alan boy Δημοσ. 9 Μαϊου Δημοσ. 9 Μαϊου (επεξεργασμένο) Καλησπέρα Θα πάω τον Ιούνιο για 7 μέρες στην Αλβανία. Ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος για να έχω ίντερνετ στο τηλέφωνο; Η συσκευή μου δεν παίρνει esim Έχω συμβόλαιο Vodafone και απ ότι διάβασα η Vodafone θέλει 7,90 τη μέρα για να έχω παροχές. Μήπως η καλύτερη λύση είναι να αγοράσω κάποια τοπική καρτοκινητή; Υπάρχει περίπτωση να βρω να Ελλάδα τέτοια sim; Ευχαριστώ Επεξ/σία 9 Μαϊου από alan boy
kostasbm Δημοσ. 9 Μαϊου Δημοσ. 9 Μαϊου 7 hours ago, alan boy said: Καλησπέρα Θα πάω τον Ιούνιο για 7 μέρες στην Αλβανία. Ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος για να έχω ίντερνετ στο τηλέφωνο; Η συσκευή μου δεν παίρνει esim Έχω συμβόλαιο Vodafone και απ ότι διάβασα η Vodafone θέλει 7,90 τη μέρα για να έχω παροχές. Μήπως η καλύτερη λύση είναι να αγοράσω κάποια τοπική καρτοκινητή; Υπάρχει περίπτωση να βρω να Ελλάδα τέτοια sim; Ευχαριστώ εκτός ΕΕ και τρίτες χώρες αγοράζεις μια τοπική κάρτα..... 1
alan boy Δημοσ. 9 Μαϊου Μέλος Δημοσ. 9 Μαϊου Μαλιστα Άρα το τηλέφωνο μου το ελληνικό καλύτερα να το έχω κλειστό; Γιατί αν με παίρνουν τηλέφωνο από Ελλαδα θα με χρεώνει;
gorge18 Δημοσ. 9 Μαϊου Δημοσ. 9 Μαϊου 4 ώρες πριν, alan boy είπε Μαλιστα Άρα το τηλέφωνο μου το ελληνικό καλύτερα να το έχω κλειστό; Γιατί αν με παίρνουν τηλέφωνο από Ελλαδα θα με χρεώνει; https://assets.ctfassets.net/b79acpktwvj7/PfSa3QVNKCHwwLh7QjtpY/c6ad3258d7d243ee2187e4618a822b1b/timokatalogos-roaming-vodafone-postpay_Oct2024.pdf 1
lector Δημοσ. 12 Μαϊου Δημοσ. 12 Μαϊου Στις 9/5/2025 στις 11:26 ΠΜ, alan boy είπε Μαλιστα Άρα το τηλέφωνο μου το ελληνικό καλύτερα να το έχω κλειστό; Γιατί αν με παίρνουν τηλέφωνο από Ελλαδα θα με χρεώνει; Αν δεν ανοιξει η κληση, δε χρεωνεσαι. Αστο ανοιχτο, και αν σε καλεσει καποιος μην το σηκωσεις και κατοπιν επικοινωνησε μαζι του μεσω της τοπικης συνδεσης (πχ viber). 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα