Προς το περιεχόμενο

Garmin 955 vs 965 vs Epix pro gen 2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρες.

Είμαι σε τρίλημα.
Πείτε την άποψή σας αν δεν είναι κόπος. Περισσότερο κλείνω στο955 επειδή το βρίσκω στα 339. Το epix pro βέβαια με 2ο λουράκι πα΄ζει στα 599 που είναι πολύ καλή τιμή αφού είναι η έκδοση 51mm Sapphire Titanium. Βέβαια σε αυτά τα λεφτάμπαίνει και στο παιχνίδι το 965.

Εμένα με ενδιαφέρει το climb pro και χάρτες που τα έχουν. Το 955 κερδίχει προσωπικά σε βάρος και τιμή.

Ευχαριστώ.
2.png.475a1da07ced6cfeed60eec92c9a99ee.png1.png.7c9c0ebae6c88ab2259b5a4a5c881912.png

Δημοσ.

Φίλε μου είχα ακριβώς το ίδιο πρόβλημα επιλογής. Τελικά κατέληξα στο 955 για τους εξής λόγους:

Το 965 είναι ΑΚΡΙΒΩΣ το 955 με amoled. Το epix επίσης με amoled αλλά πιο όμορφο, στιβαρό και ογκώδες. Προσωπικά για άθληση που το θέλω δεν πάω σε amoled με τίποτα! Μπορεί στην Αγγλία ή τη Β.Αμερική που βλέπεις παρουσιάσεις στο youtube να σου λένε ότι η οθόνη φαίνεται μια χαρά στο ήλιο, στην Ελλάδα όμως το καταμεσήμερο ζορίζεσαι πολύ να δεις. Χώρια το ότι είχα δανειστεί ένα epix pro ενός φίλου και μου έσπασε τα νεύρα στο τρέξιμο. Γύριζα τον καρπό να δω τι γίνεται και δεν έπιανε πάντα την κίνηση με αποτέλεσμα να τινάζω συνέχεια το χέρι για να ανάψει η οθόνη (το always on τη dimάρει τόσο πολύ που έξω είναι σα να είναι σβηστή). Και επίσης λόγω βάρους και μεγέθους "χοροπήδαγε" πολύ στον καρπό με αποτέλεσμα να χάνει πολύ σε ακρίβεια παλμών. Δε λέω ήταν πανέμορφο αλλά από πρακτικότητα... μείον! Πήρα το 955 που έχει κυριολεκτικά τα πάντα και δεν το αλλαζω με τίποτα. Και για να μην το ξεχάσω: Έχω όλες τις λειτουργίες των παραπάνω που ανέφερες με πολύ μικρότερη τιμή.

Κάποιοι αναφέρουν πως έχει κάποιες διαφορές (προς το χειρότερο) στο χειρισμό των χαρτών. Επειδή έχω πάει πολλές φορές ορειβασία να διευκρινήσω ότι το ρολόι με τη μια σταλιά οθονούλα δεν το θες για καθαρό navigation. Το θες για να σώζεις το κινητό και για ευκολία. Δηλ. είναι σπαστικό όπως περπατάς στο βουνό να είσαι σε φάση: Βγάλε το κινητό από την τσέπη, άνοιξέ το, κοίτα αν πας καλά, ξανακλέισε το, ξαναβάλε το στην τσέπη και πάλι από την αρχή σε λίγο. Μετά τις 10-15 φορές που θα το κάνεις αυτό σου έχουν σπάσει τα νεύρα. Κοιτάς κάθε λίγο το ρολόι να δεις αν είσαι στο δρόμο σου και τέλος. Αν χρειαστεί, σε κανένα διάλειμμα, ρυθμίζεις το navigation στο κινητο, συγχρονίζεις με το ρολόι και τέλος. Δεν είναι ανάγκη να το κάνεις από την 1.3" οθονούλα!

• Like 1
Δημοσ.

Και εγώ για το 955 το βλέπω. Ελαφρύ και τα έχει όλα. Και η τιμή των 340 πολύ καλή.

Σε ευχαριστώ.

Δημοσ.
Στις 12/5/2025 στις 2:46 ΜΜ, smpt είπε

Ναι τα έχω. Θεός ο Ray.
Περισσότερο σκεφτόμουν αν αξίζουν τα 260 παραπάνω για το Epix. Απάντησα όχι και περιμένω το 955!
Ευχαριστώ.

Δημοσ.

Επειδή δεν το έχω ψάξει καθόλου, το 265 πόσο μακριά είναι από το 955;

Σε αυτά που θέλεις να έχει το ρολόι. 

Δημοσ.

To 265 έχει  amolde οθόνη (με τα + και -). 
Το 955 έχει χάρτες, climbpro, περισσότερη μνήμη, λίγο καλύτερη μπαταρία.

Δες κανά βίντεο να σε βοηθήσει.

Δημοσ.
Στις 14/5/2025 στις 10:56 ΜΜ, smpt είπε

Επειδή δεν το έχω ψάξει καθόλου, το 265 πόσο μακριά είναι από το 955;

Σε αυτά που θέλεις να έχει το ρολόι. 

Βγήκαν χθες 970, 570. Περίμενε μέχρι τις 21/5 που θα κυκλοφορήσουν επειδή θα πέσουν οι τιμές από τα άλλα.

Δημοσ.

Αν δεν είσαι κολημένος με το οικοσύστημα της Garmin, μπορείς να δεις και το Suunto Run που θα κυκλοφορήσει Ιούνιο.Αν και με 90 παραπάνω πας σε 955.

Δημοσ.

Μπα, εγώ έχω ένα 230 και δουλεύει άψογα. Ωραία είναι τα καινούρια πράγματα ως "nice to have", αλλά δεν μου είναι απαραίτητα. Μπορεί να πάρω κανένα 255 μόνο για το garmin pay.

Δημοσ.
On 10/05/2025 at 10:37, ep1 said:

Καλημέρες.

Είμαι σε τρίλημα.
Πείτε την άποψή σας αν δεν είναι κόπος. Περισσότερο κλείνω στο955 επειδή το βρίσκω στα 339. Το epix pro βέβαια με 2ο λουράκι πα΄ζει στα 599 που είναι πολύ καλή τιμή αφού είναι η έκδοση 51mm Sapphire Titanium. Βέβαια σε αυτά τα λεφτάμπαίνει και στο παιχνίδι το 965.

Εμένα με ενδιαφέρει το climb pro και χάρτες που τα έχουν. Το 955 κερδίχει προσωπικά σε βάρος και τιμή.

Ευχαριστώ.
2.png.475a1da07ced6cfeed60eec92c9a99ee.png1.png.7c9c0ebae6c88ab2259b5a4a5c881912.png

αν και θα ειμαι εκτος λιγακι θεματος αλλα προσωπικα καθαρα για βουνα παιζω με garmin etrex. για τρεξιμο κτλ οκ εχω garmin smartwatch.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
14 ώρες πριν, poulinos είπε

αν και θα ειμαι εκτος λιγακι θεματος αλλα προσωπικα καθαρα για βουνα παιζω με garmin etrex. για τρεξιμο κτλ οκ εχω garmin smartwatch.

Αν κάνεις πολύ βουνό ναι αλλά εξειδικευμένο . Αλλά σε περιπατικές εξορμήσεις νομίζω δεν χρειάζεται κάτι περισσότερο από ρολόι με ενσωματωμένους χάρτες.

Επεξ/σία από ep1
Ορθογραφία
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
55 minutes ago, ep1 said:

Αν κάνεις πολύ βουνό ναι αλλά εξειδικευμένο . Αλλά σε περιπέτειες εξορμήσεις νομίζω δεν χρειάζεται κάτι περισσότερο από ρολόι με ενσωματωμένους χάρτες.

σωστα.το χρησιμοποιω σε πιο" δυσκολες" συνθηκες βουνου και οχι σε μια απλη πεζοπορια

Επεξ/σία από poulinos

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...