d4mage Δημοσ. 9 Μαϊου Δημοσ. 9 Μαϊου 13 ώρες πριν, alexzzz είπε Γενικά χεσ#@%3 αλλά πρώτα η Samsung ανακοίνωσε λεπτό flagship και μετά η apple. Το έδειξαν κιόλας κάποια στιγμή και πήρε παράταση. Επίσης βλέπω να ακούγονται τα ίδια τώρα που η apple θα βγάλει foldable Βρήκες μέρος να το πεις κι εσύ... Για αυτό δεν πρόκειται να δεις ουσιαστική διαφορά σε κάθε νέο μοντέλο κινητού οποιασδήποτε μάρκας. Σκοτώνεται ο κόσμος για το πια βγάζει πρώτη το fold, το slim, το τάδε χρώμα και πουλάνε με το σταγονόμετρο την όποια αναβάθμηση. BTW iPhone 16 έχω και πριν είχα το 11 δεν θα πω ότι δεν ήταν αναβάθμιση άσχετα με το αν έκανα το ίδιο τις δουλειές μου 5 χρόνια παλαιότερο κινητό. Αντικειμενικά όμως από το 13 και μετά ούτε λόγος να αναβαθμίσει κάποιος και το ίδιο ισχύει και στα Galaxy. Για την μπαταρία το πήρα περισσότερο και δεν έμεινα και πολύ ευχαριστημένος και αφού με αποφορολόγηση έβγαινε στα 80,00€ η διαφορά από το 15 λέω ας το πάρω κάθε 5 χρόνια αλλάζω κινητό. Είχα στο καλάθι το 14άρι και με την προσφορά που έτρεχε πριν μερικέ εβδομάδες στο iStorm έβγαινε με απαλλαγή 515,00€, ούτε λόγος όταν στην Black Friday είχανε με απαλλαγή 403,00€ το 13άρι που είναι ολόιδιο σε μπαταρία, σε επεξεργαστή στα πάντα όλα με το 14. Ο κόσμος δεν τα βλέπει αυτά, ψωνίζει ασύστολα.
mdkamael Δημοσ. 9 Μαϊου Δημοσ. 9 Μαϊου (επεξεργασμένο) 7 ώρες πριν, b-boy_steve είπε Τι έπαθε το s24u με το one ui 7 και έγινε πατάτα??? Η μπαταρια και το fingerprint εχουν βγει οφφ, χωρια που απλα ανεβαζει θεμροκρασιες οταν ανοιγεις απλα μια κληση... ουτε cache clearance ουτε clean install δεν το στρωσανε... μονο downgrade στο one ui 6.1 μενει πλεον... κ αυτα μετα το δηθεν patch που θ εστρωνε τα κακως κειμενα του αρχικου 7.0 release... 5 ώρες πριν, georgiosmag είπε Πετάνε τη βλακεία και εξαφανίζονται... ούτε αυτός ξέρει τι εννοεί... ο,τι πεις φιλε μου... αφου τα ξερεις καλυτερα... Επεξ/σία 9 Μαϊου από mdkamael
georgiosmag Δημοσ. 9 Μαϊου Δημοσ. 9 Μαϊου 2 λεπτά πριν, mdkamael είπε Η μπαταρια και το fingerprint εχουν βγει οφφ... ουτε cache clearance ουτε clean install δεν το στρωσανε... μονο downgrade στο one ui 6.1 μενει πλεον... κ αυτα μετα το δηθεν patch που θ εστρωνε τα κακως κειμενα του αρχικου 7.0 release... ο,τι πεις φιλε μου... αφου τα ξερεις καλυτερα... Μιας και θέλεις συζήτηση θα σου πω ότι αυτό με την μπαταρία και το fingerprint ήταν το κύριο πρόβλημα με την ενημέρωση της Samsung και για αυτό την έκοψε γρήγορα. Η τελική που έβγαλε μερικές μέρες πριν δεν υπάρχει αυτό το πρόβλημα. Έχεις το κινητό η τσάμπα χάνουμε τον χρόνο μας? 1
karamazov_th Δημοσ. 9 Μαϊου Δημοσ. 9 Μαϊου Μην ανακοινώσει καμια μλκια η Apple και μείνει πίσω η Samsung... 1
mdkamael Δημοσ. 9 Μαϊου Δημοσ. 9 Μαϊου 3 λεπτά πριν, georgiosmag είπε Μιας και θέλεις συζήτηση θα σου πω ότι αυτό με την μπαταρία και το fingerprint ήταν το κύριο πρόβλημα με την ενημέρωση της Samsung και για αυτό την έκοψε γρήγορα. Η τελική που έβγαλε μερικές μέρες πριν δεν υπάρχει αυτό το πρόβλημα. Έχεις το κινητό η τσάμπα χάνουμε τον χρόνο μας? Προφανως και οχι, στην πραγματικοτητα ειναι ενα Nokia 3210... απλα εικαζομαι πραγματα και αραδειαζω αυθαιρετα σχολια σε ενα τυχαρπαστο νημα που απλα βρεθηκε μπροστα μου. Συν τοις αλλοις ουτε ανθρωπος ειμαι, αλλα ΑΙ. Οπως ειπα κ πριν, αφου τα ξερεις καλυτερα και επιμενεις στη ψευδαισθηση σου, ετσι θα ειναι... θα σου πω εγω οχι?! 2
georgiosmag Δημοσ. 9 Μαϊου Δημοσ. 9 Μαϊου 10 λεπτά πριν, mdkamael είπε Προφανως και οχι, στην πραγματικοτητα ειναι ενα Nokia 3210... απλα εικαζομαι πραγματα και αραδειαζω αυθαιρετα σχολια σε ενα τυχαρπαστο νημα που απλα βρεθηκε μπροστα μου. Συν τοις αλλοις ουτε ανθρωπος ειμαι, αλλα ΑΙ. Οπως ειπα κ πριν, αφου τα ξερεις καλυτερα και επιμενεις στη ψευδαισθηση σου, ετσι θα ειναι... θα σου πω εγω οχι?! Τόση εξυπνάδα και ειρωνία αποκλείεται να είσαι ΑΙ χαχαχαχα
Huruduru Δημοσ. 9 Μαϊου Δημοσ. 9 Μαϊου Ότι παπάρα ακουστεί ότι θα κάνει η Apple ή τελικά κάνει η Apple, τρέχουν οι υπόλοιποι να προλάβουν να το κάνουν και αυτοί μην χάσουν την πρωτιά. Τα καλά δεν λένε να τα αντιγράψουν (Βλέπε μαγνήτες για αξεσουάρ και ασύρματη φόρτιση Qi2). Αν αφαιρέσει η Apple ακόμα και την θύρα φόρτισης θα τρέξουν οι υπόλοιποι να κάνουν τα ίδια. 1
JcD Δημοσ. 9 Μαϊου Δημοσ. 9 Μαϊου Τα έχουμε πει πολλάκις, με τέτοιες μπαταρίες δεν πας πουθενά. Οι ταλαιπωροι που θα το πάρουν θα φορτίζουν τρεις φορές τη μέρα!
b-boy_steve Δημοσ. 9 Μαϊου Δημοσ. 9 Μαϊου 1 hour ago, georgiosmag said: Μιας και θέλεις συζήτηση θα σου πω ότι αυτό με την μπαταρία και το fingerprint ήταν το κύριο πρόβλημα με την ενημέρωση της Samsung και για αυτό την έκοψε γρήγορα. Η τελική που έβγαλε μερικές μέρες πριν δεν υπάρχει αυτό το πρόβλημα. Έχεις το κινητό η τσάμπα χάνουμε τον χρόνο μας? Απλά το googlare και έβγαλε το συμπέρασμα! Βλέπεις εσύ να εχει το κινητό με την απάντηση που έδωσε? 😆 Το one ui 7 παει τρένο, είναι εντελώς smooth και η μπαταρία μου κρατάει 15 λεπτά παραπάνω σε screen in time!!! 52 minutes ago, JcD said: Τα έχουμε πει πολλάκις, με τέτοιες μπαταρίες δεν πας πουθενά. Οι ταλαιπωροι που θα το πάρουν θα φορτίζουν τρεις φορές τη μέρα! Δύσκολο! Έτσι έλεγα και για τα base model και από προχθές έκανα βασικό μου τηλέφωνο το μικρούλι s24! Έχω εκπλαγεί και από τις επιδόσεις και από την μπαταρία!!! Δεν το περίμενα να μου βγάζει ημέρα, ενώ είχα τον exynos για "σκουπιδι" δεν παρατήρησα διαφορά σε κάτι δίπλα στο s24 ultra!!! 1 hour ago, mdkamael said: Η μπαταρια και το fingerprint εχουν βγει οφφ, χωρια που απλα ανεβαζει θεμροκρασιες οταν ανοιγεις απλα μια κληση... ουτε cache clearance ουτε clean install δεν το στρωσανε... μονο downgrade στο one ui 6.1 μενει πλεον... κ αυτα μετα το δηθεν patch που θ εστρωνε τα κακως κειμενα του αρχικου 7.0 release... ο,τι πεις φιλε μου... αφου τα ξερεις καλυτερα... Τι κανει λέει??? Η μπαταρία κρατάει ένα τσακ παραπάνω, το fingerprint λειτουργεί αψεγαδιαστα, άνοδο στην θερμοκρασία δεν υπάρχει καμία, ούτε στο ultra, ούτε στο base model με τον exynos, ενώ το τηλέφωνο τρέχει τόσο smooth και ανάλαφρα που νομίζεις ότι το ios σέρνεται.. 😈😈
JcD Δημοσ. 9 Μαϊου Δημοσ. 9 Μαϊου 21 minutes ago, b-boy_steve said: Απλά το googlare και έβγαλε το συμπέρασμα! Βλέπεις εσύ να εχει το κινητό με την απάντηση που έδωσε? 😆 Το one ui 7 παει τρένο, είναι εντελώς smooth και η μπαταρία μου κρατάει 15 λεπτά παραπάνω σε screen in time!!! Δύσκολο! Έτσι έλεγα και για τα base model και από προχθές έκανα βασικό μου τηλέφωνο το μικρούλι s24! Έχω εκπλαγεί και από τις επιδόσεις και από την μπαταρία!!! Δεν το περίμενα να μου βγάζει ημέρα, ενώ είχα τον exynos για "σκουπιδι" δεν παρατήρησα διαφορά σε κάτι δίπλα στο s24 ultra!!! Τι κανει λέει??? Η μπαταρία κρατάει ένα τσακ παραπάνω, το fingerprint λειτουργεί αψεγαδιαστα, άνοδο στην θερμοκρασία δεν υπάρχει καμία, ούτε στο ultra, ούτε στο base model με τον exynos, ενώ το τηλέφωνο τρέχει τόσο smooth και ανάλαφρα που νομίζεις ότι το ios σέρνεται.. 😈😈 Ρεσυ έχω το s20fe με 4500 καινούργια μπαταρία από Samsung αλλαγή. Δεν βγάζει μέρα! Και μιλάμε ότι δουλεύει σε χαμηλή ανάλυση δεν δουλεύει στην ανάλυση οθόνης του s24! Snap 865.
b-boy_steve Δημοσ. 9 Μαϊου Δημοσ. 9 Μαϊου 1 minute ago, JcD said: Ρεσυ έχω το s20fe με 4500 καινούργια μπαταρία από Samsung αλλαγή. Δεν βγάζει μέρα! Και μιλάμε ότι δουλεύει σε χαμηλή ανάλυση δεν δουλεύει στην ανάλυση οθόνης του s24! Snap 865. Χμμμ λογικό μου φαίνεται. Σκέψου στο s22 ultra κράταγε λιγότερο ή μπαταρία απ ότι στο s24 base!!! Φαντάζομαι με ακόμα παλιότερο chip θα ναι ακόμα χειρότερα τα πράγματα... Πως τρέχει το one ui 7 στο s20fe? 16 minutes ago, JcD said: Ρεσυ έχω το s20fe με 4500 καινούργια μπαταρία από Samsung αλλαγή. Δεν βγάζει μέρα! Και μιλάμε ότι δουλεύει σε χαμηλή ανάλυση δεν δουλεύει στην ανάλυση οθόνης του s24! Snap 865. Βασικά δεν έχει πάρει ούτε το one ui 6??? Η λάθος καταλαβα?
JcD Δημοσ. 9 Μαϊου Δημοσ. 9 Μαϊου 38 minutes ago, b-boy_steve said: Χμμμ λογικό μου φαίνεται. Σκέψου στο s22 ultra κράταγε λιγότερο ή μπαταρία απ ότι στο s24 base!!! Φαντάζομαι με ακόμα παλιότερο chip θα ναι ακόμα χειρότερα τα πράγματα... Πως τρέχει το one ui 7 στο s20fe? Βασικά δεν έχει πάρει ούτε το one ui 6??? Η λάθος καταλαβα? Ασε ρε με τους φαφαρες, δίνουν τα τελευταία ui στην σειρά Α με επεξεργαστές χαμηλότερης ισχύος του 865 και σε εμάς δίνουν security updates μόνο. Στα κεντρικά της Samsung γελούσαν όταν τους είπα ότι θέλω να αλλάξω μπαταρία, είναι λέει παλιό τηλέφωνο, να δούμε αν έχουμε 🤦 1
magicnumbers Δημοσ. 9 Μαϊου Δημοσ. 9 Μαϊου Να βγάλει συσκευή με οθόνη flexible που δε θα λυγίζει ώστε ναναι λεπτή κ να πέσει εύκολα στα 3-4 χλστα όπως οι Κινέζοι στο mate xt.
b-boy_steve Δημοσ. 9 Μαϊου Δημοσ. 9 Μαϊου 9 minutes ago, JcD said: Ασε ρε με τους φαφαρες, δίνουν τα τελευταία ui στην σειρά Α με επεξεργαστές χαμηλότερης ισχύος του 865 και σε εμάς δίνουν security updates μόνο. Στα κεντρικά της Samsung γελούσαν όταν τους είπα ότι θέλω να αλλάξω μπαταρία, είναι λέει παλιό τηλέφωνο, να δούμε αν έχουμε 🤦 Ναι εδώ δεν έχεις άδικο!!! Το s20fe μπορεί άνετα να τρέξει one ui 7... Ευτυχώς αυτό άλλαξε με τη σειρά s24 που δίνει 7 χρόνια μεγάλων αναβαθμίσεων!!! (Γ αυτό πριν από το s23 ultra ήμουν αιφονακιας. Το s23 ultra δεν θα πάρει βέβαια 7 χρόνια αναβαθμίσεων αλλά με έκανε να δώσω το 14 pro max θυμάμαι) 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα