potoula Δημοσ. 10 Μαϊου Δημοσ. 10 Μαϊου Καλησπέρα. Θέλω ν ρωτήσω ποσα GB δείνει δωρεάν στο κινητό το Onedrive. Δεν έχω τίποτα μέσα κ μου λεει ότι έχω 5% ελεύθερο χωρο
Ukforthemoment Δημοσ. 10 Μαϊου Δημοσ. 10 Μαϊου 12 λεπτά πριν, potoula είπε Καλησπέρα. Θέλω ν ρωτήσω ποσα GB δείνει δωρεάν στο κινητό το Onedrive. Δεν έχω τίποτα μέσα κ μου λεει ότι έχω 5% ελεύθερο χωρο δεν μπορεί να μην έχεις τίποτα και να σου πιάνει το 95% .
Chloe2 Δημοσ. 11 Μαϊου Δημοσ. 11 Μαϊου 11 ώρες πριν, potoula είπε Θέλω ν ρωτήσω ποσα GB δείνει δωρεάν στο κινητό το Onedrive. potoula ίσως ο αποθηκευτικός χώρος του κινητού σου γέμισε με εφαρμογές και αναβαθμίσεις του λειτουργικού συστήματος του κινητού σου. Εάν το κινητό σου έχει θύρα microSD ίσως μπορείς να αποθηκεύεις σε microSD τις φωτογραφίες, τα βίντεο, κλπ Κατά τα άλλα: #Το Microsoft OneDrive (πρώην SkyDrive) προσφέρει 5 GB αποθηκευτικού χώρου δωρεάν #Το Google Drive προσφέρει 15 GB αποθηκευτικού χώρου δωρεάν Καλή συνέχεια
potoula Δημοσ. 25 Μαϊου Μέλος Δημοσ. 25 Μαϊου Ευχαριστώ για τις απαντήσεις.Ειδα ότι έχει αποθήκευση 5,4GB κ εγω έχω το 5% μόνο, είναι άδειο. Απλά τ μπερδεψα
poulinos Δημοσ. 27 Μαϊου Δημοσ. 27 Μαϊου On 25/05/2025 at 13:12, potoula said: Ευχαριστώ για τις απαντήσεις.Ειδα ότι έχει αποθήκευση 5,4GB κ εγω έχω το 5% μόνο, είναι άδειο. Απλά τ μπερδεψα καλο ειναι τα αρχεια που θες να τα εχεις σε δυο μερη.πχ ενα cloud και εναν εξωτερικο σκληρο.στο κινητο και σε εναν σκληρο κτλ κτλ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα