Makis38 Δημοσ. 9 Μαϊου Δημοσ. 9 Μαϊου Αν και το έχω κανά 20ήμερο, χθες ανακάλυψα ότι bluetooth δεν συνδέεται με καμμιά συσκευή Apple ή οτιδήποτε άλλο. Εντολή στο terminal sudo pkill bluetoothdτο έκανα Reset SMC το έκανα. Reset NVRAM PRAM το έκανα. Εκκίνηση σε safe mode το έκανα. Εγκατάσταση εκ νέου της Sequoia 15.4.1 το έκανα. Location, Find My κλπ τα έκανα. Συσκευές που να κάνουν παρεμβολές κλπ δεν υπάρχουν. Το iphone 16 pro max το βλέπει ως macbook air αλλά δεν μπορεί να συνδεθεί. Το air δεν βλέπει καμμία συσκευή Apple, αλλά μόνο κάτι άσχετες που περνάνε κάτω στο δρόμο. Ζήτησα support μέσω chat με αλλοδαπό και στο τέλος μου είπε να κάνω εκ νέου εγκατάσταση της sequoia το οποίο έκανα όπως είπα. Αύριο θα μιλήσω με τους δικούς μας στο support τηλεφωνικά γιατί 1700 το κλείνουν το μαγαζί. Άλλος λογαριασμός Apple δεν υπάρχει για να κάνω δοκιμή όπως επίσης προτάθηκε. Καμμία ιδέα;
tsoukalasKaminia Δημοσ. 9 Μαϊου Δημοσ. 9 Μαϊου 20 λεπτά πριν, Makis38 είπε Αν και το έχω κανά 20ήμερο, χθες ανακάλυψα ότι bluetooth δεν συνδέεται με καμμιά συσκευή Apple ή οτιδήποτε άλλο. Εντολή στο terminal sudo pkill bluetoothdτο έκανα Reset SMC το έκανα. Reset NVRAM PRAM το έκανα. Εκκίνηση σε safe mode το έκανα. Εγκατάσταση εκ νέου της Sequoia 15.4.1 το έκανα. Location, Find My κλπ τα έκανα. Συσκευές που να κάνουν παρεμβολές κλπ δεν υπάρχουν. Το iphone 16 pro max το βλέπει ως macbook air αλλά δεν μπορεί να συνδεθεί. Το air δεν βλέπει καμμία συσκευή Apple, αλλά μόνο κάτι άσχετες που περνάνε κάτω στο δρόμο. Ζήτησα support μέσω chat με αλλοδαπό και στο τέλος μου είπε να κάνω εκ νέου εγκατάσταση της sequoia το οποίο έκανα όπως είπα. Αύριο θα μιλήσω με τους δικούς μας στο support τηλεφωνικά γιατί 1700 το κλείνουν το μαγαζί. Άλλος λογαριασμός Apple δεν υπάρχει για να κάνω δοκιμή όπως επίσης προτάθηκε. Καμμία ιδέα; About This Mac > System Report στο Hardware section το βρισκει ? 1
Λύση tsoukalasKaminia Δημοσ. 9 Μαϊου Λύση Δημοσ. 9 Μαϊου 40 λεπτά πριν, Makis38 είπε αυτό εννοείς έτσι; Πήγαινε Library/Preferences, κάνε delete το com.apple.Bluetooth.plist και κάνε restart 1
Makis38 Δημοσ. 9 Μαϊου Μέλος Δημοσ. 9 Μαϊου Το έκανα, κάτι πάει να γίνει, εμφανίζει το pairing number αλλά μετά πάλι τα χάνει και δεν γίνεται σύνδεση. Τα έχω σβήσει 2-3 φορές μπας και συνέλθει ανοίγοντας μία μία τις υπόλοιπες συσκευές για σύνδεση για να μην μπερδεύεται.
ksessalonikios Δημοσ. 10 Μαϊου Δημοσ. 10 Μαϊου αν με τις συσκευές apple εννοείς iPhone/iPad δεν νομιζω να γινεται, εχω κανει την προσπαθεια σε διαφορετικά μηχανηματα και ποτε δεν εγινε παντρεμα. Αφορά τα πληκτρολόγια/ποντικια 1
epinki Δημοσ. 10 Μαϊου Δημοσ. 10 Μαϊου Το bluetooth έχει ακόμη ένα(ή δύο) .plist files της αλφαριθμητικής μορφής com.apple.Bluetooth.28458610-791C-5A62-8C0B-5C9052CDD329.plist, το οποίο σε αλλοίωση του συνήθως προκαλεί θέματα συνδεσιμότητας. Για δοκίμασε λοιπόν το εξής, που ίσως επιλύσει το θέμα σου. 1. Click το Desktop, ώστε να έρθει στο προσκήνιο ο Finder. 2. Πάτησε τα πλήκτρα command+option+G και στο pop-up που θα προκύψει copy&paste την διαδρομή ~/Library/Preferences/ByHost και enter. 3. Σύρε στον κάδο το(τα) εμπλεκόμενο .plist file. 4. Restart. Ελπίζω να βοήθησα. 1
Makis38 Δημοσ. 10 Μαϊου Μέλος Δημοσ. 10 Μαϊου Στην αρχή είχε να κάνει με οποιαδήποτε συσκευή σε σύνδεση με bluetooth, οπότε βλακωδώς όπως φαίνεται επιχείρησα και με apple συσκευές για να δω τι συμβαίνει. Μετά από ψάξιμο λέει ότι μπορεί μεν να τις βρίσκει αλλά δεν γίνεται σύνδεση με bluetooth, οπότε τζάμπα παιδευόμουν. Το θέμα σύνδεσης λύθηκε μετά από αυτό που ανέφερε ο φίλος tsoukalasKaminia και τον ευχαριστώ πολύ. Ένα ηχείο Sony Field 7 συνδέθηκε τελικά επιτυχώς, ενώ πριν ούτε το έβλεπε ούτε τίποτε. Σας Ευχαριστώ. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα