moredread Δημοσ. Τετάρτη στις 08:03 πμ Δημοσ. Τετάρτη στις 08:03 πμ 9 ώρες πριν, geioannou είπε οταν παραλαβει καποιος ας μας πει εντυπωσεις, ποιοτητα κατασκευης, θορυβο κλπ ETA 6/6, θα δώσω update (format δεν παιζει να κάνω).
laxanoulis Δημοσ. Τετάρτη στις 09:12 πμ Δημοσ. Τετάρτη στις 09:12 πμ Αντικειμενικά, εάν λάβουμε υπόψη μας τιμή και απόδοση, αυτό ή Mac Mini M4 24/512? Κλείνω περισσότερο σε αυτό, αλλά το Mini ίσως είναι λίγο περισσότερο future proof?
Sheogorath Δημοσ. Τετάρτη στις 11:04 πμ Δημοσ. Τετάρτη στις 11:04 πμ 1 ώρα πριν, laxanoulis είπε Αντικειμενικά, εάν λάβουμε υπόψη μας τιμή και απόδοση, αυτό ή Mac Mini M4 24/512? Κλείνω περισσότερο σε αυτό, αλλά το Mini ίσως είναι λίγο περισσότερο future proof? Τα Mac συνήθως αυτοκτονούν απο νιφάδες σκόνης πάνω σε καλώδια λόγω ηλίθιας κατασκευής και σχεδιασμού. Ποιο futureproofing; Αν δεν με πιστεύεις πέρνα απο το κανάλι του Lοuis Rossmann
laxanoulis Δημοσ. Τετάρτη στις 12:02 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 12:02 μμ 57 λεπτά πριν, Sheogorath είπε Τα Mac συνήθως αυτοκτονούν απο νιφάδες σκόνης πάνω σε καλώδια λόγω ηλίθιας κατασκευής και σχεδιασμού. Ποιο futureproofing; Αν δεν με πιστεύεις πέρνα απο το κανάλι του Lοuis Rossmann Εγώ μιλούσα καθαρά για specs. Δεν γνωρίζω πόσο ευαίσθητα είναι γιατί δεν είχα ποτέ στην κατοχή μου κάτι σε Mac.
Sheogorath Δημοσ. Τετάρτη στις 12:06 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 12:06 μμ 3 λεπτά πριν, laxanoulis είπε Εγώ μιλούσα καθαρά για specs. Δεν γνωρίζω πόσο ευαίσθητα είναι γιατί δεν είχα ποτέ στην κατοχή μου κάτι σε Mac. Σαν specs "αντέχουν" αλλά κατασκευαστικά έχουν πολλά flaws.
laxanoulis Δημοσ. Τετάρτη στις 12:10 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 12:10 μμ (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, Sheogorath είπε Σαν specs "αντέχουν" αλλά κατασκευαστικά έχουν πολλά flaws. Άρα εσύ λες καλύτερα Κινέζο? Επεξ/σία Τετάρτη στις 12:10 μμ από laxanoulis
FrankyGR Δημοσ. χθες στις 12:06 πμ Δημοσ. χθες στις 12:06 πμ Καλησπερα σημερα παρελαβα αλλα τζιφος😳 Το εβαλα μπρος ανοίγει κανονικα αλλα δεν εχω εικονα απο το HDMI ουτε απο το DP😗 Βρε χρονια τωρα δεν θα παρω κατι καινουργιο και δεν θα εχω θεμα βρε βρε😳😳
zacharis1955 Δημοσ. χθες στις 01:18 πμ Μέλος Δημοσ. χθες στις 01:18 πμ 1 ώρα πριν, FrankyGR είπε Καλησπερα σημερα παρελαβα αλλα τζιφος😳 Το εβαλα μπρος ανοίγει κανονικα αλλα δεν εχω εικονα απο το HDMI ουτε απο το DP😗 Βρε χρονια τωρα δεν θα παρω κατι καινουργιο και δεν θα εχω θεμα βρε βρε😳😳 Ρυθμίσεις Οθόνης και Επιλογή Εισόδου Μερικές φορές η οθόνη μπορεί να μην είναι ρυθμισμένη σωστά ή να μην έχει επιλεγεί η σωστή είσοδος. Αυτό μπορεί να συμβεί αν η οθόνη σας έχει πολλαπλές εισόδους (HDMI, VGA, DVI κλπ.). Χρησιμοποιήστε τα κουμπιά της οθόνης για να επιλέξετε τη σωστή είσοδο. 1 1
FrankyGR Δημοσ. πριν από 19 ώρες Δημοσ. πριν από 19 ώρες Καλημέρα Ζαχαρία. Ναι εντάξει το έχω επιλέξει αυτό και έχω αλλάξει και καμιά 10αριά καλώδια αλλά τζίφος. Ψάχνω για clear CMOS αλλά δεν το βρίσκω πουθενά ενώ το αναφέρει στο manual μέσα
achilles_g_ Δημοσ. πριν από 19 ώρες Δημοσ. πριν από 19 ώρες 12 λεπτά πριν, FrankyGR είπε Καλημέρα Ζαχαρία. Ναι εντάξει το έχω επιλέξει αυτό και έχω αλλάξει και καμιά 10αριά καλώδια αλλά τζίφος. Ψάχνω για clear CMOS αλλά δεν το βρίσκω πουθενά ενώ το αναφέρει στο manual μέσα Δοκίμασε να βγάλεις την μνήμη. Aν εχει 2, μια μια τη φορά. 2
zacharis1955 Δημοσ. πριν από 16 ώρες Μέλος Δημοσ. πριν από 16 ώρες 3 ώρες πριν, FrankyGR είπε Καλημέρα Ζαχαρία. Ναι εντάξει το έχω επιλέξει αυτό και έχω αλλάξει και καμιά 10αριά καλώδια αλλά τζίφος. Ψάχνω για clear CMOS αλλά δεν το βρίσκω πουθενά ενώ το αναφέρει στο manual μέσα https://tinyurl.com/y7j93sdt https://ninkear.com/pages/contact-us-2 1
FrankyGR Δημοσ. πριν από 14 ώρες Δημοσ. πριν από 14 ώρες Άνοιξα ticket στο banggood. Θέλανε και video με το πρόβλημα. Σήμερα είναι Κυριακή όπότε απάντηση αύριο 1
ChrisN.S. Δημοσ. πριν από 6 ώρες Δημοσ. πριν από 6 ώρες 22 ώρες πριν, FrankyGR είπε Καλησπερα σημερα παρελαβα αλλα τζιφος😳 Το εβαλα μπρος ανοίγει κανονικα αλλα δεν εχω εικονα απο το HDMI ουτε απο το DP😗 Βρε χρονια τωρα δεν θα παρω κατι καινουργιο και δεν θα εχω θεμα βρε βρε😳😳 Περίεργο φίλε μου, πήρες αυτό το υπέροχο προϊόν υψηλής τεχνολογίας από το banggood, προτεινόμενο από τον master του είδους zacharis1955, ο οποίος προτείνει μετρημένα στα δάχτυλα του ενός χεριού, δοκιμασμένα από τον ίδιο και ποιοτικά προϊόντα και σου βγήκε ελαττωματικό; αποκλείεται. Κάποιο λάθος θα έχεις κάνει, σίγουρα έχεις κουμπώσει καλά το καλώδιο; Μήπως δεν άνοιξες καλά το περιτύλιγμα όταν το άνοιγες; Δεν εξηγείται αλλιώς. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα