james01gr Δημοσ. 10 Μαϊου Δημοσ. 10 Μαϊου Καλησπέρα σε όλους. ψάχνω για παπούτσια τα οποία να είναι σχετικά αναπαυτικά για καθημερινή χρήση (στυλ casual αθλητικά δλδ), να μπορώ τουλάχιστον να τα φοράω με τζιν, μην είναι τελειώς αθλητικά. συνήθως κάνω περίπου 10-12κ βήματα την ημέρα και είμαι 90 κιλά. έχω πάρει αρκετές φορές new balance καθώς με βόλευαν καλύτερα από puma, adidas και είναι και του γούστου μου για καθημερινά. Ενώ στην αρχή όμως είναι σούπερ αναπαυτικά, στο πεντάμηνο, πεθαίνει η επένδυση της σόλας και είναι βασικά σα να περπατάς ξυπόλητος. έχει κάποιος προτάσεις για τέτοιου στυλ παπούτσια; για Hoka που κοίταζα και λένε όλοι καλά λόγια, τα κόβω πως είναι πολύ αθλητικό στυλ για την δουλειά που τα θέλω.
papresa Δημοσ. 10 Μαϊου Δημοσ. 10 Μαϊου Rieker, πολύ καλά, ανθεκτικά και αναπαυτικά. Τα βρίσκεις και σε καλές προσφορές. Boxer που είναι και ελληνικά, αλλά ξεφεύγει η τιμή και δύσκολα βρίσκεις καλές προσφορές.
Dante80 Δημοσ. 10 Μαϊου Δημοσ. 10 Μαϊου (επεξεργασμένο) Saucony Shadow (5000, 6000) ή Jazz. Πρώτη επιλογή. Προσωπικά έχω τα Jazz 81 Cordura black και τα 6000 GTX, δεν καταλαβαίνουν τπτ. Αν είσαι Αθήνα πετάξου στην Βουκουρεστίου ψηλά που είναι η μπουτίκ και ρίξε μια ματιά, τα θεωρώ ως sneakers ένα κλικ πάνω από τα υπόλοιπα (574, stan smith, air max κλπ). Επίσης εξαιρετική περίπτωση σε ποιότητα δέρματος και πάτου η diadora, ρίξε μια ματιά στην σειρά game L (low,hi,row cut κλπ). Επεξ/σία 10 Μαϊου από Dante80 2
The_Judas Δημοσ. 10 Μαϊου Δημοσ. 10 Μαϊου https://www.salomon.gr/el-gr/andrika-papoutsia-papoutsia-oreinou-treksimatos/sense-ride-4-678981 Επισης τα sketchers και adidas εχουν αρκετα ανετα casual. δικη μου γνωμη μην αγορασεις προτου δοκιμασεις. αν και πολλες εταιρειες πκεον επιτρεπουν δωρεαν αλλαγη-επιστροφη σε online αγορες. 1
james01gr Δημοσ. 11 Μαϊου Μέλος Δημοσ. 11 Μαϊου ευχαριστώ πολύ. μάλλον θα δοκιμάσω τα Saucony καθώς στο στυλ φαίνονται πιο κοντά στο δικό μου. τα Rieker είναι ωραία αλλά φαίνονται πιο ''επίσημα''. 1
lyda94 Δημοσ. 11 Μαϊου Δημοσ. 11 Μαϊου Έχω πάρει στον άντρα μου Adidas ultra boost, το κλασικό και το έχει λιώσει χρόνια! Ταιριάζει με τα πάντα (οκ, όχι κουστούμι 😂) και είναι πολύ βολικά! Εγώ έχω βολευτει πολύ τα κλασικά Stan Smith και έχω κάνει χλμ με αυτά! Κλασικά Adidas και τα 2, αλλά όντως μας έχουν βολεψει. Τσεκαρε μετά camper, έχω ακούσει καλά λόγια. Σχετικά με τα hoka ίσως σου αρέσουν κάποια από τα arahi 7, Clifton 9 & 10 και rincón 4. Τα βρίσκω λίγο πιο φορεσιμα από τα υπόλοιπα. Ότι επιλέξεις, δοκίμασε το πρώτα να δεις τα πατήματα! 1
jimakos00 Δημοσ. 11 Μαϊου Δημοσ. 11 Μαϊου Τα stan smith και όλα τύπου sneakers δεν τα λες και άνετα για περπάτημα και ολοήμερη χρήση. Μόνο για κανένα καφέ είναι. 5
lyda94 Δημοσ. 12 Μαϊου Δημοσ. 12 Μαϊου 6 ώρες πριν, jimakos00 είπε Τα stan smith και όλα τύπου sneakers δεν τα λες και άνετα για περπάτημα και ολοήμερη χρήση. Μόνο για κανένα καφέ είναι. Πραγματικά με τα Σταν Σμιθ έχω γυρίσει 3 χώρες!
mountains1 Δημοσ. 12 Μαϊου Δημοσ. 12 Μαϊου 19 ώρες πριν, Chloe2 είπε Άνετα & οικονομικά αθλητικά παπούτσια είναι και τα Livergy Μονο αν τα πετυχεις οταν τα φερνουν τα Lidl ομως!
vamvakoolas Δημοσ. 12 Μαϊου Δημοσ. 12 Μαϊου On 10/05/2025 at 17:05, The_Judas said: https://www.salomon.gr/el-gr/andrika-papoutsia-papoutsia-oreinou-treksimatos/sense-ride-4-678981 Επισης τα sketchers και adidas εχουν αρκετα ανετα casual. δικη μου γνωμη μην αγορασεις προτου δοκιμασεις. αν και πολλες εταιρειες πκεον επιτρεπουν δωρεαν αλλαγη-επιστροφη σε online αγορες. οπως εχω ξαναγραψει: πηγαιντε μια βολτα στα μεγαλα αεροδρομια Αθηνα/Θεσ/κη και Ηρακλειο και σχεδον ολοι οσοι φορανε κανονικα παπουτσια και οχι ασφαλειας φορανε sketchers εγω παιζει να εχω...3 ζευγαρια
Chloe2 Δημοσ. 12 Μαϊου Δημοσ. 12 Μαϊου 1 ώρα πριν, mountains1 είπε Μονο αν τα πετυχεις Τα φέρνουν αρκετά συχνά. Συχνά αγοράζω δυο δυο τα ζευγάρια (σε διαφορετικό χρώμα/ σχέδιο). 1
ObeyWario! Δημοσ. 21 Ιουλίου Δημοσ. 21 Ιουλίου Στις 12/5/2025 στις 10:45 ΠΜ, vamvakoolas είπε οπως εχω ξαναγραψει: πηγαιντε μια βολτα στα μεγαλα αεροδρομια Αθηνα/Θεσ/κη και Ηρακλειο και σχεδον ολοι οσοι φορανε κανονικα παπουτσια και οχι ασφαλειας φορανε sketchers εγω παιζει να εχω...3 ζευγαρια Επειδή με ένα 50-60άρι βρίσκεις κάτι σχετικά άνετο, εμφανισιακά ουδέτερο και mainstream Έχω δύο ζευγάρια sketcher και το ένα διαλύθηκε στο 6μήνο. Πήρα salomon και μπορώ να πω είναι μία κατηγορία πάνω σε άνεση και άντοχη. πλέον πήγα σε το hoka clifton αν και έχει διπλή τιμή απτο sketcher όχι γιατί δεν είμαι ευχαριστημένος απτα salomon αλλά γιατί άκουσα ακόμη καλύτερα λόγια για τα hoka
1comment Δημοσ. 21 Ιουλίου Δημοσ. 21 Ιουλίου (επεξεργασμένο) Στις 10/5/2025 στις 1:27 ΜΜ, james01gr είπε Καλησπέρα σε όλους. ψάχνω για παπούτσια τα οποία να είναι σχετικά αναπαυτικά για καθημερινή χρήση (στυλ casual αθλητικά δλδ), να μπορώ τουλάχιστον να τα φοράω με τζιν, μην είναι τελειώς αθλητικά. συνήθως κάνω περίπου 10-12κ βήματα την ημέρα και είμαι 90 κιλά. έχω πάρει αρκετές φορές new balance καθώς με βόλευαν καλύτερα από puma, adidas και είναι και του γούστου μου για καθημερινά. Ενώ στην αρχή όμως είναι σούπερ αναπαυτικά, στο πεντάμηνο, πεθαίνει η επένδυση της σόλας και είναι βασικά σα να περπατάς ξυπόλητος. έχει κάποιος προτάσεις για τέτοιου στυλ παπούτσια; για Hoka που κοίταζα και λένε όλοι καλά λόγια, τα κόβω πως είναι πολύ αθλητικό στυλ για την δουλειά που τα θέλω. Πήρα Skechers πριν λίγες μέρες για πρώτη φορά. Με το που τα δοκίμασα συγκριτικά με άλλα, η διαφορά ήταν απίστευτη στο πάτημα και στο πώς αγκαλιάζουν το πόδι. Ο πάτος σαν να πατάς σε μαξιλάρι. Επειδή έχω αδύνατο πόδι, θέλω να στρώνει καλά από μέσα . Αυτά έπεσαν ακριβώς. Μάλιστα τα πήρα 50Ε από αρχική 75 σε μεγάλη αλυσίδα. Δεν έχω βάλει πιο ξεκούραστο παπούτσι. Επεξ/σία 21 Ιουλίου από 1comment
vagos789 Δημοσ. 21 Ιουλίου Δημοσ. 21 Ιουλίου Skechers πολυ ανετα αλλα οσες φορες εχω παρει δεν εχουν αντεξει πολυ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα