chvnce Δημοσ. 20 Ιουλίου Δημοσ. 20 Ιουλίου 2 ώρες πριν, Cereza66 είπε Και τώρα που άλλαξε το ant1 plus και δεν μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε το internet download manager, τι άλλο μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε για να κατεβάσουμε επεισόδια; Μόνο καταγραφή οθόνης; Δοκίμασες τη λύση τού Arkin, που προτείνει παραπάνω;
Arkin Δημοσ. 20 Ιουλίου Δημοσ. 20 Ιουλίου Δεν δουλευει παιδια δυστυχως και εγω προσπαθησα τωρα με την αλλαγη κατεβαζει και ειναι πρασινο βιντεο. Το εκαναν σαν το cosmote tv οποτε παπαλα και θελω καποια επεισοδια απο καφε της χαρας αλλα δεν απο οτι φαινεται.
chvnce Δημοσ. 21 Ιουλίου Δημοσ. 21 Ιουλίου 3 ώρες πριν, Arkin είπε Δεν δουλευει παιδια δυστυχως και εγω προσπαθησα τωρα με την αλλαγη κατεβαζει και ειναι πρασινο βιντεο. Το εκαναν σαν το cosmote tv οποτε παπαλα και θελω καποια επεισοδια απο καφε της χαρας αλλα δεν απο οτι φαινεται. Κρίμα. Ευχαριστούμε για την ενημέρωση.
sakisgri Δημοσ. 23 Ιουλίου Δημοσ. 23 Ιουλίου (επεξεργασμένο) @Arkin @chvnce Δοκίμασε κανείς με το FetchV extension; https://fetchv.net/ Κατεβάζει διάφορα είδη βίντεο όπως HLS streaming videos (m3u8), mp4, webm, flv, και πολλά άλλα. Δεν έχω Ant1- plus να το δοκιμάσω, από Ant1 webtv που δοκίμασα πάντως κατεβάζει. Βίντεο που δεν κατεβαίνουν με Internet download manager/JDownloader 2 με αυτό κατεβαίνουν. Επεξ/σία 23 Ιουλίου από sakisgri
Arkin Δημοσ. 23 Ιουλίου Δημοσ. 23 Ιουλίου 5 λεπτά πριν, sakisgri είπε @Arkin @chvnce Δοκίμασε κανείς με το FetchV extension; https://fetchv.net/ Κατεβάζει διάφορα είδη βίντεο όπως HLS streaming videos (m3u8), mp4, webm, flv, και πολλά άλλα. Δεν έχω Ant1- plus να το δοκιμάσω, από Ant1 webtv που δοκίμασα πάντως κατεβάζει. Βίντεο που δεν κατεβαίνουν με Internet download manager/JDownloader 2 με αυτό κατεβαίνουν. Δεν κατεβαινουν. Ειναι ακριβως σαν το cosmote tv μολις πας και μονο record να κανεις μαυριζει η οθονη. 1
chvnce Δημοσ. 23 Ιουλίου Δημοσ. 23 Ιουλίου 21 λεπτά πριν, sakisgri είπε @Arkin @chvnce Δοκίμασε κανείς με το FetchV extension; https://fetchv.net/ Κατεβάζει διάφορα είδη βίντεο όπως HLS streaming videos (m3u8), mp4, webm, flv, και πολλά άλλα. Δεν έχω Ant1- plus να το δοκιμάσω, από Ant1 webtv που δοκίμασα πάντως κατεβάζει. Βίντεο που δεν κατεβαίνουν με Internet download manager/JDownloader 2 με αυτό κατεβαίνουν. Δεν έχω ant1+, Σάκη. Για εσάς ασχολήθηκα περισσότερο, αλλά δεν βρήκα κάποια λύση. Αν βρω κάτι στην πορεία, θα επιστρέψω. 1
jimis98 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου Στις 10/5/2025 στις 6:50 ΜΜ, Arkin είπε Εδω εισαι δεν υπαρχει κατι καλυτερο. Επιτρεπει μεχρι 3 βιντεο να κατεβασεις μετα ζηταει συνδρομη για παντα των 14 ευρω που δεν ειναι πολλα. ΑΛΛΑ. Υπαρχει τροπος για απεριοριστα. Μολις σε πει να αγορασεις συνδρομη μετα τις 3 ληψεις κανεις καταργηση και καπακι install παλι και ξανα κατεβαζεις αλλα 3. Υποθεση 5 δευτερολεπτων το βαλε βγαλε και συνεχιζεις. Κατεβαζει κανονικα τα παντα απο ant1+ και γενικα οτι βιντεο θες εκτος προφανως cosmote tv nova εκει καταγραφει αλλα δειχνει μαυρη οθονη. https://chromewebstore.google.com/detail/video-downloadhelper/lmjnegcaeklhafolokijcfjliaokphfk Μην κοιτας τιποτα αλλο δεν υπαρχει κατι καλυτερο. σε απεριόριστο δεν υπάρχει κάτι?
Arkin Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου Μόλις τώρα, jimis98 είπε σε απεριόριστο δεν υπάρχει κάτι? Απεριοριστο ειναι. Το κανεις unistall και καπακι install οσες φορες θελεις και καθε φορα σε δινει πολλα κατεβασματα. Οποτε δεν θελει αγορα. Unistall install σε 10 δευτερολεπτα και συνεχιζεις. 1
jimis98 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2 λεπτά πριν, Arkin είπε Απεριοριστο ειναι. Το κανεις unistall και καπακι install οσες φορες θελεις και καθε φορα σε δινει πολλα κατεβασματα. Οποτε δεν θελει αγορα. Unistall install σε 10 δευτερολεπτα και συνεχιζεις. διαγράψεις και το άλλο πρόγραμμα που κάνει την μετατροπή? δεν υπάρχει περίπτωση να το καταλάβει και να μου το απαγορεύσει?
Arkin Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 1 λεπτό πριν, jimis98 είπε διαγράψεις και το άλλο πρόγραμμα που κάνει την μετατροπή? δεν υπάρχει περίπτωση να το καταλάβει και να μου το απαγορεύσει? Οχι μονο το βασικο διαγραφεις. Δεν υπαρχει οχι εχω κατεβασει πανω απο 300 βιντεο χωρις κανενα θεμα.
jimis98 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 19 λεπτά πριν, Arkin είπε Οχι μονο το βασικο διαγραφεις. Δεν υπαρχει οχι εχω κατεβασει πανω απο 300 βιντεο χωρις κανενα θεμα. μετά μένει μόνο από Καραϊβική 😉😅
jimis98 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 10 ώρες πριν, Arkin είπε Απεριοριστο ειναι. Το κανεις unistall και καπακι install οσες φορες θελεις και καθε φορα σε δινει πολλα κατεβασματα. Οποτε δεν θελει αγορα. Unistall install σε 10 δευτερολεπτα και συνεχιζεις. δεν μου την κατεβαζει ολοκληρη,αλλα κατι δευτερα αποσπασματα
jimis98 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου Στις 10/9/2025 στις 11:23 ΜΜ, Arkin είπε Απεριοριστο ειναι. Το κανεις unistall και καπακι install οσες φορες θελεις και καθε φορα σε δινει πολλα κατεβασματα. Οποτε δεν θελει αγορα. Unistall install σε 10 δευτερολεπτα και συνεχιζεις. δεν βγάζω άκρη με το πρόγραμμα αυτό σβήνω,εγκαθιστώ τίποτα
Nate Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου Καλησπέρα! Προσπαθώ να κατεβάσω κι εγώ μετά τις αλλαγές (από ελεύθερο περιεχόμενο), αλλά μου βγάζει μόνο το βίντεο σε segments. Είτε με την μέθοδο μέσω εργαλείων για προγραμματιστές είτε μέσω fetchv.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα