ntinos71 Δημοσ. 10 Μαϊου Δημοσ. 10 Μαϊου Καλησπερα. Θα ήθελα να ρωτήσω κάτι εάν τυχόν γνωρίζετε. Σε λίγες μέρες έχει γενέθλια μια κοπέλα που εργάζεται σεζόν και θέλω να της στείλω ένα δώρο μέσω κουριερ. Το ερώτημα μου είναι όταν πάω στο γραφείο να κάνω την αποστολή και δηλώσω στοιχεία παραλήπτη θα της έρθει κάποιο sms για δέμα κ ετσι με το ονομα μου; ρωτάω γιατί θέλω να της κάνω έκπληξη και αν δει ότι πήγα να της στείλω πακέτο δεν θα είναι Ευχαριστώ
SabotazNic Δημοσ. 10 Μαϊου Δημοσ. 10 Μαϊου 41 λεπτά πριν, ntinos71 είπε Το ερώτημα μου είναι όταν πάω στο γραφείο να κάνω την αποστολή και δηλώσω στοιχεία παραλήπτη θα της έρθει κάποιο sms για δέμα κ ετσι με το ονομα μου; Οχι. Θα της ερθει μονο μηνυμα οταν το δεμα φτασει στο τοπικο καταστημα του τυπου "Το δεμα χχχχ εφτασε/εχει προγραμματιστει για παραδοση ταδε ωρα"
mariosnik_ Δημοσ. 10 Μαϊου Δημοσ. 10 Μαϊου 1 ώρα πριν, ntinos71 είπε Καλησπερα. Θα ήθελα να ρωτήσω κάτι εάν τυχόν γνωρίζετε. Σε λίγες μέρες έχει γενέθλια μια κοπέλα που εργάζεται σεζόν και θέλω να της στείλω ένα δώρο μέσω κουριερ. Το ερώτημα μου είναι όταν πάω στο γραφείο να κάνω την αποστολή και δηλώσω στοιχεία παραλήπτη θα της έρθει κάποιο sms για δέμα κ ετσι με το ονομα μου; ρωτάω γιατί θέλω να της κάνω έκπληξη και αν δει ότι πήγα να της στείλω πακέτο δεν θα είναι Ευχαριστώ Στοιχεία δικά σου σε μήνυμα ή σε σελίδα δεν πρόκειται να δει, γιατί δεν τα στέλνουν οι εταιρείες. Όμως, δεν ξέρω μήπως είναι υποχρεωτικό να τα αναγράψεις επάνω στο πακέτο και τα δει από εκεί.
lector Δημοσ. 10 Μαϊου Δημοσ. 10 Μαϊου 13 λεπτά πριν, mariosnik_ είπε Στοιχεία δικά σου σε μήνυμα ή σε σελίδα δεν πρόκειται να δει, γιατί δεν τα στέλνουν οι εταιρείες. Όμως, δεν ξέρω μήπως είναι υποχρεωτικό να τα αναγράψεις επάνω στο πακέτο και τα δει από εκεί. Μπορει να γραψει ο,τι θελει πανω στο πακετο, δε θα ζητησει ταυτοτητα η κουριερ. Σιγουρα ομως πρεπει να αναγραφεται ενας αποστολεας, τουλαχιστον στο voucher, ακομα κι αν ειναι ο Φουφουτος, δε γινεται να μεινει κενο.
kajwbtfe Δημοσ. 10 Μαϊου Δημοσ. 10 Μαϊου 1 ώρα πριν, ntinos71 είπε Καλησπερα. Θα ήθελα να ρωτήσω κάτι εάν τυχόν γνωρίζετε. Σε λίγες μέρες έχει γενέθλια μια κοπέλα που εργάζεται σεζόν και θέλω να της στείλω ένα δώρο μέσω κουριερ. Το ερώτημα μου είναι όταν πάω στο γραφείο να κάνω την αποστολή και δηλώσω στοιχεία παραλήπτη θα της έρθει κάποιο sms για δέμα κ ετσι με το ονομα μου; ρωτάω γιατί θέλω να της κάνω έκπληξη και αν δει ότι πήγα να της στείλω πακέτο δεν θα είναι Ευχαριστώ Το θέμα είναι να μη πάει το μυαλό της σε scam και δεν πάει ποτέ να το παραλάβει.Εκτος και αν της το στείλεις σπίτι.
StamTheMan Δημοσ. 11 Μαϊου Δημοσ. 11 Μαϊου 1 ώρα πριν, lector είπε Μπορει να γραψει ο,τι θελει πανω στο πακετο, δε θα ζητησει ταυτοτητα η κουριερ. Πολλες φορες ζηταει. Αλλα δεν ειναι αυτο το θεμα. 3 ώρες πριν, ntinos71 είπε θέλω να της στείλω ένα δώρο Αμ ειναι σε νησι που υπαρχουν θυριδες και α ν μπορεις να στειλεις με ΒΟΧ και να παει να το παρει,το κανεις ετσι. Ετσι και αλλιως,καπως πρεπει να ενημερωθει οτι εχει φτασει το δεμα.
lector Δημοσ. 11 Μαϊου Δημοσ. 11 Μαϊου 8 λεπτά πριν, StamTheMan είπε Πολλες φορες ζηταει. Εχω χρησιμοποιησει πολλες κουριερ για να στειλω στο παρελθον, και ποτε κανεις δε μου ζητησε ταυτοτητα. Βεβαια δεν ξερω αν κανονικα υποχρεουνταν να ζητησουν και απλα δε μπαινανε στον κοπο.
StamTheMan Δημοσ. 11 Μαϊου Δημοσ. 11 Μαϊου 4 λεπτά πριν, lector είπε Βεβαια δεν ξερω αν κανονικα υποχρεουνταν να ζητησουν και απλα δε μπαινανε στον κοπο. Για μεγαλο διαστημα υποχρεουνταν. Φανταζομαι ακομα ετσι ειναι,απλα δεν ασχολουνται.
teot Δημοσ. 11 Μαϊου Δημοσ. 11 Μαϊου (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, SabotazNic είπε Οχι. Θα της ερθει μονο μηνυμα οταν το δεμα φτασει στο τοπικο καταστημα του τυπου "Το δεμα χχχχ εφτασε/εχει προγραμματιστει για παραδοση ταδε ωρα" Η Γενική Ταχυδρομική στέλνει μήνυμα (χωρις στοιχεία αποστολέα) με τον αριθμό αποστολής (που μπορείς να δεις απο που έφυγε) μόλις το παραλαμβάνει. Επεξ/σία 11 Μαϊου από teot
SabotazNic Δημοσ. 11 Μαϊου Δημοσ. 11 Μαϊου (επεξεργασμένο) 10 λεπτά πριν, teot είπε Η Γενική Ταχυδρομική στέλνει μήνυμα (χωρις στοιχεία αποστολέα) με τον αριθμό αποστολής (που μπορείς να δεις απο που έφυγε) μόλις το παραλαμβάνει. Ολοι στελνουν μηνυμα με το αριθμο αποστολης, και αρα να παρακολουθησεις την αποστολη. Ο op ζητησε να μην παει μηνυμα ΠΡΙΝ την αφιξη του δεματος. Και οχι, το να μην βαλεις στοιχεια αποστολεα ειναι χαζο στην περιπτωση που δεν παραλαβει/γινει καποιο μπερδεμα. Και, η λυση του box ισως να ειναι η χειροτερη γιατι αν ανοιξει την εφαρμογη, θα δει κατευθειαν οτι εχει δεμα, και απο ποιον, πριν ακομα φτασει Αλλιως, αν δουλευει γνωστος στην ιδια περιοχη, το στελνεις σε αυτον και το παραδιδει ο ιδιος το δεμα Επεξ/σία 11 Μαϊου από SabotazNic
teot Δημοσ. 11 Μαϊου Δημοσ. 11 Μαϊου (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, SabotazNic είπε Ολοι στελνουν μηνυμα με το αριθμο αποστολης, και αρα να παρακολουθησεις την αποστολη. Ο op ζητησε να μην παει μηνυμα ΠΡΙΝ την αφιξη του δεματος. Και οχι, το να μην βαλεις στοιχεια αποστολεα ειναι χαζο στην περιπτωση που δεν παραλαβει/γινει καποιο μπερδεμα. Και, η λυση του box ισως να ειναι η χειροτερη γιατι αν ανοιξει την εφαρμογη, θα δει κατευθειαν οτι εχει δεμα, και απο ποιον, πριν ακομα φτασει Αλλιως, αν δουλευει γνωστος στην ιδια περιοχη, το στελνεις σε αυτον και το παραδιδει ο ιδιος το δεμα Αυτο γραφω... η Γενική στέλνει μήνυμα στον παραλήπτη και τον ενημερώνει.... μολις το παραλαμβάνει απο τον αποστολέα. Επεξ/σία 11 Μαϊου από teot
Ukforthemoment Δημοσ. 11 Μαϊου Δημοσ. 11 Μαϊου 20 ώρες πριν, Ukforthemoment είπε Βάλε το δικό σου κινητό να έρθει σε εσένα το σμς.
militarist Δημοσ. 11 Μαϊου Δημοσ. 11 Μαϊου Να το στείλει στον γνωστό του στο νησί που θα αποδειχθεί ότι είναι ο γκόμενος που έχει εκεί για σεζόν και θα πει ότι ήταν δικό του δώρο ….. άσε και μετά θα τρέχει με υγρό πυρ και τέτοια… πολύ κούραση
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα