Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ειμαι συνδρομητής eon+ και αυτή τη στιγμή χρησιμοποιώ το box που μου έδωσαν, ενώ ταυτόχρονα έχω εγκαταστήσει την υπηρεσία κ σε μια τηλεόραση.

Μπορώ στη θέση του eon smart box να χρησιμοποιήσω ένα άλλο android box που έχω; Δεν θέλω να βγάλω την τηλεόραση, θέλω να βάλω το δικό μου box στη θέση αυτού της eon.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 ώρες πριν, nautilus7 είπε

Ειμαι συνδρομητής eon+ και αυτή τη στιγμή χρησιμοποιώ το box που μου έδωσαν, ενώ ταυτόχρονα έχω εγκαταστήσει την υπηρεσία κ σε μια τηλεόραση.

Μπορώ στη θέση του eon smart box να χρησιμοποιήσω ένα άλλο android box που έχω; Δεν θέλω να βγάλω την τηλεόραση, θέλω να βάλω το δικό μου box στη θέση αυτού της eon.

Μπορείς να βάλεις αυτό πού έχεις, αλλά να ξέρεις ότι αν χρησιμοποιείς την υπηρεσία eon στο tvbox, η nova κάνει αναβαθμίσεις στην εφαρμογή eon tv μόνο στο δικό της box και όχι στην εφαρμογή πού υπάρχει στο playstore.

Επεξ/σία από manoskost
Δημοσ.

Ευχαριστώ, για την απάντηση. Πώς όμως το βγάζω και βάζω το δικό μου box;

Στο app της νοβα, αν πάω "Διαχείριση > Διαχείριση του EON Smart Box" έχει μόνο μια επιλογή "Αλλαγή PIN" που είναι λέει το pin της εφαρμογής EON.

Δημοσ.
5 ώρες πριν, nautilus7 είπε

Ευχαριστώ, για την απάντηση. Πώς όμως το βγάζω και βάζω το δικό μου box;

Στο app της νοβα, αν πάω "Διαχείριση > Διαχείριση του EON Smart Box" έχει μόνο μια επιλογή "Αλλαγή PIN" που είναι λέει το pin της εφαρμογής EON.

θα πάς στην επιλογή eon σε smart tv, θα πατήσεις τις 3 τελίτσες και θα αφαιρέσεις την συσκευή που υπάρχει ( αν υπάρχει ) και θα προσθέσεις την νέα συσκευή του νέου tvbox συμπληρώνοντας τον κωδικό που θα σου βγάλει η νέα εφαρμογή της eon όταν την ανοίξεις από το δικό σου tvbox, και εγώ το δικό μου tvbox χρησιμοποιώ.

• Confused 1
Δημοσ.

Δεν θέλω να βγάλω την τηλέοραση που ήδη έχω περασμένη. Θέλω αντί του δικού τους box να βάλω το δικό μου και ταυτόχρονα κρατήσω την τηλεόραση που έχω ήδη περασμένη. Το γράφω στο πρώτο μύνημα ξεκάθαρα.

Δημοσ.

Δεν ξέρω ποιο πακέτο έχεις, αλλά η θέαση είναι μια κυρία συσκευή και μια φορητή, tvbox και τηλεόραση θεωρείται ένα κύριο πακέτο, αν θέλεις 2 κυρίες συσκευές νομίζω πρέπει να πληρώσεις κάτι παραπάνω.

• Confused 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Βλεπω κανονικά και ταυτόχρονα (και αθλητικά) με το απλό πακέτο εον+ από τηλεόραση και box εδώ και 4 μήνες. Δεν ξέρω τι λες.

Επεξ/σία από nautilus7
Δημοσ.
3 ώρες πριν, nautilus7 είπε

Βλεπω κανονικά και ταυτόχρονα (και αθλητικά) με το απλό πακέτο εον+ από τηλεόραση και box εδώ και 4 μήνες. Δεν ξέρω τι λες.

Εγώ πού έχω το πακέτο μόνο των αθλητικών που κοστίζει 28 ευρώ μου δίνει το δικαίωμα θέασης σε μία κύρια συσκευή ( τηλεόραση ή box ) και σε μία φορητή συσκευή ταυτόχρονα, όχι σε δύο κύριες συσκευές ταυτόχρονα. ( βγάλε το tvbox της eon, βάλε το δικό σου box και πέρνα την εφαρμογή της eon από το playstore, άνοιξε την να δείς αν θα παίξει ή θα σου ζητήσει κωδικό, μόνο έτσι θα το δείς).

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μόνο τα αθλητικά έχω και εγώ.

Πώς βγάζω το box της εον, αυτό ρωτάω...

Επεξ/σία από nautilus7
Δημοσ.
41 λεπτά πριν, nautilus7 είπε

εγώ πού χρησιμοποιώ το δικό μου box για να βλέπω την eon, αντικαθιστώ την eon σε smart tv.

• Haha 1
Δημοσ.
Στις 12/5/2025 στις 4:32 ΜΜ, nautilus7 είπε

Ειναι αρκετά περίπλοκο όλο το θέμα με την νόβα.

Δεν σου δίνει την δυνατότητα αποδέσμευσης eon box.

Να πάρεις τηλέφωνο την εξυπηρέτηση πελατών νόβα και να πείς ότι το  Box σου υπολειτουργεί  η "χάλασε " και θέλεις να αλλάξεις συσκευή.

Εγώ αυτό έκανα να αλλάξω eon Box γιατί χάλασε το πρώτο και έπρεπε να δώσω τούς κωδικούς του νέου box όπως τον 6 ψηφίο και των κωδικό του  box να τα περάσουν αυτοί χειροκίνητα οι τεχνικοί τής νόβα δηλαδή..

Κλάιν Μάιν διαδικασία δηλαδή 

Δημοσ.

Ειχα μια επικοινωνια μαζι τους την προηγούμενη βδομάδα κ μου είπαν οτι δεν γινεται αυτό που θελω.

Αν τους πεις οτι χαλασε το δικο τους, δε θα σου πουν να σου στειλουν αλλο; Πώς θα δεχτουν να τους δωσεις serial no απο το δικο σου;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...