batman_gardiki Δημοσ. 10 Μαϊου Δημοσ. 10 Μαϊου Σύνδεσα τα χειριστήρια του ps4 στο iPad και τώρα δεν μπορώ να τα συνδέσω ξανά στο ps4 . εν το μεταξύ το ps4 ζητάει ενημέρωση λογισμικού και δεν ξέρω πως να την κάνω χωρίς να την διαλέξω με τα χειριστήρια. υπάρχει λύση;;; μπορει να βοηθήσει κανείς;;;
d_gkal Δημοσ. 10 Μαϊου Δημοσ. 10 Μαϊου 11 minutes ago, batman_gardiki said: Σύνδεσα τα χειριστήρια του ps4 στο iPad και τώρα δεν μπορώ να τα συνδέσω ξανά στο ps4 . εν το μεταξύ το ps4 ζητάει ενημέρωση λογισμικού και δεν ξέρω πως να την κάνω χωρίς να την διαλέξω με τα χειριστήρια. υπάρχει λύση;;; μπορει να βοηθήσει κανείς;;; Συνδεσε τα με καλώδιο
vorlon68 Δημοσ. 10 Μαϊου Δημοσ. 10 Μαϊου @batman_gardiki κάνε τα controller ενα reset και θα εισαι οκ 1
StamTheMan Δημοσ. 11 Μαϊου Δημοσ. 11 Μαϊου Στις 10/5/2025 στις 2:22 ΜΜ, batman_gardiki είπε Σύνδεσα τα χειριστήρια του ps4 στο iPad και τώρα δεν μπορώ να τα συνδέσω ξανά στο ps4 . εν το μεταξύ το ps4 ζητάει ενημέρωση λογισμικού και δεν ξέρω πως να την κάνω χωρίς να την διαλέξω με τα χειριστήρια. υπάρχει λύση;;; μπορει να βοηθήσει κανείς;;; Για αρχη,κανε reset στα 2 χειριστηρια. Υπαρχει μια τρυπουλα απο κατω,βαζεις μια βελονα η συνδετηρα. Αν παλι δε συνδεονται,τοτε εχει προβλημα το καλωδιο σου. Μπορει να εχεις βαλει καλωδιο που ειναι μονο για φορτιση. Ειναι παρα πολυ κοινο προβλημα,τα συνδεουν μια φορα με καλο καλωδιο,στην πορεια ειτε χαλαει το καλωδιο ειτε βαζουν αλλο που ειναι μονο για φορτιστη και οταν ερχεται η ωρα να συγχρονιστουν ξανα,δε γινεται. Μου εχει τυχει πολλες φορες να δοκιμαζουν 2 και 3 καλωδια ,τα οποια ειναι ολα κακης ποιοτητος ( μονο φορτιση ) και να ορκιζονται οτι φταιει το χειριστηριο. Ολως τυχαιως,οταν τα δοκιμαζω με δικα μου καλωδια,συνδεονται κανονικα. Τελευταιο και πολυ απιθανο,ειναι να φταιει το τσιπακι του Bluetooth της κονσολας,κατι που εχω συναντησει ουκ ολιγες φορες,αρα τωρα εδω θα πρεπει να ειναι διαολεμενη συμπτωση. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα