vaggos88 Δημοσ. χθες στις 06:56 μμ Δημοσ. χθες στις 06:56 μμ https://www.fanatical.com/en/game/asterix-obelix-xxl-romastered 11 9
djcat Δημοσ. χθες στις 07:26 μμ Δημοσ. χθες στις 07:26 μμ εχει αυτή την προϋπόθεση (must have at least one previous Fanatical purchase). 1
Moderators stormrain Δημοσ. πριν από 22 ώρες Moderators Δημοσ. πριν από 22 ώρες To κακο ειναι πως ειναι για Unlimited λογαριασμους στο Steam. Εμενα δεν μου το πηρε για αυτον τον λογο. 1
jerry banana Δημοσ. πριν από 13 ώρες Δημοσ. πριν από 13 ώρες Ότι πρέπει καθώς βγηκε και η σειρά στο netflix
eko13 Δημοσ. πριν από 10 ώρες Δημοσ. πριν από 10 ώρες 12 ώρες πριν, stormrain είπε To κακο ειναι πως ειναι για Unlimited λογαριασμους στο Steam. Εμενα δεν μου το πηρε για αυτον τον λογο. Απο οτι καταλαβαινω για να ειναι unlimited πρεπει να ειχες ψωνισει 5 ευρω στο παρελθον στο λογαριασμο. Δεν ειναι κατι τραγικο. Χωρις να ειμαι κανας ιδιαιτερος gamer μου το περασε. 1
Moderators stormrain Δημοσ. πριν από 10 ώρες Moderators Δημοσ. πριν από 10 ώρες 12 λεπτά πριν, eko13 είπε Απο οτι καταλαβαινω για να ειναι unlimited πρεπει να ειχες ψωνισει 5 ευρω στο παρελθον στο λογαριασμο. Δεν ειναι κατι τραγικο. Χωρις να ειμαι κανας ιδιαιτερος gamer μου το περασε. Οχι, τουναντίον, καθόλου τραγικό, απλως εγω έτυχε να μην εχω αγορές και το διευκρινίζω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα