φορά σε πραγματική χρήση και όχι δοκιμές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα