vaggos88 Δημοσ. 9 Μαϊου Δημοσ. 9 Μαϊου (επεξεργασμένο) https://www.fanatical.com/en/game/asterix-obelix-xxl-romastered Επεξ/σία 10 Μαϊου από vaggos88 11 10
djcat Δημοσ. 9 Μαϊου Δημοσ. 9 Μαϊου εχει αυτή την προϋπόθεση (must have at least one previous Fanatical purchase). 1
Moderators stormrain Δημοσ. 9 Μαϊου Moderators Δημοσ. 9 Μαϊου To κακο ειναι πως ειναι για Unlimited λογαριασμους στο Steam. Εμενα δεν μου το πηρε για αυτον τον λογο. 1
eko13 Δημοσ. 10 Μαϊου Δημοσ. 10 Μαϊου 12 ώρες πριν, stormrain είπε To κακο ειναι πως ειναι για Unlimited λογαριασμους στο Steam. Εμενα δεν μου το πηρε για αυτον τον λογο. Απο οτι καταλαβαινω για να ειναι unlimited πρεπει να ειχες ψωνισει 5 ευρω στο παρελθον στο λογαριασμο. Δεν ειναι κατι τραγικο. Χωρις να ειμαι κανας ιδιαιτερος gamer μου το περασε. 1
Moderators stormrain Δημοσ. 10 Μαϊου Moderators Δημοσ. 10 Μαϊου 12 λεπτά πριν, eko13 είπε Απο οτι καταλαβαινω για να ειναι unlimited πρεπει να ειχες ψωνισει 5 ευρω στο παρελθον στο λογαριασμο. Δεν ειναι κατι τραγικο. Χωρις να ειμαι κανας ιδιαιτερος gamer μου το περασε. Οχι, τουναντίον, καθόλου τραγικό, απλως εγω έτυχε να μην εχω αγορές και το διευκρινίζω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα