Neptu Δημοσ. 11 Μαϊου Δημοσ. 11 Μαϊου 57 λεπτά πριν, fitsoulas2024 είπε μισες δουλειες δηλαδη😄 Κι αυτο παντως ειναι σημαντικο. Πως ξεκινα λοιπον η συναλλαγη? πατας κατι στην οθονη? ή κατευθειαν περνας τη καρτα απο το σημειο? Απλά ακουμπάς την κάρτα και σου ζητάει Pin εντωμεταξύ το σπαστικό είναι ότι χρησιμοποιώ το NFC του κινητού που έχω περασμένες τις κάρτες και δε βγάζει την επιλογή για κατάθεση. Μόνο ανάληψη και ερώτηση υπολοίπου. Σε eurobank και πειραιώς αυτό. Αυτό είναι μισές δουλειές. Σε εθνική απ ότι θυμάμαι τελευταία φορά που δοκίμασα (έχει πολύ καιρό) δεν υποστήριζε καν το κινητό. Τώρα πιθανόν να δουλεύει. Αλλά ποιο σαΐνι σκέφτηκε να μη μπορείς να κάνεις κατάθεση; 2
167zeta Δημοσ. 11 Μαϊου Μέλος Δημοσ. 11 Μαϊου 2 ώρες πριν, kostasbm είπε για να γινόμαστε κατανοητοι πηγές και έβαλες 250 στο μηχάνημα κατάθεση και σου επέστρεψε τα 50 ....άρα έκανε κατάθεση 200 και σου ζήτησε επιβεβαίωση και σου έβγαλε απόδειξη για 200..σωστά? μπορούσες να πας στο ταμείο να στο αλλάξει και να κανείς και αλλά 50 κατάθεση............ όταν λες σου παρακράτησε.......τι παρακράτησε ???? τι θέλεις να σου γυρίσουν ??? τώρα για τα ΑΤΜ τα διαχειρίζονται οι εταιρείες σεκιουριτι που ανάλογα με το που είναι κάνουν καθημερινά σχεδόν τροφοδοσία και παίρνουν αυτά που βρίσκουν μέσα από καταθέσεις αλλά και τα φθαρμένα ..... η κατάθεση έχει valeur επομενης μερας βρεξει χιονισει..... Τα 200 που ήταν να μπουν στο λογαριασμό μου δεν μου τα γύρισε ποτέ. Εκεί έγινε η παρακράτηση. Η απάντηση της Εθνικής είναι συνεχώς να περιμένω απάντηση. 2 ώρες πριν, dalain είπε Κατι παρομοιο συμβαινει κ σε εμανα τωρα.Καταθεση σε ATM 250 προ λιγων ημερων.Τα κρατησε μεσα,εβγαλε μυνημα οτι το ατμ δεν μπορει να δεχθει καταθεση και δεν πιστωθηκαν ποτε στον λογαριασμο μου.Πηρα αμεσως τηλεφωνο και οσο μιλουσα στο διπλανο μηχανημα ενα παλικαρι επαθε ακριβως το ιδιο.`Εχω μιλησει απο τοτε αλλες 3 φορες στο τηλεφωνο αλλα με εχουν στο περιμενε ενω εχουν ερθει δυοι mail οτι το εξεταζουν....Πρεπει να βρω λιγο χρονο να παω στο καταστημα μου φαινεται Άρα είναι γενικό το πρόβλημα. Ήμαρτον πια. Εμένα στο κατάστημα δεν με βοήθησαν καθόλου, όλο μου λένε να επικοινωνήσω με το τηλ.
Makis38 Δημοσ. 11 Μαϊου Δημοσ. 11 Μαϊου (επεξεργασμένο) 2 hours ago, kostasbm said: για να γινόμαστε κατανοητοι πηγές και έβαλες 250 στο μηχάνημα κατάθεση και σου επέστρεψε τα 50 ....άρα έκανε κατάθεση 200 και σου ζήτησε επιβεβαίωση και σου έβγαλε απόδειξη για 200..σωστά? μπορούσες να πας στο ταμείο να στο αλλάξει και να κανείς και αλλά 50 κατάθεση............ όταν λες σου παρακράτησε.......τι παρακράτησε ???? τι θέλεις να σου γυρίσουν ??? τώρα για τα ΑΤΜ τα διαχειρίζονται οι εταιρείες σεκιουριτι που ανάλογα με το που είναι κάνουν καθημερινά σχεδόν τροφοδοσία και παίρνουν αυτά που βρίσκουν μέσα από καταθέσεις αλλά και τα φθαρμένα ..... η κατάθεση έχει valeur επομενης μερας βρεξει χιονισει..... Ακριβώς βρε φίλε. Αυτό προσπαθώ να καταλάβω. Αφού του το γύρισε το 50 ευρω και έκανε δεκτά τα υπόλοιπα 200, τι παρακράτησε; Και μιας και ρώτησε ο ts, μου έτυχε να κρατήσει το μηχάνημα, Alpha Bank, μέσα 2 χαρτονομίσματα ως ύποπτα πλαστά (το έγραψε στην οθόνη), δεν μου τα απέρριψε δηλαδή βγάζοντάς τα πάλι έξω, και μετά από μόνο μία τηλεφωνική κλήση στο κατάστημα, τα χρεώσανε στον λογαριασμό μετά από 2 μέρες, μετά από επιβεβαίωση από το κεντρικό της Αθήνας, είπανε. Επίσης σε κατάστημα της Attica bank, πολύ συχνά μου έβγαζε πάλι έξω 2-3 χαρτονομίσματα παρόλο που δεν ήταν αλλοιωμένα, αλλά επέμενα άλλες 2-3 φορές και τελικά τα έπαιρνε χωρίς πρόβλημα. Προφανώς είχε να κάνει με συντήρηση/καθαρισμό του μετρητή γιατί κάποιες μέρες αργότερα το ίδιο ΑΤΜ δεν είχε θέμα. 14 minutes ago, 167zeta said: Τα 200 που ήταν να μπουν στο λογαριασμό μου δεν μου τα γύρισε ποτέ. Εκεί έγινε η παρακράτηση. Η απάντηση της Εθνικής είναι συνεχώς να περιμένω απάντηση. Άρα είναι γενικό το πρόβλημα. Ήμαρτον πια. Εμένα στο κατάστημα δεν με βοήθησαν καθόλου, όλο μου λένε να επικοινωνήσω με το τηλ. Πάλι δεν καταλαβαίνω. Τα 200 μπήκανε στον λογαριασμό σου, ή όχι; Τι θα πει δεν μου τα γύρισε ποτέ; Πως να στα γυρίσει; Επεξ/σία 11 Μαϊου από Makis38
167zeta Δημοσ. 11 Μαϊου Μέλος Δημοσ. 11 Μαϊου 7 λεπτά πριν, Makis38 είπε Ακριβώς βρε φίλε. Αυτό προσπαθώ να καταλάβω. Αφού του το γύρισε το 50 ευρω και έκανε δεκτά τα υπόλοιπα 200, τι παρακράτησε; Και μιας και ρώτησε ο ts, μου έτυχε να κρατήσει το μηχάνημα, Alpha Bank, μέσα 2 χαρτονομίσματα ως ύποπτα πλαστά, δεν μου τα απέρριψε δηλαδή βγάζοντάς τα πάλι έξω, και μετά από μόνο μία τηλεφωνική κλήση στο κατάστημα, τα χρεώσανε στον λογαριασμό μετά από 2 μέρες, μετά από επιβεβαίωση από το κεντρικό της Αθήνας, είπανε. Επίσης σε κατάστημα της Attica bank, πολύ συχνά μου έβγαζε πάλι έξω 2-3 χαρτονομίσματα παρόλο που δεν ήταν αλλοιωμένα, αλλά επέμενα άλλες 2-3 φορές και τελικά τα έπαιρνε χωρίς πρόβλημα. Προφανώς είχε να κάνει με συντήρηση/καθαρισμό του μετρητή γιατί κάποιες μέρες αργότερα το ίδιο ΑΤΜ δεν είχε θέμα. Πάλι δεν καταλαβαίνω. Τα 200 μπήκανε στον λογαριασμό σου, ή όχι; Τι θα πει δεν μου τα γύρισε ποτέ; Πως να στα γυρίσει; Όχι, δεν μπήκαν. Δεν έγιναν ποτέ κατάθεση. 1
Makis38 Δημοσ. 11 Μαϊου Δημοσ. 11 Μαϊου 2 minutes ago, 167zeta said: Όχι, δεν μπήκαν. Δεν έγιναν ποτέ κατάθεση. α, έτσι πες...εντάξει αυτό είναι βαρύ.... 59 minutes ago, Neptu said: Απλά ακουμπάς την κάρτα και σου ζητάει Pin εντωμεταξύ το σπαστικό είναι ότι χρησιμοποιώ το NFC του κινητού που έχω περασμένες τις κάρτες και δε βγάζει την επιλογή για κατάθεση. Μόνο ανάληψη και ερώτηση υπολοίπου. Σε eurobank και πειραιώς αυτό. Αυτό είναι μισές δουλειές. Σε εθνική απ ότι θυμάμαι τελευταία φορά που δοκίμασα (έχει πολύ καιρό) δεν υποστήριζε καν το κινητό. Τώρα πιθανόν να δουλεύει. Αλλά ποιο σαΐνι σκέφτηκε να μη μπορείς να κάνεις κατάθεση; Επίσης πολλά έχουν το σήμα και είναι νεκρά, δεν δουλεύει.
nvel Δημοσ. 11 Μαϊου Δημοσ. 11 Μαϊου 3 ώρες πριν, ekrepali είπε Σχεδόν όλα υποστηρίζουν πλέον... έχουν το λογότυπο wireless κοντά στο πληκτρολόγιο ή πάνω από την σχισμή που βάζεις τη κάρτα. Δεν αρκεί να υπάρχει, πρέπει να είναι και ενεργοποιημένος που φαίνεται από τα αναμμένα led 3
kostasbm Δημοσ. 11 Μαϊου Δημοσ. 11 Μαϊου 19 minutes ago, 167zeta said: Τα 200 που ήταν να μπουν στο λογαριασμό μου δεν μου τα γύρισε ποτέ. Εκεί έγινε η παρακράτηση. Η απάντηση της Εθνικής είναι συνεχώς να περιμένω απάντηση. Άρα είναι γενικό το πρόβλημα. Ήμαρτον πια. Εμένα στο κατάστημα δεν με βοήθησαν καθόλου, όλο μου λένε να επικοινωνήσω με το τηλ. μια τελευταία ερώτηση.....ήθελες να σου επιστρέψει τα 200 για ποιο λόγο???τι μυνημα 'σου έβγαλε ??? πιθανολογώ μόλις σου επέστρεψε τα 50 κάποιο μυνημα σου έβγαλε και ίσως δεν έδωσες -πληκτρολογησες σωστα.....επιπλέον αφού ήσουν μέσα στη τράπεζα έπρεπε να ζητήσεις επιτόπου βοήθεια ...... πέρα από αυτό.....ότι και να έγινε τα χρήματα σου δεν τα χάνεις γιατί το μηχάνημα έχει ημερολόγιο και ακριβή ώρα συναλλαγής και θα μπουν στο λογαριασμό.......είναι θέμα επικοινωνίας της εταιρείας με τη τράπεζα 1
167zeta Δημοσ. 11 Μαϊου Μέλος Δημοσ. 11 Μαϊου 1 ώρα πριν, kostasbm είπε μια τελευταία ερώτηση.....ήθελες να σου επιστρέψει τα 200 για ποιο λόγο???τι μυνημα 'σου έβγαλε ??? πιθανολογώ μόλις σου επέστρεψε τα 50 κάποιο μυνημα σου έβγαλε και ίσως δεν έδωσες -πληκτρολογησες σωστα.....επιπλέον αφού ήσουν μέσα στη τράπεζα έπρεπε να ζητήσεις επιτόπου βοήθεια ...... πέρα από αυτό.....ότι και να έγινε τα χρήματα σου δεν τα χάνεις γιατί το μηχάνημα έχει ημερολόγιο και ακριβή ώρα συναλλαγής και θα μπουν στο λογαριασμό.......είναι θέμα επικοινωνίας της εταιρείας με τη τράπεζα Ήθελα να μου τα επιστρέψει ή να μου γίνει κατάθεση. Ένα από τα δύο δεν με νοιάζει. Δεν θυμάμαι το μήνυμα στην οθόνη, έχω μόνο την απόδειξη ότι τα λεφτά αυτά πρέπει να μου τα γυρίσουν. Μπορεί να μην τα χάνω αλλά μου φαίνεται αδιανόητο ένα μήνα μετά να μην μου έχουν επιστραφεί ακόμη. Από ότι είδα εδώ έχει συμβεί και σε άλλους να περιμένουν τόσο οπότε ετοιμάζομαι να κάνω φασαρία μήπως βγάλω άκρη. 2
babisgr Δημοσ. 11 Μαϊου Δημοσ. 11 Μαϊου Εμένα μια φορά σε atm eurobank έξω από κατάστημα μου κράτησε 900€ λόγω κάποιου δικού τους λάθους (έκανε update την ώρα που πήρε τα χρήματα και crashare, πιθανολογω) μου τα επέστρεψαν με email στο κατάστημα και εξηγώντας τους σε 1 η 2 μέρες.Απο το τηλ δεν έβγαζα άκρη αφού μου έλεγαν αρλουμπες κλπ. να πάω στο κατάστημα κλπ(που πλέον ήμουν μακριά του) Οπότε με ένα email με πήραν τηλ. και λύθηκε.
cthulhucarbide Δημοσ. 12 Μαϊου Δημοσ. 12 Μαϊου Σε ποιες τράπεζες λειτουργεί το ατμ ανέπαφα? Εγώ όσες φορές έχω δοκιμάσει σε ατμ της άλφα απλά δεν γίνεται τίποτα 1
Ukforthemoment Δημοσ. 12 Μαϊου Δημοσ. 12 Μαϊου 1 λεπτό πριν, cthulhucarbide είπε Σε ποιες τράπεζες λειτουργεί το ατμ ανέπαφα? Εγώ όσες φορές έχω δοκιμάσει σε ατμ της άλφα απλά δεν γίνεται τίποτα Εχω πετύχει ΑΤΜ της Eurobank και της Πειραιώς να δουλευουν ανέπαφα.Οχι όλα τα ΑΤΜ τους.Σε άλλες τράπεζες δεν έχω δοκιμάσει. 1
fitsoulas2024 Δημοσ. 12 Μαϊου Δημοσ. 12 Μαϊου (επεξεργασμένο) 15 ώρες πριν, Nabuko είπε Άμα είσαι απατεωνάκος, λαμόγιο, κλέφτης ναι. 🙃 Τι εννοεις, απατεωνακος πως? οπως οταν κανεις αγορες στα μαγαζια χωρις να εισαγεις pin, ετσι θα επρεπε να ειναι και στο ΑΤΜ. 15 ώρες πριν, Neptu είπε Απλά ακουμπάς την κάρτα και σου ζητάει Pin πρεπει να πατησεις καποιο κουμπι πρωτα? ή απευθειας την ακουμπας? απο την οψη του τσιπ? 15 ώρες πριν, Neptu είπε εντωμεταξύ το σπαστικό είναι ότι χρησιμοποιώ το NFC του κινητού που έχω περασμένες τις κάρτες και δε βγάζει την επιλογή για κατάθεση. Μόνο ανάληψη και ερώτηση υπολοίπου. Σε eurobank και πειραιώς αυτό. Αυτό είναι μισές δουλειές. Αυτο με εσας που κανετε καταθεσεις δε το εχω καταλαβει. Στην εποχη μας πληρωνεστε με μετρητα? και τρεχετε να τα καταθεσετε, στο γκισε φανταζομαι δε γινεται. Επεξ/σία 12 Μαϊου από fitsoulas2024
Makis38 Δημοσ. 12 Μαϊου Δημοσ. 12 Μαϊου 7 hours ago, fitsoulas2024 said: Τι εννοεις, απατεωνακος πως? οπως οταν κανεις αγορες στα μαγαζια χωρις να εισαγεις pin, ετσι θα επρεπε να ειναι και στο ΑΤΜ. πρεπει να πατησεις καποιο κουμπι πρωτα? ή απευθειας την ακουμπας? απο την οψη του τσιπ? Αυτο με εσας που κανετε καταθεσεις δε το εχω καταλαβει. Στην εποχη μας πληρωνεστε με μετρητα? και τρεχετε να τα καταθεσετε, στο γκισε φανταζομαι δε γινεται. Υπάρχουν ορισμένοι και διαφορετικοί λόγοι για κατάθεση στο μηχάνημα. Δεν είναι πάντα ύποπτοι. Και εφόσον μου δίνεται και τέτοια δυνατότητα άρα υπάρχει και τέτοιος τρόπος συναλλαγής. Και στον γκισέ γίνεται αλλά είναι χρονοβόρο. 1
Ukforthemoment Δημοσ. 12 Μαϊου Δημοσ. 12 Μαϊου 7 ώρες πριν, fitsoulas2024 είπε Τι εννοεις, απατεωνακος πως? οπως οταν κανεις αγορες στα μαγαζια χωρις να εισαγεις pin, ετσι θα επρεπε να ειναι και στο ΑΤΜ. Δηλαδή αν σου κλέψουν την κάρτα να μπορουν να σου πάρουν λεφτά και απο το ΑΤΜ? 2 1
sdikr Δημοσ. 12 Μαϊου Δημοσ. 12 Μαϊου (επεξεργασμένο) 22 hours ago, Neptu said: Απλά ακουμπάς την κάρτα και σου ζητάει Pin εντωμεταξύ το σπαστικό είναι ότι χρησιμοποιώ το NFC του κινητού που έχω περασμένες τις κάρτες και δε βγάζει την επιλογή για κατάθεση. Μόνο ανάληψη και ερώτηση υπολοίπου. Σε eurobank και πειραιώς αυτό. Αυτό είναι μισές δουλειές. Σε εθνική απ ότι θυμάμαι τελευταία φορά που δοκίμασα (έχει πολύ καιρό) δεν υποστήριζε καν το κινητό. Τώρα πιθανόν να δουλεύει. Αλλά ποιο σαΐνι σκέφτηκε να μη μπορείς να κάνεις κατάθεση; όταν κάνεις την διαδικασία προσθήκης στο κινητό αυτό δημιουργεί εναν νέο αριθμό κάρτας που αποθηκεύει στο κινητό όποτε οταν πας στο ΑΤΜ την βλέπει σαν μια άλλη visa/mastercard και οχι σαν της τράπεζας με σύνδεση στον λογαριασμό σου Επεξ/σία 12 Μαϊου από sdikr 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα