Aggelosz8 Δημοσ. πριν από 18 ώρες Δημοσ. πριν από 18 ώρες Καλησπέρα στην παρέα ποιος από τους δύο είναι καλύτερους επεξεργαστής για tv box s905x4 ή h728
micos000 Δημοσ. πριν από 14 ώρες Δημοσ. πριν από 14 ώρες (επεξεργασμένο) Εγώ δεν θα πήγαινε σε τίποτε άλλο πέρα από amlogic. Δεν ξέρω πως στέκεται ο συγκεκριμένος βέβαια αλλά θα προτιμούσα την σταθερή αξία του s905x4. Αν το πάρεις από μεριάς benchmarking ο H728 είναι και νεώτερος και καλύτερος χωρίς όμως αυτό να σημαίνει κάτι. Επεξ/σία πριν από 14 ώρες από micos000 1
@topos Δημοσ. πριν από 9 ώρες Δημοσ. πριν από 9 ώρες 5 hours ago, micos000 said: Εγώ δεν θα πήγαινε σε τίποτε άλλο πέρα από amlogic. Δεν ξέρω πως στέκεται ο συγκεκριμένος βέβαια αλλά θα προτιμούσα την σταθερή αξία του s905x4. Αν το πάρεις από μεριάς benchmarking ο H728 είναι και νεώτερος και καλύτερος χωρίς όμως αυτό να σημαίνει κάτι. Γιατί? (Ειλικρινά ρωτάω)
micos000 Δημοσ. πριν από 9 ώρες Δημοσ. πριν από 9 ώρες Έχω καεί στο παρελθόν από κάτι rockchip και allwinner μποξάκια (από θέμα συμβατότητας εφαρμογών και απόδοσης). Μπορεί τα καινούργια να είναι εντάξει, δεν ξέρω, όμως εγώ προτιμώ, όπως είπα, την σταθερή αξία του amlogic. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα