Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Χτες μου ήρθε το 3d rumple feelin pro.
Αντί για τους 2 ανεμιστήρες που πρότεινη τον πακέτο πήρα την έκδοση με τα έξτρα 2 μοτερακια που τα έβαλα αριστερά και δεξιά πάνω στο κάθισμα μου.
Το rig μου είναι ιδιαιτερο μιας και αποτελείται από ένα κάθισμα suzuki swift sport το οποίο κάθεται πάνω σε ένα κοντραπλακέ,την κατασκευή συμπληρώνουν σωλήνες υψηλές πίεσης με θέση για το χειρόφρενο και το κιβώτιο ταχυτήτων.
Είχα δοκιμάσει να πάρω bass shaker αλλά κάναν φοβερο τρίξιμο λόγο κόντρα πλακέ μιας και δεν μπορούσα να τα βάλω κάπου αλλού και άφησα μόνο ένα,με τα μοτερακια έχω πάλι τρίμηνο παρόλο που είναι τοποθετημένα πίσω δεξιά και πίσω αριστερά στο κάθισμα,ιδιαίτερα το πίσω,για αυτόν λόγο και για λόγους σταθερότητας και εργονομίας θα καταφύγω σε custom αλουμινίου rig,ώστε να μπορώ να προσθέσω και bass shaker πανω από ένα χωρίς πρόβλημα,λέτε να απαλλαγώ από το τρίμηνο;
Τώρα όσω αναφορά τα μοτέρ που μπαινουν στα πετάλια για μένα που έχω τα trhustmaster tlcm η εγκατάσταση έγινε πανευκολα,απλά πίσω από το κάθε πεταλ το μοτέρ μπαίνει ανάμεσα στο πλαστικό του πεταλιου και το μεγάλο,όχι πίσω από το μεγάλο και.το μόνο που χρειάζεται να κανεται είναι να χαλαρώσετε τα πετάλια για να μπει.
Αυτό που δεν μου αρέσει είναι ότι δεν έχει κοντό usb καλώδιο και πρέπει να πάνε σε κατάστημα κινητής τηλεφωνίας για να πάρετε ένα μικρό καλώδιο usb.
Εμπειρία από μια τέτοια συσκευή και δεν είχα ποτέ,την δοκίμασα στο forza motorsport και το ea wrc rally και τα games μεταμορφώθηκαν,πλέον καταλάβαινα το λοκαρισμα,την απώλεια πρόσφυσης,της δονήσεις του κινητήρα κλπ,όλα αυτά από την πεταλιερα,τα πίσω μοτερακια μανούλα δουλειά αλλά όχι πολλά πράγματα αλλά με το συνδιασμό του ενος bass shaker που είναι στο κέντρο κάτω από το κόντρα πλακέ γίνεται δουλειά.
Αφού σύνδεσετε το περιφερειακό με το usb θα πρέπει να τον ενεργοποιησεται στο simhub στην επιλογή shake motors,μετά θα βαλετε σαν επιλογή εισόδου το 3d rap feeling pro και από εκεί μπορείτε να βάλετε και να βγάλετε ότι εφέ θέλετε και να το παραμετροποιήσεις,είναι πανευκολο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...