thelos257 Δημοσ. 10 Μαϊου Δημοσ. 10 Μαϊου Καλημερα σας θα ηθελα αν υπαρχει καποιο προγραμμα αυτοματο ετσι ωστε να του βαλω το Link απο τον Αντ1 Plus και να κατεβασω αυτα τα οποια θελω οπως το καλημερα ζωη και την λαμψη. Μπορειτε να με βοηθησετε ; Εχω ηδη συνδρομη εννοειται. https://watch.antennaplus.gr/#/shows/kalimera_zoi/seasons/1/episode/kalimera_zoi_S01_E001_v1
Ukforthemoment Δημοσ. 10 Μαϊου Δημοσ. 10 Μαϊου 1 ώρα πριν, thelos257 είπε το καλημερα ζωη και την λαμψη. Γιατιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; 1
thelos257 Δημοσ. 10 Μαϊου Μέλος Δημοσ. 10 Μαϊου 58 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Γιατιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; Τι γιατι ρε ; Θελω να τα κατεβασω να τα εχω στο αρχειο μου σε ενα χρονο θα ληξουνε. 1
Ukforthemoment Δημοσ. 10 Μαϊου Δημοσ. 10 Μαϊου Μόλις τώρα, thelos257 είπε Τι γιατι ρε ; Θελω να τα κατεβασω να τα εχω στο αρχειο μου σε ενα χρονο θα ληξουνε. Εχασες κάποιο στοίχημα;Γιατί να τις θες να τις κρατήσεις ;Ασε τις να πάνε στο καλό. 1
thelos257 Δημοσ. 10 Μαϊου Μέλος Δημοσ. 10 Μαϊου 3 ώρες πριν, Ukforthemoment είπε Εχασες κάποιο στοίχημα;Γιατί να τις θες να τις κρατήσεις ;Ασε τις να πάνε στο καλό. ρε φιλε μου αν ξερεις τον τροπο πες μου τον 1
Ukforthemoment Δημοσ. 10 Μαϊου Δημοσ. 10 Μαϊου 4 λεπτά πριν, thelos257 είπε ρε φιλε μου αν ξερεις τον τροπο πες μου τον Οχι και "ρε". Και όχι δεν τον ξέρω. 1
Rebelos2018 Δημοσ. 10 Μαϊου Δημοσ. 10 Μαϊου Σε παρόμοια θέματα έχω απαντήσει πως η λύση για αυτά τα θέματα είναι η εξής: Internet download manager, ενσωματώνοντας και το αντίστοιχο addon στον browser. Υπάρχει και στον "θείο", αλλά για μένα αξίζει να αγοράσεις την επίσημη άδεια, τα παιδιά έχουν κάνει εκπληκτική δουλειά.
Arkin Δημοσ. 10 Μαϊου Δημοσ. 10 Μαϊου Εδω εισαι δεν υπαρχει κατι καλυτερο. Επιτρεπει μεχρι 3 βιντεο να κατεβασεις μετα ζηταει συνδρομη για παντα των 14 ευρω που δεν ειναι πολλα. ΑΛΛΑ. Υπαρχει τροπος για απεριοριστα. Μολις σε πει να αγορασεις συνδρομη μετα τις 3 ληψεις κανεις καταργηση και καπακι install παλι και ξανα κατεβαζεις αλλα 3. Υποθεση 5 δευτερολεπτων το βαλε βγαλε και συνεχιζεις. Κατεβαζει κανονικα τα παντα απο ant1+ και γενικα οτι βιντεο θες εκτος προφανως cosmote tv nova εκει καταγραφει αλλα δειχνει μαυρη οθονη. https://chromewebstore.google.com/detail/video-downloadhelper/lmjnegcaeklhafolokijcfjliaokphfk Μην κοιτας τιποτα αλλο δεν υπαρχει κατι καλυτερο. 1 1
lector Δημοσ. 10 Μαϊου Δημοσ. 10 Μαϊου Συγγνωμη, θελεις να κατεβασεις ολοκληρες τις σειρες καλημερα ζωη και λαμψη; Εισαι σιγουρος οτι θα προλαβεις μεσα σε ενα χρονο που θα ληξουν; Και επισης, που θα τις σωσεις; Εχεις κανα κοντεινερ με σκληρους δισκους;
thelos257 Δημοσ. 11 Μαϊου Μέλος Δημοσ. 11 Μαϊου 15 ώρες πριν, Arkin είπε Εδω εισαι δεν υπαρχει κατι καλυτερο. Επιτρεπει μεχρι 3 βιντεο να κατεβασεις μετα ζηταει συνδρομη για παντα των 14 ευρω που δεν ειναι πολλα. ΑΛΛΑ. Υπαρχει τροπος για απεριοριστα. Μολις σε πει να αγορασεις συνδρομη μετα τις 3 ληψεις κανεις καταργηση και καπακι install παλι και ξανα κατεβαζεις αλλα 3. Υποθεση 5 δευτερολεπτων το βαλε βγαλε και συνεχιζεις. Κατεβαζει κανονικα τα παντα απο ant1+ και γενικα οτι βιντεο θες εκτος προφανως cosmote tv nova εκει καταγραφει αλλα δειχνει μαυρη οθονη. https://chromewebstore.google.com/detail/video-downloadhelper/lmjnegcaeklhafolokijcfjliaokphfk Μην κοιτας τιποτα αλλο δεν υπαρχει κατι καλυτερο. Καλημερα σε ευχαριστω πολυ αλλα ψαχνω ενα αυτοματοποιημενο τροπο που να μπορω να του βαλω τα λινκς και να τα παιρνει αυτοματα εννοωω να τα κατεβαζει αυτοματα. 11 ώρες πριν, lector είπε Συγγνωμη, θελεις να κατεβασεις ολοκληρες τις σειρες καλημερα ζωη και λαμψη; Εισαι σιγουρος οτι θα προλαβεις μεσα σε ενα χρονο που θα ληξουν; Και επισης, που θα τις σωσεις; Εχεις κανα κοντεινερ με σκληρους δισκους; Καλησπερα ναι Ουσιαστικα θα ηθελα κατι σαν bat αρχειο το οποιο να του βαλω τα λινκς και να αλλαξουνε αυτοματα μονο τα επεισοδια. https://watch.antennaplus.gr/?session_state=e8424d10-6096-498b-bca7-da32295ad00b&iss=https%3A%2F%2Fantennaid.antennaplus.gr%2Frealms%2Fant1plus#/shows/kalimera_zoi/seasons/1/episode/kalimera_zoi_S01_E020_v1/play Δυστοιχως το αγορασα το Premium πακετο αλλα τιποτα τα κατεβαζει αλλα δεν τα δειχνει καλα βαζει ενα πρασινο φοντο μπροστα και δεν φαινονται καθολου 20 ώρες πριν, Ukforthemoment είπε Οχι και "ρε". Και όχι δεν τον ξέρω. Ε αμαν δεν τον ξερεις τι γραφεις τοτε γιατιιιιιιιιιιιιιιιιιιι και διοτη ;
Ukforthemoment Δημοσ. 11 Μαϊου Δημοσ. 11 Μαϊου 46 λεπτά πριν, thelos257 είπε Ε αμαν δεν τον ξερεις τι γραφεις τοτε γιατιιιιιιιιιιιιιιιιιιι και διοτη ; Προσπαθώ να καταλάβω τον λόγο που τα θες. Δεν ξέρω και πόσο νόμιμο ειναι αυτό που θες να κάνεις.
geobalc Δημοσ. 11 Μαϊου Δημοσ. 11 Μαϊου 13 ώρες πριν, lector είπε Συγγνωμη, θελεις να κατεβασεις ολοκληρες τις σειρες καλημερα ζωη και λαμψη; Εισαι σιγουρος οτι θα προλαβεις μεσα σε ενα χρονο που θα ληξουν; Και επισης, που θα τις σωσεις; Εχεις κανα κοντεινερ με σκληρους δισκους; υπάρχει και το cloud ξέρεις
lector Δημοσ. 11 Μαϊου Δημοσ. 11 Μαϊου 9 ώρες πριν, geobalc είπε υπάρχει και το cloud ξέρεις Σαρκαστικα το ειπα, επειδη προκειται για μερικες χιλιαδες επεισοδια...
teo010 Δημοσ. 12 Μαϊου Δημοσ. 12 Μαϊου Στις 10/5/2025 στις 6:50 ΜΜ, Arkin είπε εκτος προφανως cosmote tv nova εκει καταγραφει αλλα δειχνει μαυρη οθονη. Καποια λυση σε αυτο?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα