Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, 1comment είπε

Πήρα Skechers πριν λίγες μέρες για πρώτη φορά. Με το που τα δοκίμασα συγκριτικά με άλλα, η διαφορά ήταν απίστευτη στο πάτημα και στο πώς αγκαλιάζουν το πόδι. Ο πάτος σαν να πατάς σε μαξιλάρι. Επειδή έχω αδύνατο πόδι, θέλω να στρώνει καλά από μέσα . Αυτά έπεσαν ακριβώς. Μάλιστα τα πήρα 50Ε από αρχική 75 σε μεγάλη αλυσίδα. Δεν έχω βάλει πιο ξεκούραστο παπούτσι. 

Να σου πω την αλήθεια πήρα τα Hoka Solimar. Έχω περπατήσει λόγω διακοπών τις τελευταίες τέσσερις ημέρες πάνω από 30κ βήματα καθημερινά και δεν με έχουν ενοχλήσει και είναι πολύ άνετα. Γενικά ευχαριστημένος τους δύο μήνες που τα έχω 

Δημοσ.
5 ώρες πριν, vagos789 είπε

Skechers πολυ ανετα αλλα οσες φορες εχω παρει δεν εχουν αντεξει πολυ 

Ανησυχητικό αυτό! Μόνο για περπάτημα ή και για άλλες δραστηριότητες; Χοντρό πόδι-κουτεπιε;

Δημοσ.

Κυριως για περπατημα,εχω χοντρο ποδι και βαρυκοκκαλος γενικα

Νομιζω δεν ειναι τυχαιο,ειναι ανετα και μαλακα και αυτο εχει αντικτυπο στη διαρκεια

Δημοσ.
1 ώρα πριν, vagos789 είπε

Κυριως για περπατημα,εχω χοντρο ποδι και βαρυκοκκαλος γενικα

Νομιζω δεν ειναι τυχαιο,ειναι ανετα και μαλακα και αυτο εχει αντικτυπο στη διαρκεια

Ναι νομίζω γι αυτό σου χάλασαν γρήγορα. Εγώ έχω αδύνατο πόδι οπότε θεωρώ δεν θα χαλάσουν τόσο εύκολα. Σπάνια να μου χαλάσει παπούτσι αν δεν περάσει χρόνος.

Δημοσ.
Στις 10/5/2025 στις 4:27 ΜΜ, Dante80 είπε

Saucony Shadow (5000, 6000) ή Jazz. Πρώτη επιλογή.

Προσωπικά έχω τα Jazz 81 Cordura black και τα 6000 GTX, δεν καταλαβαίνουν τπτ.

Αν είσαι Αθήνα πετάξου στην Βουκουρεστίου ψηλά που είναι η μπουτίκ και ρίξε μια ματιά, τα θεωρώ ως sneakers ένα κλικ πάνω από τα υπόλοιπα (574, stan smith, air max κλπ).

Επίσης εξαιρετική περίπτωση σε ποιότητα δέρματος και πάτου η diadora, ρίξε μια ματιά στην σειρά game L (low,hi,row cut κλπ).

Ελλαδα δεν βρεθηκαν τα Jazz 81 Cordura black. Γνωρίζεις κάποιο αξιόπιστο site για αγορά των συγκεκριμένων;

Δημοσ.
Στις 21/7/2025 στις 9:16 ΜΜ, 1comment είπε

Ανησυχητικό αυτό! Μόνο για περπάτημα ή και για άλλες δραστηριότητες; Χοντρό πόδι-κουτεπιε;

Tα Skechers ΔΕΝ είναι να τα φοράς πολύ καιρό ότι πόδι και αν έχεις. 
Κατακάθεται το εσωτερικό της σόλας και είναι σαν να μην φοράς τίποτα.

Δημοσ.
3 hours ago, Panagispar said:

Ελλαδα δεν βρεθηκαν τα Jazz 81 Cordura black. Γνωρίζεις κάποιο αξιόπιστο site για αγορά των συγκεκριμένων;

Δεν το γνωρίζω δυστυχώς. Τα είχα αγοράσει στις εκπτώσεις από την μπουτίκ εδώ Αθήνα. 

• Like 1
Δημοσ.
23 ώρες πριν, Dante80 είπε

Δεν το γνωρίζω δυστυχώς. Τα είχα αγοράσει στις εκπτώσεις από την μπουτίκ εδώ Αθήνα. 

Φαντάζομαι τα έχεις χρησιμοποιήσει αρκετά. Θα μου πεις μια γνώμη για το συγκεκριμένο μοντέλο (περπατημα, σ'όλα κλπ)? 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 hour ago, Panagispar said:

Φαντάζομαι τα έχεις χρησιμοποιήσει αρκετά. Θα μου πεις μια γνώμη για το συγκεκριμένο μοντέλο (περπατημα, σ'όλα κλπ)? 

Είναι πραγματικά σκυλιά, έχω κάνει περίπου 250 χλμ και είναι σαν καινούρια.

Τα περίμενα περισσότερο ζεστά το καλοκαίρι λόγω υλικών, αλλά φοριούνται αρκετά καλά. 

Είναι αρκετά άνετα, αλλά παπούτσια βόλτας (sneakers). Δεν είναι αθλητικά παπούτσια, με ότι αυτό συνεπάγεται. Για 10k βήματα την ημέρα που κάνω με αυτά, είναι μια χαρά.

Η σόλα γλιστράει (ελαφρώς, δεν μιλάμε για πατινάζ ή αστάθεια) σε βρεγμένη άσφαλτο, είναι το πρώτο παπούτσι στην ζωή μου που έχει αυτή την συμπεριφορά. Δεν ξέρω πως γίνεται αυτό. 

Επεξ/σία από Dante80
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...