gorg45 Δημοσ. 10 Μαϊου Δημοσ. 10 Μαϊου Θελω να στειλω ενα πακετο απο το banggood πισω προς Dongguan, Guangdong, China, επειδη ειχε καποια θεματακια για αντικατασταση. Ηταν ενα handheld για retro games οποτε δεν ειναι τπτ τεραστιο σε μεγεθος, εχει προσπαθησει κανενας να στειλει πισω για banggood? Γενικα εχω απορια με τι να στειλω (να φανταστω ελτα), ποσο βγαινει και ποσο καιρο παιρνει.
runner1 Δημοσ. 10 Μαϊου Δημοσ. 10 Μαϊου Πρώτη φορά ακούω για επιστροφή στο banggood!! Και να φανταστείς ψωνίζω τουλάχιστον μια πενταετία (μιλάμε για ΠΟΛΛΑ πράγματα για το σπίτι και την δουλειά!!!). Οποιοδήποτε πρόβλημα είχα απλά έστελνα βίντεο και φώτο, περιέγραφα και το πρόβλημα γραπτώς και τις περισσότερες φορές μου έστελναν καινούριο προιόν ή μου επέστρεφαν τα λεφτά. Υπήρξαν και 3 περιπτώσεις στις οποίες 1.μου έστειλαν ανταλλακτικό 2.μου έκαναν μερική αποζημίωση και 3.σε μία που δεν δέχτηκαν ότι το πρόβλημα ήταν δικό τους! Με λίγα λόγια ΠΟΤΕ δεν χρειάστηκε να επιστρέψω κάτι! Μίλησες με το support και σου πρότειναν ΜΟΝΟ αυτό ως λύση; 2
gorg45 Δημοσ. 11 Μαϊου Μέλος Δημοσ. 11 Μαϊου 3 ώρες πριν, runner1 είπε Πρώτη φορά ακούω για επιστροφή στο banggood!! Και να φανταστείς ψωνίζω τουλάχιστον μια πενταετία (μιλάμε για ΠΟΛΛΑ πράγματα για το σπίτι και την δουλειά!!!). Οποιοδήποτε πρόβλημα είχα απλά έστελνα βίντεο και φώτο, περιέγραφα και το πρόβλημα γραπτώς και τις περισσότερες φορές μου έστελναν καινούριο προιόν ή μου επέστρεφαν τα λεφτά. Υπήρξαν και 3 περιπτώσεις στις οποίες 1.μου έστειλαν ανταλλακτικό 2.μου έκαναν μερική αποζημίωση και 3.σε μία που δεν δέχτηκαν ότι το πρόβλημα ήταν δικό τους! Με λίγα λόγια ΠΟΤΕ δεν χρειάστηκε να επιστρέψω κάτι! Μίλησες με το support και σου πρότειναν ΜΟΝΟ αυτό ως λύση; Συμφωνω απολυτα μαζι σου. Και εμενα τις περισσοτερες φορες κατεληγε σε επιστροφη χρηματων και κρατουσα το αντικειμενο. Η αληθεια ειναι πως φαινεται κυριως σαν να το σκεφτονται και οχι σαν τελικη λυση. Το αντικειμενο κοστιζε 185€ οποτε ισως και για αυτο να ειναι σαν λυση, καθως πχ για 45€ αντικειμενο απλα μου δωσανε πισω ολα τα χρηματα οταν εγινε βλακεια. Οριστε τα τελευταια μηνυματα (προφανως υπαρχουν και αλλα οπου εγω επιμενω για επιστροφη χρηματων): we need to contact supplier and ask whether they can provide other solution , your kind understand would be much appreciated. Could you please check and tell us the lowest shipping fees to return the item to Dongguan, Guangdong,China with tracking number?But do not ship it via expedited shipping service like EMS, DHL,UPS,TNT,FEDEX... as it likely will incur import taxes when it reaches customs and it may also be delayed during the customs clearance process.
elgol Δημοσ. 12 Μαϊου Δημοσ. 12 Μαϊου Για προβλημα σε μηχανημα 90€ αποδειξη με video μου ζητησαν επιστροφη 1
gorg45 Δημοσ. 12 Μαϊου Μέλος Δημοσ. 12 Μαϊου 11 λεπτά πριν, elgol είπε Για προβλημα σε μηχανημα 90€ αποδειξη με video μου ζητησαν επιστροφη Mmm οκ οκ. Ρωτησες εαν γινεται μονο επιστροφη χρηματων;
runner1 Δημοσ. 13 Μαϊου Δημοσ. 13 Μαϊου Στις 11/5/2025 στις 12:22 ΠΜ, gorg45 είπε Συμφωνω απολυτα μαζι σου. Και εμενα τις περισσοτερες φορες κατεληγε σε επιστροφη χρηματων και κρατουσα το αντικειμενο. Η αληθεια ειναι πως φαινεται κυριως σαν να το σκεφτονται και οχι σαν τελικη λυση. Το αντικειμενο κοστιζε 185€ οποτε ισως και για αυτο να ειναι σαν λυση, καθως πχ για 45€ αντικειμενο απλα μου δωσανε πισω ολα τα χρηματα οταν εγινε βλακεια. Οριστε τα τελευταια μηνυματα (προφανως υπαρχουν και αλλα οπου εγω επιμενω για επιστροφη χρηματων): we need to contact supplier and ask whether they can provide other solution , your kind understand would be much appreciated. Could you please check and tell us the lowest shipping fees to return the item to Dongguan, Guangdong,China with tracking number?But do not ship it via expedited shipping service like EMS, DHL,UPS,TNT,FEDEX... as it likely will incur import taxes when it reaches customs and it may also be delayed during the customs clearance process. Χμμμμμμ! Δεν μου έχει τύχει! Το ακριβότερο που χάλασε και μου έστειλαν καινούριο ήταν ένα airfryer που κόστιζε γύρω στα 100€. 1
elgol Δημοσ. 13 Μαϊου Δημοσ. 13 Μαϊου Οχι γιατι η απαντηση τους ηταν επιστρεψτε το για να στειλουμε νεο
arg_ Δημοσ. 13 Μαϊου Δημοσ. 13 Μαϊου On 10/05/2025 at 12:30, gorg45 said: Θελω να στειλω ενα πακετο απο το banggood πισω προς Dongguan, Guangdong, China, επειδη ειχε καποια θεματακια για αντικατασταση. Ηταν ενα handheld για retro games οποτε δεν ειναι τπτ τεραστιο σε μεγεθος, εχει προσπαθησει κανενας να στειλει πισω για banggood? Γενικα εχω απορια με τι να στειλω (να φανταστω ελτα), ποσο βγαινει και ποσο καιρο παιρνει. στο banggood δεν μου έχει χρειαστεί αλλά έχω επιστρέψει σε πωλητές του Aliexpress 2-3 φορές. Οπωσδήποτε συστημένο ΕΛΤΑ και με τίποτα courier. Η παραλαβή έπαιρνε περίπου 1+ μήνα αλλά όλα έφτασαν κανονικά και πήρα τα refund. Κόστος κάπου 10 με 15 ευρώ. Έχω χρησιμοποιήσει και την φόρμα στο web labeling για να μην περιμένω στο ταχυδρομείο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα