Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα σας,

26/4 τοποθετώ παραγγελία σε ηλεκτρονικό κατάστημα μέσω του Skroutz με επιλογή παραλαβής από το κατάστημα, με σκοπό να παραλάβω την ίδια μέρα  (το Skroutz αναφέρει ότι έρχεται ενημέρωση εντός 2 ωρών).

Δεν έλαβα ενημέρωση την ίδια μέρα και με το πέρας του ωραρίου καθώς ήταν Σάββατο, στέλνω email στην εξυπηρέτηση με σκοπό την αλλαγή του τόπου παράδοσης, ώστε να γίνει στον χώρο μου.

Δεν έλαβα κάποια απάντηση και στις 30.04 έστειλα υπενθύμιση. 

Στις 02.05 λαμβάνω ενημέρωση από την εξυπηρέτηση ότι έστειλαν το υλικό από άλλο κατάστημα και ότι θα παραλάμβανα το Σάββατο 03.05.

Κανονίζω το πρόγραμμα μου και κάθομαι στο σπίτι για να παραλάβω. Λαμβάνω στις 03.05 14:51, μήνυμα ότι θα παραλάβω την ίδια μέρα μεταξύ 16:09-18:09.

Στις 16:23 λαμβάνω ειδοποίηση ότι δεν θα γίνει τελικά η παράδοση την ίδια μέρα.

Στις 05.05, ενημερώνομαι ότι θα γίνει η παράδοση την ίδια μέρα. Ενημερώνω ότι θα βρίσκομαι εκτός και επιλέγω τοποθέτηση σε Skroutz point.

Στις 06.05 λαμβάνω ενημέρωση ότι δεν χωράει στο Skroutz point και ότι θα γίνει επαναδρομολόγηση στις 07.05 για το σπίτι.

Κανονίζω το πρόγραμμα ώστε να βρίσκομαι στο σπίτι, ωστόσο πάλι δεν εμφανίστηκε κανένας.

Στο ενδιάμεσο στις 06.05 ακυρώνεται η αρχική παραγγελία και το ποσό που είχα πληρώσει επιστρέφει στο skroutz wallet μέσω του οποίου είχε γίνει η πληρωμή.

Στην εφαρμογή εντωμεταξύ αναφέρει ακόμα ότι θα γίνει προσπάθεια παράδοσης, χωρίς να ισχύει προφανώς.

Μετά από όλα αυτά λοιπόν, επικοινωνώ εκ νέου με την εξυπηρέτηση, οι οποίοι μου ζήτησαν συγνώμη για τη ταλαιπωρία και μου πρότειναν κουπόνι 20 ευρώ.

Σε απάντηση μου ότι δεν με καλύπτει μου έκαναν το κουπόνι 40 ευρώ.

Ωστόσο, το προϊόν από 220 που έκανε πλέον κάνει 290, οπότε και τους απαντάω ότι δεν με ενδιαφέρει το κουπόνι, εγώ θέλω απλά τη παραγγελία μου.

Μου απάντησαν, ότι υπάρχει διαθέσιμο το προιον και πιο φθηνό στα 235, με παράδοση βέβαια 30 μέρες.

Οπότε αυτή τη στιγμή, και δεν έλαβα το προϊόν, και έχασα 2 μέρες από τη ζωή μου να περιμένω χωρίς νόημα και έχω 220 ευρώ στο skroutz wallet δεσμευμένα, καθώς ο μόνος λόγος που τα κατέθεσα ήταν για αυτή τη παραγγελία.

Καμία ιδέα; Έχει νόημα να κάνω καταγγελία;

Επεξ/σία από michkal91
Δημοσ.

Εχει νοημα να κανεις καταγγελια, αλλα οχι απαραιτητα για να κερδισεις κατι αμεσα, το λεω κυριως για την εννοια οτι, αν αρχισουν και συσσωρευονται καταγγελιες, ισως να μαζευτει λιγο το τερας που εχει ξεσαλωσει.

Η απορια μου ομως ειναι η εξης, λες για απευθειας παραλαβη απο φυσικο καταστημα, και μαλιστα αυθημερον. Για ποιο λογο επελεξες να πας μεσω λαμιας (σκρουτζ) και δεν επικοινωνησες απλα με το καταστημα να πας απο εκει να παρεις το προϊον σου;

Και αλλη μια απορια, κυριως απο περιεργεια, τι προϊον ειναι αυτο που ανεβηκε 70 ευρω σε 10 μερες;

Δημοσ.

Μα αυτό. Πλέον δεν αποσκοπω σε κέρδος, εξάλλου το πήραμε μέσω Amazon στα ίδια λεφτά. Το θέμα είναι το γαμωτο και η χάλια εξυπηρέτηση.

Μια μηχανή της ninja είναι. Ο λόγος που δεν το πήραμε μέσα από το κατάστημα ήταν γιατί προτιμούσα την υποστήριξη του σκρουτζ καθώς καλώς ή κακώς έχουμε δει πολλά από τα "σκρουτζομαγαζα".

Δημοσ.

Καλά κάνεις και κρατάς πισινή για τα λεγόμενα "σκρουτζομαγαζα" αλλά το θέμα εδώ γιατί και εγώ την ίδια απορία είχα, θα έκανες παραλαβή από το κατάστημα οπότε θα έκαενες ένα τηλέφωνο και αν σου λέγανε ότι το είχαν τότε απλά θα πήγαινες να το πάρεις, αν σου έλεγα ότι δεν το έχουν τότε θα ήταν ακόμα ένα μαγαζί με λάθος διαθεσιμότητα αλλά θα είχες τελείωσει σε 1 λεπτό.

Επειδή μου κάνουν παραγγελίες και εμένα με παραλαβή από το κατάστημα και απορώ, το μόνο που μπορώ να δεχθώ και το καταλαβαίνω είναι στον τρόπο πληρωμής πχ δόσεις που δίνει ο Skroutz ή καμία επιβράβευση που μπορεί να παίρνει ο πελάτης από το Skroutz.

Τους παραδέχομαι πάντως με τα κουπούνια χεχε και καλά τους έκανες.

Δημοσ.

Μιλάω κυρίως για το θέμα εγγύησης παιδιά. Αύριο μπορεί το κατάστημα να κλείσει. Καλώς ή κακώς αυτός ήταν ο λόγος 

Δημοσ.
Στις 10/5/2025 στις 11:17 ΜΜ, michkal91 είπε

Ο λόγος που δεν το πήραμε μέσα από το κατάστημα ήταν γιατί προτιμούσα την υποστήριξη του σκρουτζ

Καλο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...