Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, NiKoSmile είπε

Το “δεν ξέρεις τίποτα” είναι ωραίο καταφύγιο όταν δεν έχεις απάντηση. Μη ζορίζεσαι άλλο, καταλαβαίνω πως είναι δύσκολο να κρατήσεις το ύφος όταν σε εγκαταλείπει το περιεχόμενο.

Το ποιος ξέρει για τι πράγμα μιλάει, και ποιος ζορίζεται φαίνεται φίλε μου… για αυτό, να είσαι σίγουρος… 

Επεξ/σία από AtiX
Δημοσ.
1 ώρα πριν, NiKoSmile είπε

Πες τα στην Standard Oil του 1911 και στην AT&T του ’84 — κι οι δυο “αυτορρυθμίστηκαν”… με δικαστική απόφαση. Όταν το κράτος προστατεύει την αγορά από κρατικοδίαιτα μονοπώλια, λέγεται φιλελευθερισμός, όχι nanny state. Δοκίμασε να το ξεχωρίσεις την επόμενη φορά.

Δεν είδαμε πάντως πως ο φιλελευθερισμός βοήθησε στα τρένα στο ΗΒ και την Ελλάδα. Επίσης η ύδρευση στην Γαλλία. Η ΔΕΗ στην Ελλάδα. Και ένα κάρο ιστορίες επιτυχίας….

Η αγορά πρέπει να είναι ελεύθερη αλλά όχι ασύδοτη. Ο μόνος που μπορεί να βάλει κανόνες είναι το κράτος. 

Θυμάσαι τι γινόταν τις εποχές Intel AMD με τα MHz; Μπορεί εγώ να καταλάβαινα τι σήμαιναν τα πλασματικά MHz της AMD αλλά ο μέσος γονιός που πήγαινε στην Στουρνάρη δεν ήξερε αν τελικά έπαιρνε το καλύτερο. Κάτι ανάλογο θα γινόταν αν αποφάσιζαν οι εταιρείες από μόνες τους να βγάλουν την ενεργειακή απόδοση.

Τα γράφω προς αποκατάσταση της αλήθειας. Μην περιμένεις να σου απαντήσω αν γράψεις πράγματα που έχουν απαντηθεί.

• Like 4
Δημοσ.
9 ώρες πριν, AtiX είπε

Το ποιος ξέρει για τι πράγμα μιλάει, και ποιος ζορίζεται φαίνεται φίλε μου… για αυτό, να είσαι σίγουρος… 

Φαίνεται όντως. Γι’ αυτό και δεν έχεις σταματήσει να απαντάς.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, NiKoSmile είπε

Φαίνεται όντως. Γι’ αυτό και δεν έχεις σταματήσει να απαντάς.

lord-help-us-shanique-drummond.gif

• Haha 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...