Προς το περιεχόμενο

Audi Q3 Sportsback 35 MHEV

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους.

Μήπως υπάρχει κάποιος κάτοχος τους συγκεκριμένου αυτοκινήτου να μας πει την κατανάλωση του lt/100km σε πόλη και σε ταξίδι?

Δημοσ.

Καλησπέρα,

Ευχαριστώ για την απάντηση. Το γνωρίζω το site, απλώς τα έχει μαζί τα κανονικά βενζίνη και τα MHEV και δεν μπορείς να βγάλεις εύκολα άκρη

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αν παίξεις με τα φίλτρα δε βοηθάει να βρεις τα mhev; Δηλαδή χρονολογία, ιπποδύναμη, keywords στο όνομα μοντέλου κλπ;

Επεξ/σία από ghostaki
Δημοσ.

Έχω το απλό q3 mhev αυτόματο και καίει περίπου 8,5 σε μεικτή χρήση στο sports mode (γιατί με τα άλλα modes είναι πολύ αργό στις εκκινήσεις από stop κλπα). 

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
5 hours ago, john1987 said:

Έχω το απλό q3 mhev αυτόματο και καίει περίπου 8,5 σε μεικτή χρήση στο sports mode (γιατί με τα άλλα modes είναι πολύ αργό στις εκκινήσεις από stop κλπα). 

Ευχαριστώ πολύ!

• Like 1
Δημοσ.
Στις 9/5/2025 στις 9:33 ΜΜ, ghostaki είπε

spritmonitor.de

Αν δεν το έχεις δει, είναι μια φανταστική πηγή για αυτό που ζητάς 

Καμία σχέση με τις συνθήκες κίνησης τις δικές μας βέβαια. Σε τέτοια αυτοκίνητα είναι πολύ πιθανό να υπάρχει απόκλιση 2-3λ/100χλμ άνετα από αυτά που βλέπεις στο spritmonitor.

Καλύτερα αναλυτικά βίντεο στο yt που ασχολούνται μόνο με κατανάλωση. Από εκεί μπορείς να δεις στιγμιαία έστω κατανάλωση σε συνθήκες που προσιδιάζουν έστω και για λίγα δευτερόλεπτα στις δικές σου συνθήκες κίνησης. 

Δημοσ.
On 11/05/2025 at 12:39, Bigi444444 said:

Καμία σχέση με τις συνθήκες κίνησης τις δικές μας βέβαια. Σε τέτοια αυτοκίνητα είναι πολύ πιθανό να υπάρχει απόκλιση 2-3λ/100χλμ άνετα από αυτά που βλέπεις στο spritmonitor.

Καλύτερα αναλυτικά βίντεο στο yt που ασχολούνται μόνο με κατανάλωση. Από εκεί μπορείς να δεις στιγμιαία έστω κατανάλωση σε συνθήκες που προσιδιάζουν έστω και για λίγα δευτερόλεπτα στις δικές σου συνθήκες κίνησης. 

Στα αυτοκίνητα που είχα (golf vii και megane 4 diesel) οι καταναλώσεις που έδειχνε το site ταιριάζαν με τις δικές μου. Εντάξει πάντα όταν το δουλεύεις μόνο πόλη τότε αυξάνεται αρκετά

Θέλω να δω αν θα την παλέψω την μετάβαση σε βενζίνη ή θα βλαστημάω την ώρα και την στιγμή που έδωσα το πετρέλαιο.

Δημοσ.
Στις 10/5/2025 στις 5:27 ΜΜ, john1987 είπε

επιβεβαιωνω γυρω στα 8 μικτο το μανιουαλ (οχι mhev-drive modes)

• Like 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, newnick είπε

Στα αυτοκίνητα που είχα (golf vii και megane 4 diesel) οι καταναλώσεις που έδειχνε το site ταιριάζαν με τις δικές μου. Εντάξει πάντα όταν το δουλεύεις μόνο πόλη τότε αυξάνεται αρκετά

Θέλω να δω αν θα την παλέψω την μετάβαση σε βενζίνη ή θα βλαστημάω την ώρα και την στιγμή που έδωσα το πετρέλαιο.

Ε πρέπει να βλέπεις χρήστες με πολλά γεμίσματα και με χρήση κατά το δυνατόν αντίστοιχη με την δική σου, εάν μπορείς να βγάλεις άκρη κιόλας από το πώς τα καταχωρούν. Το χρησιμοποιώ 15 χρόνια, αλλά πλέον μόνο για να περνάω τα δικά μου στοιχεία, εκτός πια και εάν με ενδιαφέρει κάποιο μοντέλο, για το οποίο δεν βρίσκω τίποτα εξειδικευμένο στο yt. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...